Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 01 юни 2015 15:16

@terata: айде по-полека с определенията, става ли? Стоев не е треньор за "Левски". Това, че не го признаваш гласно... продължавай. Знам, че го знаеш.

И какво се обсъжда Домо? Не става. Или не му върза. Или и двете заедно. Не се връщаше и да помага. Как не видях пък някой да спомене 20-тата минута? Какво ставаше при логичен директен червен картон? 70 минути. Йорга спаси колко положения? Никой ли не гледа мача? Йорга ни извади в първия мач с Лудогорец за полуфинала. И с Черно море спаси поне три удара. Някой ще каже: "Те бяха в него", и ако има такъв ще му кажа, че никога не е заставал на врата и говори през гъ3а си. Йорга следи много внимателно играта. Да, иска ми се Пламен да е във формата, в която беше в началото, но... Да не говорим, че в мачовете с Лудогорец имаше един-два удара дето може би нямаше да ги спаси, щото му липсва височина... Не е най-важното, ама понякога е важно. Йорга е чудесно попадение. Що се отнася до "Ваги" (така ли беше, Педи?) два голови паса, много борба и чудесен шут. Второто полувреме се изгуби.... Но... тук не става дума за кой как се е представил. Щом с човек повече тръгваш да пазиш резултата, а преди това си пуснал титуляр играч, неиграл от доста време за такъв, който последните три мача има четири гола, кво да кажа. И Наско, и той не разбира, вероятно. И той мизерник. Ми остани си в помията на самозаблудата и си се въргаляй в нея.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 юни 2015 15:30

metodito написа:@terata: айде по-полека с определенията, става ли? Стоев не е треньор за "Левски". Това, че не го признаваш гласно... продължавай. Знам, че го знаеш.

И какво се обсъжда Домо? Не става. Или не му върза. Или и двете заедно. Не се връщаше и да помага. Как не видях пък някой да спомене 20-тата минута? Какво ставаше при логичен директен червен картон? 70 минути. Йорга спаси колко положения? Никой ли не гледа мача? Йорга ни извади в първия мач с Лудогорец за полуфинала. И с Черно море спаси поне три удара. Някой ще каже: "Те бяха в него", и ако има такъв ще му кажа, че никога не е заставал на врата и говори през гъ3а си. Йорга следи много внимателно играта. Да, иска ми се Пламен да е във формата, в която беше в началото, но... Да не говорим, че в мачовете с Лудогорец имаше един-два удара дето може би нямаше да ги спаси, щото му липсва височина... Не е най-важното, ама понякога е важно. Йорга е чудесно попадение. Що се отнася до "Ваги" (така ли беше, Педи?) два голови паса, много борба и чудесен шут. Второто полувреме се изгуби.... Но... тук не става дума за кой как се е представил. Щом с човек повече тръгваш да пазиш резултата, а преди това си пуснал титуляр играч, неиграл от доста време за такъв, който последните три мача има четири гола, кво да кажа. И Наско, и той не разбира, вероятно. И той мизерник. Ми остани си в помията на самозаблудата и си се въргаляй в нея.

Кое знам бе, чак и наклон на оная работа ще ми даваш... не съм го бил признавал гласно. Стойчо Стоев е идеалния треньор за Левски и времето ще го покаже, стига разбира се идиотите в ръководството да му дадат време и що годе нормални футболисти, а не параолимпийци, като Домо, Педро и т.н. Наско... кой тоя? Тва да не е оня разбирач Раев, дето толкоз разбира, че разкара Йоканович (и той беше уж слаб треньор), а след това и една камара футболисти, дето още не можем да им изплатим неустойките и заплатите. Тоя Раев ли дето щеше да хвърля атомна бомба, дето все много знаеше и щеше много неща да казва, този ли? Дето като тебе седи и мишкува и при първия провал е пръв пред медиите да ръси акъл и да иска оставки. Айде нема нужда от такива разбирачи като вас! Нищожества!!! Кво е виновен Стоев бе? Че успя да научи една камара недъгави футболисти да играят сносен футбол? Бил забил Прохазка на бека... ми кой да играе там, а? Ти или Раев, или на Раев жена му? Търсил офанзивни футболисти, а не защитници... еми е видя се за пореден път, че твоя любимец Домо за нищо не става. Дееба заслужаваме си всичко с такива фенове и като тоя и като ония дето седалките им беха виновни!!! Толкоз време едни и същи некадърници съсипват и ебават майката на отбора, но за тях никой нищо не казва. Нема тръст нема мръст, мълчат като пОтки всички. Сега за един злощастен мач и за махането на Стоев рев. И ще дойде кой, Сухия, Кокала или Вуцан. Абе... лесно е да се плюе, но е трудно да се мисли!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юни 2015 15:49

TristaNNN написа:
ShooterMan написа:Последен беше, много пъти гледах ситуацията. ...

Честита Купа на теб и другите зелени!
Сега се питам, дали ще имаш очи да кажеш нещо за конспиративните си мнения в купа от "милиционерски" теми преди финала? :roll:

Аз конспиративни мнения не съм изказвал. Никога не съм казвал, че Черно Море ще даде мач на който и да било. Тези конспирации бяха писани от фенове на ЦСКА и повтаряни от наши малоушници. Мнозина такива нищожни душички дори не отидаха в Бургас с оправданието "ми той мача е даден, не искам да гледам". Поне 50% от хората, които бяха готови да пътуват междудругото се скриха с това оправдание и пак ще ги нарека - нищожни душици, сами се наказаха да пропуснат този велик мач. Аз изказвах теорията, че този смешник Сватбата няма да се справи и исках задължително чужд съдия. Очаквах да ви помогне и не съм изненадан, че се провали с гръм този посредственяк. След като ни насече 1-вото полувреме бях убеден, че докрая и човек да застреляме в полето дузпа няма да ви даде и, че ще гледа да компенсира по този начин...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юни 2015 16:30

metodito написа:@terata: айде по-полека с определенията, става ли? Стоев не е треньор за "Левски". Това, че не го признаваш гласно... продължавай. Знам, че го знаеш.

Ако беше изгонил Стойчев Левски нямаше да загуби този мач посмъртно! ЧМ не може да гради играта, ние се окопавахме и Педро или Абди щяха да ги ударят на контра. Съдията трябва да свири това, което вижда, а не да тръгва на компенсации за собствените си грешки.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юни 2015 16:33

Тоя престъпник съдията :!: Как посмя да ви подпре ... Баце, леко смешно става ... ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 юни 2015 16:35

Стоев трябва да остане. Не вярвах, че тези некадърници могат да играят футбол дори и срещу Светкавица, но Стоев успя да ги накара. А от колко време е треньор ?
Последна промяна от Eminem на 01 юни 2015 16:44, променено общо 1 път.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 юни 2015 16:37

siniq_fen написа:
Ron Jeremy написа:
Player написа:
Ron Jeremy написа: Благодаря на всички левскари , които като мъже ни честитиха купата ,а от моя страна ,голямо браво за хореографията ви и за бройката ви на стадиона , а на тоя горе мога да му пожелая да си спре руските хапчета :o явно не го слуша много главата

Аз и нещо руско - няма начин! Може и да не ме слуша главата, защото искам всичко да е честно и по правилата. Живеем в правова държава все пак и всеки има право да си търси правата и да ги защитава. Описал съм много подробно ситуацията и е явно че има нещо нередно в нея. В спорта са отнемани много медали и титли поради различни причини и не виждам защо и у нас да не се случи ако правото така казва. Аз не казвам да дадат купата на Левски, а да доиграят последните 5 мин. при резултат 1:0 и топка във вратаря, ако така го казва правилника.

:o колега не ме занимавай с глупости

Аз съм съгласен с него, но погледнато в глобален мащаб.. имам предвид, че това да се правят подобни неспортсменски изпълнения трябва да бъде заличено от съзнанието на футболистите по цял свят, защото реално погледното да ритнеш топката в тъч и да обсадиш противника не е феърплей, но , разбира се, няма как да търсим тук причината за загубата, още по-малко преиграване на последните минути :)

Абсолютно съм съгласен с теб. Мога да посоча два случая ,когато залога е бил шампионската титла на Англия и Германия и за изпълнения подобни на това ,което направи Черно Море ,съответноа ФА и ГФС решиха ,че феърплея е по-важен от правилата и мачовете се преиграха.
В случая ,чест прави ,че никой от ръководството на Левски дори не си отвори устата на тази тема. Просто отбора на Левски не показа ,че иска да спечели Купата. След като близо цял мач си играл с човек повече и си загубил ,причината не е в съдията ,че не видял 100% дузпа,или в сърцатия отбор на Черно Море ,че не е играл феърплей. За мен доста играчи на Левски просто изневериха в този мач.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юни 2015 16:46

boabbb написа:Тоя престъпник съдията :!: Как посмя да ви подпре ... Баце, леко смешно става ... ;)

Не ти хващам логиката.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юни 2015 16:47

Изказванията на спряганите за напускане играчи, ме правят оптимист за новият сезон.

Ако запазим състава, ще се борим за Титлата с Лудогорец, сигурен съм.
Разбира се трябва да намерим нападател + десен бек, като особено нападателя трябва да е приоритет.
Съгласен съм да продадем Краев и с кинтите да потърсим някакъв нападател, който за разлика от Домо, ще може да спира и поема топката.

Пък на мястото на Краев да се налага Мисяк, време му е на момчето, като смятам, че качествата му хич не са по-слаби от тези на Краев.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юни 2015 16:50

THE G.A.M.E написа:Изказванията на спряганите за напускане играчи, ме правят оптимист за новият сезон.

Ако запазим състава, ще се борим за Титлата с Лудогорец, сигурен съм.
Разбира се трябва да намерим нападател + десен бек, като особено нападателя трябва да е приоритет.
Съгласен съм да продадем Краев и с кинтите да потърсим някакъв нападател, който за разлика от Домо, ще може да спира и поема топката.

Пък на мястото на Краев да се налага Мисяк, време му е на момчето, като смятам, че качествата му хич не са по-слаби от тези на Краев.

Всеки с 2 крака е по-добър от Домофона ;)

Върни се в “Левски”