Официално: ЦСКА и Локо Сф без лицензи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: ЦСКА и Локомотив (София) аут от "А" група!

Мнениеот Red_Pride » 01 юни 2015 19:00

Betchualeng Arnaikem написа:
Долно уйно написа:В апелативната комисия има член на БФС, което е категорично забранено от правилниците на УЕФА и ако някой от пътърпевшите пусне жалба до УЕФА ще изхвърлят всички наши отбори от евротурнирите.
Ако съм на мястото на ЦСКА или Локо ще пусна такава жалба.

Демек ако не отговарят на изискванията поне да прецакат другите само защото те няма да играят там.
Не сакам на мен да е добре а на Вуте да е зле...

Да прецакаме перуци и гела-безценно :mrgreen:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 01 юни 2015 19:01

Долно уйно написа:В апелативната комисия има член на БФС, което е категорично забранено от правилниците на УЕФА и ако някой от пътърпевшите пусне жалба до УЕФА ще изхвърлят всички наши отбори от евротурнирите.

Демек ако не отговарят на изискванията поне да прецакат другите само защото те няма да играят там.

Напротив, законите важат за всички и по силата на същите АК подлежи на санкция, защо трябва да си затваряме очите за същото?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 01 юни 2015 19:05

Сега погледнах, става дума за Антон Попов, който е зам. изпълнителен директор на БФС.
Между другото синковеца му е главен съдия в елитната група
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2015 19:15

Долно уйно написа:

Напротив, законите важат за всички и по силата на същите АК подлежи на санкция, защо трябва да си затваряме очите за същото?

Тази комисия беше в същият състави и по времето на Кръстев, защо тогава той е приел да работи с нея?..и защо в Лицензионната може да влиза представител на БФС, а в Апелативната не може, според господина Кръстев?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sandi74

A група остава с 10 отбора

Мнениеот sandi74 » 01 юни 2015 19:19

Логичното се случи,А група остава с 10 отбора-Лудогорец,Берое,Литекс,Ботев Пд,Левски,Ч.море,Славия,Локо Пд,Монтана и Пирин.Най-добрият вариант отборите да се срещат по 4 пъти-36 кръга.Последният отпада а 9-ия в крайното класиране играе бараж с вторият в Б група.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 юни 2015 19:20

а стига глупости!
Да, всеки трябва да си плаща задълженията, но не разбирам тази неистова радост от мъката на другия.
Какво са виновни привържениците на двата отбора?
Като държавата е такъв "пич" да потърси съдебна отговорност на собствениците.
Като държавата е такъв " пич" да потърси какви са доходите и данъците-платени-от тези със палатите ,заснети от хеликоптери.
Да не продава на мангустите парцели по 1,50 на метър.
Или всички сте на шопския принцип-" Я не сакам я да съм добре, а Вуте да е зле"?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: A група остава с 10 отбора

Мнениеот korteneca » 01 юни 2015 19:26

Това официално ли е? Или предполагаш заради уж отнетите лицензи на ЦСКА и Локо Сф? :?
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 01 юни 2015 19:26

Да, натам вървят нещата. То ще е една А група мани-мани, но ..... това е положението

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 01 юни 2015 19:28

korteneca написа:Това официално ли е? Или предполагаш заради уж отнетите лицензи на ЦСКА и Локо Сф? :?

Абе уж отнети са си баш отнети :) . Този, който си мисли, че трупа дългове, а после хоп си регистрира ново АД дет трябвало някой да го припознава е в много дълбока грешка. ПФК ЦСКА е аут, а ЦСКА АД може да почне от А окръжна - това е положението. Иначе и аз с моите фирми няма лев данък да платя, а като ме подгонят айде регистрирам нови, а за старите не ме закачат :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юни 2015 19:29

Долно уйно написа:Сега погледнах, става дума за Антон Попов, който е зам. изпълнителен директор на БФС.
Между другото синковеца му е главен съдия в елитната група

За него става въпрос и точно тук е тънкият момент дали... или. В правилника пише, че административният персонал не може да е член на Апелативната комисия по лицензиране, но не се знае какво точно означава административен персонал. :) Дали са административните специалисти от Класификатора на професиите и длъжностите, дали са административните ръководители от същия този класификатор. Дали Антон Попов не спада към групата "Управляващи и идпълнителни директори", която е към друг подклас от класификатора и т.н.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”