Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2015 14:01

Дано се разберат с Аниете и Прохазка. По-добър вратар от Йоргачевич, който е свободен и с заплата по джоба ни, също трудно ще намерим. Около тях, може да се изгради нов отбор, къде с юноши, къде с малко нови попълнения.
Не знам за колко време е договорът на Гичкиевич, но ако не е до края на сезона, да се разбират с него и да го връщат в състава. Че пари няма да му вземем е ясно, поне да не му дават излишни компенсации.
Абди, ако някак си се разберат за заплатата му, също може да остане.
За Краев съм раздвоен. От една страна искам да остане, защото има качества, но от друга-не мисля че може да се развие още кой знае колко при нас. Ако има добра оферта, която задоволява и него и клуба, съм склонен да се разделим с него. За съжаление, конвертируемостта на останалите ни юноши е близка до нулата, така че по-добре останат и да им се дава шанс, поне няма да прибират хиляди евро заплата.

Редно е лицата, Луис Педро, Валери Домовчийски, Александър Александров да потърсят друг път във футбола, по възможност далече от Левски.
Мисля, че на Гаджев му е време вече да смени обстановката. Не че той е най-големият проблем в отбора, но е изчерпан за Левски. Той се мъчи тука, ние се мъчим да го гледаме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юни 2015 14:05

Гаджев, Валери, Педро- да си ходят. Велев също, нещо стана с това момче след контузията..

Йорга и Бедоя остават! Благодарим Ви, мъже в Синьо!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 01 юни 2015 14:07

След като няма да играем за ЕКТ, не съм оптимист, че ще си запазим отбора. Разни недоразумения като Белаид, Педро Велев трябва да си тръгнат. Гаджев не показа, че заслужава да бъде капитан на Левски. В най-лошият случай си тръгват всички чужденци и играем с младежи и както е останало. Примерен състав в този случай

Митрев (взимаме го от Локо)

Александро (о ужас) или нов (свободен играч) Стйочев Сърмов Минев резерви Орачев и ако ма нещо от школата

Близнаците

нов (свободен играч) Мисяк

Бедоя (ако остане)
Домо (още по-голям ужас)

А какви резерви ще имаме не ми се мисли.

При оптимистичен вариант се запазва този отбор без недоразуменията. Прохазка влиза в центъра, намират се пари да се откупи Абди, нов десен бек и ЦЗ и се намира нов истински централен нападател, който ще вкарва положенията,а няма да да гони гаргите.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 01 юни 2015 14:07

santiliana написа:
Brannik82 написа:Прохазка, Аниете, Бедоя, Йорга и черньо - тези ако успеем да задържим, има светлина в тунела....

кой черньо? Само не ми казвай, че визираш Педро ;)

Разбира се, че за Абди говоря, Педриньо директно да пали..

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 01 юни 2015 14:10

Левски е уникално слаб когато нямаме сърцата 9-ка :!: :!: :!:

Затова спешно ни трябва добър централен нападател който да играе отлично с глава и да е здрав физически :!: ;)

Гонзо ако има малко достойнство знае какво трябва да направи ........ защото при него записахме най-срамните резултати и като шеф и като старши треньор !

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 01 юни 2015 14:18

Не разбирам само какво толкова имате против Педро и Домовчийски? Когато дойдоха при вас ни убеждавахте, че понеже Ботев са посредствен клуб и за това не могли да блеснат. Сега какъв е проблемът с тях. Доколкото гледах финала с Черно море те са ви двамата водещи нападатели. Верно изпускат, но всеки има лош ден.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 юни 2015 14:19

Хубаво е,че Йоргачевич ще остане. :)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 юни 2015 14:25

Лошото е, че посредствени ритнитопковци вече не искат да чуят за Левски.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 юни 2015 14:26

Най-големият ни проблем е защитата. Тя ни изяде главата през целия сезон. Там ни трябват поне 4 нови попълнения и от нея трябва да започне изграждането на каквото и да било. Относно това кои трябва да напуснат общо взето сме единодушни. Краев може да ни е от полза, но при положение че ни е най-конвертируемият по-добре е да го "заменим" за 3-4 нови попълнения. Действително е най-добре да ги търсим сред талантите от Б група. Задължително трябва да дебнем за освободили се доказани играчи, които са демонстрирали добра форма през последния полусезон.
Последна промяна от doktora25 на 01 юни 2015 14:31, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 юни 2015 14:29

scb написа:Не разбирам само какво толкова имате против Педро и Домовчийски? Когато дойдоха при вас ни убеждавахте, че понеже Ботев са посредствен клуб и за това не могли да блеснат. Сега какъв е проблемът с тях. Доколкото гледах финала с Черно море те са ви двамата водещи нападатели. Верно изпускат, но всеки има лош ден.

Колега целеха гларусите ,а Гаджев им пригласяше.и бяха резерви в Ботев.Трансферно лято 2015 за Левски -реалност.Чужденците и всяко по-къдърно напуска, и се разчита на свои юноши,Свободни агенти и гастарбайтери играли по два мача в Евертън,Севиля или Лос Аламос.Може да излезе някой Бардон.Впрочем и при нас ще е така.Революция се прави со пари и со дупе.Пари нема.Действай.

Върни се в “Левски”