Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот hd-fen » 01 юни 2015 20:26

Безпаричието ще е много голяма пречка за привличане на скъпи и класни футболисти,но все пак в този си вид на Левски ще му бъде много трудно да преследва високи цели.Според мен трябва да се направи най-необходимото и неотложно преди да започне селекцията,а именно да се започне с изгонването на триото прототипи на анимационните герои на Доньо Донев - Гонзо, Гаджев и кондиционния треньор Ясен Екимов,трио доказало вече 6 години своята абсолютна некадърност.

=================================================================================================================================================
Гонзо,Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 01 юни 2015 20:38

balef написа:Първите трима за гонене са Батков, Гонзо и Стойчо Стоев!

Долу ръцете от Стойчо Стоев! Може и да е допуснал някои грешки, но по-добър треньор в сегашната ситуация със сигурност няма да намерим.
Въобще някои хора много бързо определиха кои трябва да си тръгнат, без да си дават сметка, че на тяхно място може да дойдат още по-некадърни заместници.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 юни 2015 20:42

Оставете Стоичо.Какъв шанс имаше човека със тези дървета.Същият както и като ръководеше слаби отбори преди време.Тои наследи великите нови попълнения избрани от Сираков и Гонзо....за първият не съм много сигурен кои прибра.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 юни 2015 20:46

plamenst7 написа:
balef написа:Първите трима за гонене са Батков, Гонзо и Стойчо Стоев!

Долу ръцете от Стойчо Стоев! Може и да е допуснал някои грешки, но по-добър треньор в сегашната ситуация със сигурност няма да намерим.
Въобще някои хора много бързо определиха кои трябва да си тръгнат, без да си дават сметка, че на тяхно място може да дойдат още по-некадърни заместници.

Е как? С Гонзо това е без съмнение. :lol:
Ако този човек остане дори още месец , сме мъртви.
Изображение

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 юни 2015 20:49

Мистри написа:
honda написа:Според мен още е много рано да се говори за селекция. Много по-важно е как ще се развие въпроса със собствеността и кой реално ще ръководи Левски.
Иначе като играчи ,които са възможни на този етап според мен са Кирил Котев- за мен един от най-добрите ЦЗ у нас,нищо че е цесекар и е вече на години,за мен може да ни свърши работа.За десен бек за мен много добра опция е и Йордан Христов от Ботев,друг е въпроса че той е ботевист и най-вероятно няма да иска да дойде при нас. Мариян Огнянов и Лъчо Балтанов от Ботев- на този етап имат място в Левски,а и са наши юноши. В нападение работа може да ни свършат Б.Карагерен от Локо(Пд) ,централен нападател в А група не виждам,освен донякъде Ал.Колев(според мен има голям спад в играта му след като се завърна в България). Според мен много трудно ще вземем някой Ал.Цветков(Литекс), някога беше много талантлив,но и при него мисля че има сериозен спад.

Само един въпрос.Кой до сега РЕАЛНО ръководеше Левски?

Според мен РЕАЛНО- НИКОЙ. Има един дето си мисли ,че може да се справи ,но нито има необходимия умствен багаж,нито има някаква реална власт(навсякъде реална власт значи пари). За мен един от най-големите проблеми на Левски в момента е безвластието, за съжаление в момента любимия ни клуб е като село без кучета. За мен И Н.Сираков(меко казано не съм му фен ;) ),и Ив.Тонев(напук на всичко ,което се говори за него той за мен има необходимите качества и което е не по-малко важно необходимите контакти(за никой не е тайна ,че в най-близкото обкръжение на ББ) и Д.Боримиров(въпреки че интелекта меко казано не му е силната черта) са по добри варианти от Гонзо. За мен е много вероятен тандем Иво Тонев-Д.Боримиров(като втория се грижи за спортно-техническата страна,а първия реално поема цялата власт в клуба).
За мен много силен трансфер би било и връщане в Левски на С.Бардон(примерно като скаут или шеф на ДЮШ).

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 юни 2015 20:56

honda написа:
Мистри написа:
honda написа:Според мен още е много рано да се говори за селекция. Много по-важно е как ще се развие въпроса със собствеността и кой реално ще ръководи Левски.
Иначе като играчи ,които са възможни на този етап според мен са Кирил Котев- за мен един от най-добрите ЦЗ у нас,нищо че е цесекар и е вече на години,за мен може да ни свърши работа.За десен бек за мен много добра опция е и Йордан Христов от Ботев,друг е въпроса че той е ботевист и най-вероятно няма да иска да дойде при нас. Мариян Огнянов и Лъчо Балтанов от Ботев- на този етап имат място в Левски,а и са наши юноши. В нападение работа може да ни свършат Б.Карагерен от Локо(Пд) ,централен нападател в А група не виждам,освен донякъде Ал.Колев(според мен има голям спад в играта му след като се завърна в България). Според мен много трудно ще вземем някой Ал.Цветков(Литекс), някога беше много талантлив,но и при него мисля че има сериозен спад.

Само един въпрос.Кой до сега РЕАЛНО ръководеше Левски?

Според мен РЕАЛНО- НИКОЙ. Има един дето си мисли ,че може да се справи ,но нито има необходимия умствен багаж,нито има някаква реална власт(навсякъде реална власт значи пари). За мен един от най-големите проблеми на Левски в момента е безвластието, за съжаление в момента любимия ни клуб е като село без кучета. За мен И Н.Сираков(меко казано не съм му фен ;) ),и Ив.Тонев(напук на всичко ,което се говори за него той за мен има необходимите качества и което е не по-малко важно необходимите контакти(за никой не е тайна ,че в най-близкото обкръжение на ББ) и Д.Боримиров(въпреки че интелекта меко казано не му е силната черта) са по добри варианти от Гонзо. За мен е много вероятен тандем Иво Тонев-Д.Боримиров(като втория се грижи за спортно-техническата страна,а първия реално поема цялата власт в клуба).
За мен много силен трансфер би било и връщане в Левски на С.Бардон(примерно като скаут или шеф на ДЮШ).

За много неща си прав.Но тонев, ако вземе цялата власт , все едно жена да се къдри с маша.Винаги в един момент, замирисва на изгоряла коса.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 01 юни 2015 21:05

Абди не го бройте, договорен е за Лудогорец. Сигурна информация. Друг въпрос е, че не ни трябва.

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 01 юни 2015 21:08

Не се надявайте за Барт. Почти си е уредил трансфер в Газелек Аячо(нов член на Лига 1). :lol:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 01 юни 2015 21:12

Vura написа:Абди не го бройте, договорен е за Лудогорец. Сигурна информация. Друг въпрос е, че не ни трябва.

На вас все не ви трябва, а всеки сезон искате от Левски. :lol: Гари Родригес, Гаджев, а сега и Абди. 8-)
Защо не искате никой от ЦСКА? Например Кукоч. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 01 юни 2015 21:15

Родригес беше качествен играч. На едно ниво с Вура. За другите двама нямам отговор защо ги искат. :lol:

Върни се в “Левски”