18:30ч., днес - ВСИЧКИ НА "ТИЧА"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

18:30ч., днес - ВСИЧКИ НА "ТИЧА"

Мнениеот DanielGeorgiev » 01 юни 2015 11:15

Днес вечерта ще бъде проведено шествие по повод спечелената Купа на България! Сборният пункт е стадион "Тича", часът е 18:30!
Призоваваме всеки един моряк, който има възможност, да присъства на "Тича" днес вечерта, за да отпразнуваме заедно спечелването на Купата!
Варна отново има футболен трофей след 77 години! Купата е зелена! Варна е зелена!

Изненадите тепърва предстоят!

П.С. Споделете съобщението, за да научат повече хора! Варна има повод да празнува!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: 18:30ч., днес - ВСИЧКИ НА "ТИЧА"

Мнениеот greenpeak » 01 юни 2015 12:12

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vw12pSpKB9Q[/youtube]

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 01 юни 2015 13:14

НЕКА ДА СЕ СЪБЕРЕМ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ЧЕРНОМОРЦИ!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 01 юни 2015 13:17

Пичове, не можах да го направя веднага след мача, но по-добре късно, отколкото никога: честита ви купа!
Заслужено спечелихте, сега си отпразнувайте както подобава.
Успех.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 юни 2015 13:30

Тичайте :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 01 юни 2015 16:53

Днес ще пропусна :)
Но поздравления! Заслужена купа.
Варна не знам дали някога е имала толкова силна година. Не говоря за отделните отбори, а за успехите - във футбола купа на България, във баскетбола купа на България (на представянето там бях). Браво!!! И това са успехи, постигнати с много работа и себераздаване, а не с пари, което е впечатляващото. Да не говорим, че баскетболния отбор вероятно щеше да е и шампион ако съдиите не бяха подпрели в решаващите моменти на четвъртия мач Лукойл.
Поздравления пак и го отпразнувайте подобаващо!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 юни 2015 21:29

baligo написа:Днес ще пропусна :)
Варна не знам дали някога е имала толкова силна година. Не говоря за отделните отбори, а за успехите - във футбола купа на България, във баскетбола купа на България (на представянето там бях). Браво!!! И това са успехи, постигнати с много работа и себераздаване, а не с пари, което е впечатляващото. Да не говорим, че баскетболния отбор вероятно щеше да е и шампион ако съдиите не бяха подпрели в решаващите моменти на четвъртия мач Лукойл.

Ба си,имало все още и нормални левскари.Къде се криете бе хора?Оставихте изродите да ви водят към нищото,а вие просто спряхте да ходите на мачове и...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 юни 2015 21:01

Готвача написа:

Ба си,имало все още и нормални левскари.Къде се криете бе хора?Оставихте изродите да ви водят към нищото,а вие просто спряхте да ходите на мачове и...

Да, има и нормални Левскари, за разлика от вашите фенове, които се надпреварват да блеснат с простотиите си. Ако имаше поне един нормален фен на Ч.море, щеше да поздрави Левски, като победен съперник, както го правят белите хора по белия свят. Радвайте се на единствената ви купа, че следващата ще е поне след 78 години!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 юни 2015 23:07

damyanov1963 написа:
Готвача написа:

Да, има и нормални Левскари, за разлика от вашите фенове, които се надпреварват да блеснат с простотиите си. Ако имаше поне един нормален фен на Ч.море, щеше да поздрави Левски, като победен съперник, както го правят белите хора по белия свят. Радвайте се на единствената ви купа, че следващата ще е поне след 78 години!

Нормални левскари със сигурност има,но за огромно съжаление ти не си между тях!Доказателства много!Както нееднократно съм отбелязвал,много е съмнително дали си пълнолетен!Макар,че парадираш с година на раждане от миналия век,демонстрираш интелект на млада пуйка!!!Според мен е време да се замислиш!Ще ти бъде трудно,но поне опитай!Като за начало се запитай,ти поздрави ли победителите?Каквито глупости ръсеше преди мача,с такива продължи и след това!Това е типично и за теб,и за подобните ти!Можеш още да се запиташ....заслужава ли уважение отбор,който си избира един и същи съдия,на полуфинала и на финала?

TheRoyalCup
Контакти:

Мнениеот TheRoyalCup » 04 юни 2015 23:37

Радвайте се на единствената ви купа, че следващата ще е поне след 78 години!

Хипер прост човек си, но всъщност ти си го знаеш.Всъщност първата междуградска купа в историята на българския футбол е спечелена именно от нашия клуб.

Върни се в “Кошче за отпадъци”