Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Готвача » 01 юни 2015 21:45

TristaNNN написа:Между другото е добре да се метне едно око към Локо Сф, че така като гледам май ще пътуват надолу по групите. Романов, Елтон и Шехуди биха ни свършили доста добра работа :)

Като гледам лудите каква селекция са си спретнали,някои от тези ще са в Разград,май.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 01 юни 2015 23:37

plamenst7 написа:
balef написа:Първите трима за гонене са Батков, Гонзо и Стойчо Стоев!

Долу ръцете от Стойчо Стоев! Може и да е допуснал някои грешки, но по-добър треньор в сегашната ситуация със сигурност няма да намерим.
Въобще някои хора много бързо определиха кои трябва да си тръгнат, без да си дават сметка, че на тяхно място може да дойдат още по-некадърни заместници.

Стойчо Стоев обърка изцяло мача. Това беше двубой, който софиянци трябва да започнат с 1:0 преднина благодарение на великата си публика. Над 14 000 минаха цяла България, за да ги подкрепят.

Първо, той най-вероятно сбърка състава. Отборът започна плахо, игра без самочувствие и страхливо през цялата среща. Кой е виновен за това? Играеш с тим, на който си вкарал седем гола за последните два месеца. Бил си го и в София, и във Варна. От какво те е страх, да не се провалиш ли? Именно за това се проваляш. Когато самият ти не вярваш в себе си, няма кой да ти подари купата.

Освен това отборът имаше предимството и да играе с човек повече близо 90 минути. 18-минути преди края вкарваш гол и държиш купата в ръцете си. Срещу отбор, който е изморен и вярва в успеха само благодарение на това, че срещу себе си вижда несигурни играчи.

“Много сме зелени да спечелим такива мачове”, коментира Стоев. Колко трябва да си зрял с играчи като Йоргачевич (33), Прохазка (26), Стойчев (29), Нину(29), Минев (34), Бедоя (29), Аниете (30), Гаджев (28), Педро (25), Абди (27) и Домовчийски (29) (б.а. В скобите са годините, които са навършени или се навършват тази година от футболистите)?. Да не можеш да задържиш топката, когато остават три минути срещу тим, който цял мач играе с човек по-малко в защита и има повече халфове от бранители и най-важното не те атакува.
Сменяш единствения играч, който ти решава важните мачове - Аниете. Този, който променя облика на отбора, когато е на терена, въпреки че и той бе много под нивото си. Вкара гол, публиката го вдигна на крака след лекарската намеса, скандирайки неговото име, а се появява Стефан Велев (26). Само за пример - Клок игра 30 минути на един крак, тъй като Черно море не можеше да прави повече смени.

Второ - вътрешните рокади. Вместо по-пъргавия Бедоя да отиде в атака, там бе пратен Гаджев, който беше видимо изморен и щеше да е по-полезен да стартира атаките и да разпределя играта с неговия поглед от задна позиция, а Бедоя е по-нисък, по-бърз и не влиза в много единоборства и видимо беше по-свеж, като можеше да е по-опасен пред противниковата врата сред високите и изморени бранители.

Страхът премина граници след гола на Бакари. Имаш 30 минути и все си с числено предимство. Второто попадение пък олицетворява всичко сред играчите. Десният бранител Курьор мина отляво на парад и вкара най-хубавия гол в турнира, като от трима играчи нито един не се сети да направи фал минута преди дузпите дори с риск да бъде изгонен.

По-страхлив старши треньор от Стойчо Стоев не сме имали !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юни 2015 10:32

Какво е объркал Стоев ?

Той ли трябваше да спре рейда на онзи-черния ?
С.С. ли трябваше да вкара трите 150 %-ви положения на Домо ? :roll:
На Краев, на Педро ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 юни 2015 11:04

Сърмов с нов договор, а Велев напуска.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 02 юни 2015 11:15

THE G.A.M.E написа:Какво е объркал Стоев ?

На Краев, на Педро ...

Не. Изобщо не трябва да го пуска в игра.
Как може 80% от феновете да виждат, че тоя домофон е
тотална щета само гонзо не го разбра и го домъкна при нас.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 02 юни 2015 11:21

Истина е, че Стойчо направи някои грешки, но аз обаче продължавам да вярвам, че той е точния човек за Левски и има нужните качества. Да бъде сменен в този момент би било гигантска грешка, защото сега поне най-малкото имаме треньор на прилично ниво, а ако го изгоним и него ситуацията още повече се усложнява.
Надявам се Аниете и Прохазка да останат. Абди е абсурд да го откупим - най-възможния вариант е нов наем. Пацо Тигъра е абсолютно задължително да си ходи - това момче няма качества за Левски. Митрев е добър вариант за вратата и трябва да се пробва. Ще бъде добра конкуренция на Йоргачевич.
Домо става само за мачове с Хасково и Марек, но е по-добре от нищо....
За Гикиевич мисля, че ако има поне още една година до края на договора трябва да се опитаме да извлечем най-доброто от него. Ясно е, че няма как да го продадем, ако пък искаме да го махаме ще трябва да му плащаме неустойка, а пари в отбора няма.
Педро когато и да си тръгне все ще е късно :x ....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юни 2015 11:23

darakchiev_77 написа:
THE G.A.M.E написа:Какво е объркал Стоев ?

На Краев, на Педро ...

Не. Изобщо не трябва да го пуска в игра.
Как може 80% от феновете да виждат, че тоя домофон е
тотална щета само гонзо не го разбра и го домъкна при нас.

Проблемът е, че нямаме адекватен заместник на Домо и това е. Единственият е Гикиевич, който направи разни глупости и сега си плаща за тях.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2015 11:50

TristaNNN написа:Проблемът е, че нямаме адекватен заместник на Домо и това е. Единственият е Гикиевич, който направи разни глупости и сега си плаща за тях.

Той не си плаща, ние си плащаме...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юни 2015 12:03

W84me написа:
TristaNNN написа:Проблемът е, че нямаме адекватен заместник на Домо и това е. Единственият е Гикиевич, който направи разни глупости и сега си плаща за тях.

Той не си плаща, ние си плащаме...

Под "плаща си" имам предвид не играе в първия отбор, а това си е загуба, макар и нефинансова, за всеки един професионален състезател. В случая заставам на страната на ръководството, защото никой в съблекалнята не е по-голям от треньора, особено пък някакво поляче. Плащаме си, но не мисля, че ще е задълго. Гикиевич няма полза да тренира за здраве и да рита с малките и предполагам, че ще се разберат за някакво безболезнено прекратяване на контракта.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юни 2015 12:12

Между другото два дни чета по вестници и сайтове как играчите ни влизат и излизат от офисите :roll: Някои влизали с настроение, а излизали намусени, трети отказвали коментари пред медиите, к'о ги правят вътре, не знам. Някой от нашите да излезе и да каже какво става, че ще пусна тема "Гонг звънете на тези хубосници от Левски да обеснят ко ста" :lol:
[offtopic]

Върни се в “Левски”