Официално: ЦСКА и Локо Сф без лицензи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

runnersa
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА и Локо Сф без лицензи

Мнениеот runnersa » 01 юни 2015 12:32

joro630709 написа:
Tommi написа:
joro630709 написа:Учудвам се на многото коментари в стил бла,бла,бла......Юрист обясни много добре,че има САМО ЕДИН ЛИЦЕНЗ и няма такова животно за у нас и ЕКТ.Иначе казано или имаш лиценз, или не?Така,че стига сте си напъвали мозъците с безмислени спорове ;)

През 2008г. ЦСКА как игра в "А" група, изгоря с лиценза за Европа? Всичко може. ;)

Може,щото направиха НЕЗАКОНЕН компромис,но сега ситуацията е друга,въпреки че героят е същия Лупи.....а уж мъжко д-пе един път се.Но на армейците явно им е харесало

Пълни глупости и в Румъния изгоряха 4-5 отбора с евролиценза но ще играят в Румънското и догодина навсякъде по Европа всяка година изхвърлят от Европа отбори които са се класирали но никой от тях не изхвърча от висшия ешелон на държавата :!: Даже в Испания Севиля като спечели ЛЕ 2014 беше 9та ама отгоре изгоряха отбори които не играха в Европа но без проблем продължиха да играят в Премиера Дивисион :!:
ЦСКА бил прецедент - ха ха!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 юни 2015 12:33

Lyubaka01 написа:... Странно, аз пък защо съм останал с впечатлението, че Левски дължи към 4 млн на НАП...

Информацията ти е малко остаряла. ;) Като я опресниш и ми кажеш точното число, ще ти обясня как стои въпросът с разсрочване на задължения към държавата (днес съм в настроение да сея знания)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 юни 2015 12:34

runnersa написа:
joro630709 написа:
Tommi написа:
joro630709 написа:Учудвам се на многото коментари в стил бла,бла,бла......Юрист обясни много добре,че има САМО ЕДИН ЛИЦЕНЗ и няма такова животно за у нас и ЕКТ.Иначе казано или имаш лиценз, или не?Така,че стига сте си напъвали мозъците с безмислени спорове ;)

През 2008г. ЦСКА как игра в "А" група, изгоря с лиценза за Европа? Всичко може. ;)

Може,щото направиха НЕЗАКОНЕН компромис,но сега ситуацията е друга,въпреки че героят е същия Лупи.....а уж мъжко д-пе един път се.Но на армейците явно им е харесало

Пълни глупости и в Румъния изгоряха 4-5 отбора с евролиценза но ще играят в Румънското и догодина навсякъде по Европа всяка година изхвърлят от Европа отбори които са се класирали но никой от тях не изхвърча от висшия ешелон на държавата :!: Даже в Испания Севиля като спечели ЛЕ 2014 беше 9та ама отгоре изгоряха отбори които не играха в Европа но без проблем продължиха да играят в Премиера Дивисион :!:
ЦСКА бил прецедент - ха ха!

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 01 юни 2015 12:37

Madonna написа:За Лига Европа е ясно,за А група изпълкома ще ги пусне като обещаят да платят част от задълженията си .

... и повече така няма да правят! Това ще показна маструбация спрямо другите отбори дето се разчекнаха, докато изпълнят изисквания за срокове и суми. по тая логика, догодина просто ще се правят милио очички на изпълкома и директно да таковат майката на уефовските правила и финансов феърплей
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 01 юни 2015 12:48

Captain Stottlemeyer написа:
Lyubaka01 написа:... Странно, аз пък защо съм останал с впечатлението, че Левски дължи към 4 млн на НАП...

Информацията ти е малко остаряла. ;) Като я опресниш и ми кажеш точното число, ще ти обясня как стои въпросът с разсрочване на задължения към държавата (днес съм в настроение да сея знания)... 8-)

Капитане,аз не искам моят отбор да остава по милост в А-група,каквото си е надробил/неплатил/да си го сърба.Какво значи това -ново АД? и то да е в А -група.Това ще са курвите на групата,с юношките и т.н.-кой където хване ще ни шиба,дори и вие.По-добре катарзис от долните дивизии.... :idea:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 01 юни 2015 12:50

Всички футболисти на ЦСКА и Локо Сф вече са свободни агенти!
http://www.sportal.bg/news.php?news=550095

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 юни 2015 12:50

Captain Stottlemeyer написа:

Информацията ми е оттук: http://gong.bg/bg-football/a-grupa/bazhdekov-imame-dokument-ot-nap-che-dylgyt-e-obezpechen-323602. Може и да е остаряла, ама това не означава, че не ги е имало тия задължения(които не се трупат за 1 месец), което пък автоматично означава, че и Левски не са плащали към НАП и едва ли това е причината за резила в Бургас, така че написалия тази глупост официално го моля да не се излага като кифладжия...
Колкото до въпроса с разсрочване на задълженията към държавата-не знам защо мислиш, че точно ти си човека, който ще може да ми каже нещо, което не знам, ама нейсе...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 юни 2015 12:59

venko 1984 написа:Всички футболисти на ЦСКА и Локо Сф вече са свободни агенти!
http://www.sportal.bg/news.php?news=550095

http://www.sportal.bg/news.php?news=550096
Демек примерно Гигов трябва да реши Локо СФ дали да играе в А група :mrgreen:
Последна промяна от runnersa на 01 юни 2015 13:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 юни 2015 13:00

Не е вярно че отбор който не получава лиценз за евротурнирите автоматично изхвърча от шампионата, примерите са много от
Италия и Испания включително през последните 2 години. През миналата година Парма завърши на позиция да играе в ЛЕ но
не получи лиценз за евротурнирите и дори обжалваха в Лозана за това до последно не се знаеше кой отбор ще играе Парма или Торино.
В крайна сметка Торино играха и отпаднаха от Зенит. 2012/2013 мисля че Малага и Райо Валекано също имаха същият проблем и обжалваха
пред арбитражния съд и в крайна сметка Севиля участва.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 юни 2015 13:08

TristaNNN написа:А такаааааа :) Между впрочем, тая комисия трябваше да остави решението за по-късно през деня, за да може приятелките да се порадват още малко на нашите съботни нерадости, преди да ... :? Гледам, че са били много активни в събота вечер, щастливи и ведри, и не само във форумчето де.

Абе момче, за тебе пиене и шалове за горене нема ли като белите левскари, ами още умуваш? :lol: :lol: Голяма радост, а нямате акъл за пет стинки, че провинциална България сега ще погне вас, пускайте обратното броене, това ми е съветът! :lol: :lol: А ние ще си купим нови часовници! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”