Окончателно сме без лиценз...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Окончателно сме без лиценз...

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 юни 2015 17:04

scb написа:Бе 20 години ви носи на гърба си. Ако не е Гигов сте на ниво "Септември" Красна поляна.

Абсолютно.В средата на 90-те по времето на югоембаргото се носеше слух че желае да купи отбор от серия А.Започна от градското Недоразумение,вследствие на убийството на Попов,набра скорост и отиде в софийското.Спечели нечестно купата и му порастнаха крила.А козирката на Надежда ,която е в Свобода е все повече е застрашителна.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 юни 2015 17:11

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
scb написа:Бе 20 години ви носи на гърба си. Ако не е Гигов сте на ниво "Септември" Красна поляна.

Абсолютно.В средата на 90-те по времето на югоембаргото се носеше слух че желае да купи отбор от серия А.Започна от градското Недоразумение,вследствие на убийството на Попов,набра скорост и отиде в софийското.Спечели нечестно купата и му порастнаха крила.А козирката на Надежда ,която е в Свобода е все повече е застрашителна.
Я пак?

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 01 юни 2015 17:14

Това с лиценза не е голяма работа, ама подсеща за една друга голяма работа. Дано има Локо и догодина!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 юни 2015 17:31

Целият Ви прекрасен сезон се скапа заради несериозното отношение на Гигов
Изображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 01 юни 2015 21:45

Напротив - ако заради несериозността на недоразумението Гигов въпросният се махне - сезонът ще е бетер приказка.
Изображение

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 01 юни 2015 23:23

не е проблем,
предпочитаме без професионален лиценз и гогов да е вън,
ДАНО
имало ни е без него и пак ще ни има, бъдете спокойни деца

Само Локо!!!!
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 02 юни 2015 11:27

scb написа:
favaca8888 написа:

Айде у лево !
Носи той ама друг път! Колко пари изпра само знаеш ли ? И без Гигов ще сме ЛОКОМОТИВ СОФИЯ ! Най-стария железничарски клуб в Европа !
Капиш !

Стига бе колега, кво значи "колко пари изпрал". Ми изпрал е, онези помияри от "съдебната система" те да го мислят това. Хубав-лош, но айде бъдете честни и кажете с Гигов какво успяхте да постигнете през последните 20 години и с какво му помогнахте да държи отбора в А група. Шепа хора ходят на стадиона ви, от билети дори водата и тока на стадиона не може се плати, но моля само не ми излизайте с клишето, че "хилядите привърженици" били отвратени и за тва не стъпвали. Удобно звучи, но не е вярно. Нямам за цел да се заяждам с вас, но не съм съгласен, че Гигов като се махне и ще сте по-добре от сега.

А защо на стадиона ходят ''шепа" хора,няма ли вина за това и начина на ръководене на клуба през цялото това време.Аз помня и времена ,в които на стадиона си ходеха доволен брой хора.И не,недей ми обяснявай кое е вярно и кое не и кое ще по-добре,че си много далеч от разбирането на проблема.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 02 юни 2015 11:41

Lyubaka01 написа:http://www.bfunion.bg/news/5476
Тъжно, но вярно...
А сега накъде?

Заедно с любовниците ви към А окръжна !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 юни 2015 14:16

the_blue_fan написа:
Lyubaka01 написа:http://www.bfunion.bg/news/5476
Тъжно, но вярно...
А сега накъде?

Заедно с любовниците ви към А окръжна !
Пътем през майка ти, калъфкаджия жалък...

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 02 юни 2015 17:11

hd29 написа:А защо на стадиона ходят ''шепа" хора,няма ли вина за това и начина на ръководене на клуба през цялото това време.Аз помня и времена ,в които на стадиона си ходеха доволен брой хора.И не,недей ми обяснявай кое е вярно и кое не и кое ще по-добре,че си много далеч от разбирането на проблема.

И ако се махне Гигов тези, които сега не ходят ще се върнат на стадиона ли? И хуу - отвратени били, ама поне да идат и да протестират. Като си стоят по къщите как да разбере Гигов че не е желан от хилядите привърженици. Щото то това е много кофти ситуация - като сме отвратени да си стоим вкъщи (пък дано някой друг свърши работата).

Върни се в “Локо София”