Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sunscres92 написа:sapio0o написа:Той, че не е доволен не е, но няма да позволи една рокада да го отведе в изкуственото отборче от Франция. Не е за пръв път да се стига до подобна раздяла. Едва ли се е радвал, при продажбите на Йозил и Ди Мария или при връщането на Кака в Милан. Дали ще е доволен, ако Коентрао (най-близкият му приятел в отбора) си тръгне? Не, но дай да си тръгне и той, защото някой напуснал. Аз не виждам къде другаде ще печели повече трофеи и индивидуални награди на тези му години. Освен това тук подобрява рекорд след рекорд и му предстои един, който ще помни цял живот.Предпоставки за раздяла няма засега.
А дали той решава, а не неговият агент? Далеч съм от мисълта, че той ще ви напусне, но Роналдо както и повече то звезди в момента са един огромен бизнес продукт и там нищо не е сигурно, доста отбори биха му платили и по-голяма заплата(не че и вие не можете) + да печели същото количество трофеи.
paceto написа:sunscres92 написа:sapio0o написа:Той, че не е доволен не е, но няма да позволи една рокада да го отведе в изкуственото отборче от Франция. Не е за пръв път да се стига до подобна раздяла. Едва ли се е радвал, при продажбите на Йозил и Ди Мария или при връщането на Кака в Милан. Дали ще е доволен, ако Коентрао (най-близкият му приятел в отбора) си тръгне? Не, но дай да си тръгне и той, защото някой напуснал. Аз не виждам къде другаде ще печели повече трофеи и индивидуални награди на тези му години. Освен това тук подобрява рекорд след рекорд и му предстои един, който ще помни цял живот.Предпоставки за раздяла няма засега.
А дали той решава, а не неговият агент? Далеч съм от мисълта, че той ще ви напусне, но Роналдо както и повече то звезди в момента са един огромен бизнес продукт и там нищо не е сигурно, доста отбори биха му платили и по-голяма заплата(не че и вие не можете) + да печели същото количество трофеи.
Що за глупост? Роналдо се избира агента, а не обратното и ако реши дори може да го уволни от тази длъжност. Как агента ще го кара да прави нещо без неговото съгласие?![]()
Колкото до глупостите в статията направо се смях като ги четох и още като видях заглавието си знаех, че точно тези неща ще пишат като причини - колко са предвидимиДа не говорим, че това идва от "авторитетното" каталунско издание Спорт, които дори в главната си лента на сайта пускат реклами как да си купиш артикули на Барселона и на никой друг
Stones.66 написа:В контекста на последните "щастливи и успешни събития" в Реал, бих искал да попитам; кога ще са следващите президентски избори в клуба, и как мислите, дали този път ще се намери някой да се опълчи на Перес (когото аз определно вече започвам да мразя).
ПП: Да ни е "честит" поредния треньор - великото недоразумение - Гафа Бенитес! Треньорът, който дори не успя да победи един средняшки отбор в Италия в последния си мач с Наполи, та поне да бъде изпратен с победа и да бъде запомнен с добро!
Какъв идиот!!
Дано поне догодина се задържим в четворката, та да не играем в Лига Европа, че ще стане голям сеир . . .
То и сега не можем да затворим тъпата уста на кюрда Стоичков, а камо ли тогава, не знам направо . . .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта