Време ли е ТИМ да посегне към ''безценното'' на Домусчиев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Време ли е ТИМ да посегне към ''безценното'' на Домусчие

Мнениеот гражданин от село » 01 юни 2015 01:51

И аз мисля,че е време блокират пристанище Варна и да спрат контейнеровозите с гел от Китай зо Кирчо.

ЧЕРНО МОРЕ 1913
Контакти:

Мнениеот ЧЕРНО МОРЕ 1913 » 01 юни 2015 05:24

Deluxe написа:И какъв спорт играят Черно море? И за какво по-точно е време? Защото предишните сезони (този не го следя, защото всички са страшно слаби) Черно море бяха отборът, който просто не си поддържаше "терена" и се ритаха като коне. Извинявайте, но те правеха по средно 50 нарушения на мач. Това, че българските съдии не смятат за нужно на 5-6то нарушение на даден играч да дават жълт картон, не значи, че Черно море могат да играят футбол. Същата работа беше и Борис Галчев. Това момче риташе всеки, който се доближи до него независимо дали му е съотборник, или не. Да спечелиш купата, когато няма добри отбори, не значи нищо.

Стига ревахте ве вие футбол ли гледате БАЛЕТ ЛИ ?! Вижте тез дет най-много реват как най-много ритат .... пфффффф. Има разлика между ритане и по-твърда игра само да те светна ;)
ВАРНА Е ЗЕЛЕНА !!! ЧЕРНО МОРЕ 1913

TheRoyalCup
Контакти:

Мнениеот TheRoyalCup » 01 юни 2015 07:50

И преди съм го писал, ако на ТИМ им беше футболът пръв приоритет ''Черно море'' досега щяха са 7-8 пъти шампиони.Те са хора , които странят от публичността,ако бяхме на мястото на ''Лудогорец'' трябваше често да се показват.
Най-важното нещо са стадионите, Киро още не се е налудувал.Но пък финала ДОКАЗА едно ,Марин само с един разговор с футболистите закопа Боко,Киро и Батков.Така, че изводът е много е рано за това нещо, но има ли нови стадиони ''Ч.море'' няма да е извън тройката.

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 01 юни 2015 08:08

Вие още сте пияни, черноморци, май! Честито за купата, ама да говорите глупости, след като ТИМ през новия сезон реално намалява инвестициите за първия отбор, за да смени тревното покритие и да направи осветление. Реално подобрението на базата, което адмирирам, ще бъде за сметка на финансирането на отбора. Не е случайно, че основни играчи напускат и отиват примерно в държавния, демек на сигурна заплатка, отбор Берое!

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Мнениеот Green_Eagles » 01 юни 2015 08:09

Искренно желаем успех на Черно Море както в ЕКТ тази година, така и в новото първенство!
Провинциялният футбол напред и нагоре!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 юни 2015 08:23

Тези които са фенове на абонираните отбори,НИКОГА няма да разберат какво точно изпитах след МАЧА за КБ.Аз не искам всяка година титли и купи.Аз искам да гледам тази мъжка игра,битката по целият терен,непримиримостта и феърплея на момчетата в зелено-бели екипи.Това искам и на това съм доволен.А спечелването на нещо през годините ме прави истински,ама ИСТИНСКИ щастлив.Тази радост не може да я изпита фен тип глорихънтър.Дали ще играят като Барса,или като Рединг примерно,няма значение.Има значение факта,че ми носят наслада на душата.Това исакм и Черно море ми го осигуряват в пълна степен.Това което спечелихме в Бургас се нарича черешката на тортата.Защо ли е така?Ами ако тортата е направена само от черешки,дали щеше да е толкова интересна?Има отбори,които си броят само черешките и не мислят за нищо друго.Те не се интересуват от това,което ме вълнува мен,защото те не са фенове,а просто скачени съдове към силните на деня.Това са хората гласували за БКП,БСП,СДС,царя и Боко.Те са хората на всички власти.Те искат да са на власт/разбирай постоянно на върха/,но това не е толкова интересно и вълнуващо,колкото истинските емоции които получихме ние-феновете на Черно море!Това бе причината за трошенето на стадиона-загубата на една купа.Те ни надуха главата колко велики фенове са.НЕ СТЕ драги ми смехурковци и НИКОГА няма да бъдете велики,именно заради измислената ви любов,която УЖ изпитвате.Истинската любов е при нас-чиста и неподправена.Дори и да бяхме загубили,щеше да е с достойнство и чест,неща каквито вие нямате.Ние нямаше да потрошим стадиона,дори и след такива измислени реферски аванти.Щеше да ни е тежко,но щяхме да излезем с високо вдигнати глави от стадиона,защото ние не се предадохме!Благодаря ви МОРЯЦИ!
п.п.Лично аз не искам "безценното" на Киро.Искам да продължават както досега!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 01 юни 2015 08:51

GennaroGattuso написа:
Iceberg написа:Кой поред ник ти е този, коя поред регистрация?! И коя поред просташка тема?! поправи ме, ако бъркам?!

Баннаха ми един ник, защото използвах епитети като ''ченгесари'', ''милиционери'', ''доносните'', все верни неща казани в сайта на въпросните лица.

"все верни неща" казваш а?
"ченгесари","Милиционери","доносници" а ти сигурен ли си че в отбора на който ти симпатизираш не са повече въпросните "ченгесари"....?

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 01 юни 2015 09:00

Готвача написа:Тези които са фенове на абонираните отбори,НИКОГА няма да разберат какво точно изпитах след МАЧА за КБ.Аз не искам всяка година титли и купи.Аз искам да гледам тази мъжка игра,битката по целият терен,непримиримостта и феърплея на момчетата в зелено-бели екипи.Това искам и на това съм доволен.А спечелването на нещо през годините ме прави истински,ама ИСТИНСКИ щастлив.Тази радост не може да я изпита фен тип глорихънтър.Дали ще играят като Барса,или като Рединг примерно,няма значение.Има значение факта,че ми носят наслада на душата.Това исакм и Черно море ми го осигуряват в пълна степен.Това което спечелихме в Бургас се нарича черешката на тортата.Защо ли е така?Ами ако тортата е направена само от черешки,дали щеше да е толкова интересна?Има отбори,които си броят само черешките и не мислят за нищо друго.Те не се интересуват от това,което ме вълнува мен,защото те не са фенове,а просто скачени съдове към силните на деня.Това са хората гласували за БКП,БСП,СДС,царя и Боко.Те са хората на всички власти.Те искат да са на власт/разбирай постоянно на върха/,но това не е толкова интересно и вълнуващо,колкото истинските емоции които получихме ние-феновете на Черно море!Това бе причината за трошенето на стадиона-загубата на една купа.Те ни надуха главата колко велики фенове са.НЕ СТЕ драги ми смехурковци и НИКОГА няма да бъдете велики,именно заради измислената ви любов,която УЖ изпитвате.Истинската любов е при нас-чиста и неподправена.Дори и да бяхме загубили,щеше да е с достойнство и чест,неща каквито вие нямате.Ние нямаше да потрошим стадиона,дори и след такива измислени реферски аванти.Щеше да ни е тежко,но щяхме да излезем с високо вдигнати глави от стадиона,защото ние не се предадохме!Благодаря ви МОРЯЦИ!
п.п.Лично аз не искам "безценното" на Киро.Искам да продължават както досега!

вие щяхте да потрошите стадиона ,още преди да е започнал мача.вие сте гласоподавателите на БСП,ДПС,Атака и Бюрека.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 01 юни 2015 09:43

Момчета, дайте да гледаме реалистично на нещата. Купата си е голям успех, но да не забравяме, че преди няколко месеца със същите футболисти копаехме дъното. Отбор и най-вече манталитет за шампиони се гради с години. Освен това зависи и в какво състояние са останалите отбори. Тази година, например Берое се възползваха блестящо от слабостта на другите фаворити и грабнаха среброто, за което искрено им честитя. Аз бих се зарадвал и на бронз, но догодина, бъдете сигурни и Левски, и ЦСКА (ако не ги натирят при аматьорите), и Берое, и Литекс ще са по-силни. Лудите не ги коментирам изобщо. За нас е важно да направим едно прилично представяне в Европа (геройства никой не очаква), да оправят Тича, да продължат строителството на Стадион "Варна" (що ми се струва, че подновяването на строителството е поредния кьорфишек) и най-вече трибуквието да се замисли върху състоянието на града ни. Публична тайна е, че именно те управляват града и ми е чудно не се ли замислят, че само с лапане не става. Няма как един голям град да съществува без икономика, а при нас почти нищо вече не работи. Туризмът си е туризъм, но трябва и икономика, трябва производство. Другите градове се развиват, а ние от години тъпчем на едно място, та дори и назад дърпаме. Трябва ли да давам примери с Бургас, Пловдив (преди петнайсетина години бяха далеч назад), Стара Загора и т.н. София не я коментирам (там по презумпция се изсипват 90 % от благата на родината). Та, колеги, рано е да се мисли за нещо повече от купа и престижно класиране в шампионата. Честита купа на всички моряци и варненци! И да не витаем в облаците.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 01 юни 2015 09:44

Няма невъзможни неща стига да се работи правилно и най вече клуба да има достатъчно пари. Пустите му пари са винаги в основата. Моряци, радвайте се за спечелената купа! Заслужехте си я на 100%. Радвах се за вас, така както бих се радвал и за моя отбор. Искрено ви пожелавам достойно представяне в Европа. Успех!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Кошче за отпадъци”