Време ли е ТИМ да посегне към ''безценното'' на Домусчиев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време ли е ТИМ да посегне към ''безценното'' на Домусчие
Кой поред ник ти е този, коя поред регистрация?! И коя поред просташка тема?! Поправи ме, ако бъркам?! А и колко станаха бановете?!?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
GennaroGattuso
Iceberg написа:Кой поред ник ти е този, коя поред регистрация?! И коя поред просташка тема?! поправи ме, ако бъркам?!
Баннаха ми един ник, защото използвах епитети като ''ченгесари'', ''милиционери'', ''доносните'', все верни неща казани в сайта на въпросните лица.
И какъв спорт играят Черно море? И за какво по-точно е време? Защото предишните сезони (този не го следя, защото всички са страшно слаби) Черно море бяха отборът, който просто не си поддържаше "терена" и се ритаха като коне. Извинявайте, но те правеха по средно 50 нарушения на мач. Това, че българските съдии не смятат за нужно на 5-6то нарушение на даден играч да дават жълт картон, не значи, че Черно море могат да играят футбол. Същата работа беше и Борис Галчев. Това момче риташе всеки, който се доближи до него независимо дали му е съотборник, или не. Да спечелиш купата, когато няма добри отбори, не значи нищо.
-
GennaroGattuso
Deluxe написа:И какъв спорт играят Черно море? И за какво по-точно е време? Защото предишните сезони (този не го следя, защото всички са страшно слаби) Черно море бяха отборът, който просто не си поддържаше "терена" и се ритаха като коне. Извинявайте, но те правеха по средно 50 нарушения на мач. Това, че български съдии не смятат за нужно на 5-6 нарушение на даден играч да дават жълт картон, не значи, че Черно море могат да играят футбол. Същата работа беше и Борис Галчев. Това момче риташе всеки, който се доближи до него независимо дали му е съотборник, или не. Да спечелиш купата, когато няма добри отбори, не значи нищо.
Tи си луд, явно разбираш от волейбол, ама не и от футбол. Ще видиш следващия сезон за какво става въпрос!Може би е рано за титла, но съм почти сигурен, че Черно море ще е единственият сериозен конкурент на Лудогорец за трофея.
GennaroGattuso написа:Iceberg написа:Кой поред ник ти е този, коя поред регистрация?! И коя поред просташка тема?! поправи ме, ако бъркам?!
Баннаха ми един ник, защото използвах епитети като ''ченгесари'', ''милиционери'', ''доносните'', все верни неща казани в сайта на въпросните лица.
Един?!?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
-
Мляко с ориз
- Контакти:
Eminem написа:Преди да правиш теми, трябва да си сигурен, че си трезвен.
А ти преди да напишеш който и да е от безумно тъпите си коментари, помисли с едната си гънка на мозъка
GennaroGattuso написа:Deluxe написа:И какъв спорт играят Черно море? И за какво по-точно е време? Защото предишните сезони (този не го следя, защото всички са страшно слаби) Черно море бяха отборът, който просто не си поддържаше "терена" и се ритаха като коне. Извинявайте, но те правеха по средно 50 нарушения на мач. Това, че български съдии не смятат за нужно на 5-6 нарушение на даден играч да дават жълт картон, не значи, че Черно море могат да играят футбол. Същата работа беше и Борис Галчев. Това момче риташе всеки, който се доближи до него независимо дали му е съотборник, или не. Да спечелиш купата, когато няма добри отбори, не значи нищо.
Tи си луд, явно разбираш от волейбол, ама не и от футбол. Ще видиш следващия сезон за какво става въпрос!Може би е рано за титла, но съм почти сигурен, че Черно море ще е единственият сериозен конкурент на Лудогорец за трофея.
Хаха, ами дано да греша и да направят добър отбор, но преди си бяха абсолютни дърводелци, които само се блъскаха и ритаха. И даже най-добрите им играчи дето взеха, че ги викнаха в невероятния ни национален отбор бяха същите.
-
Мляко с ориз
- Контакти:
Deluxe написа:И какъв спорт играят Черно море? И за какво по-точно е време? Защото предишните сезони (този не го следя, защото всички са страшно слаби) Черно море бяха отборът, който просто не си поддържаше "терена" и се ритаха като коне. Извинявайте, но те правеха по средно 50 нарушения на мач. Това, че българските съдии не смятат за нужно на 5-6то нарушение на даден играч да дават жълт картон, не значи, че Черно море могат да играят футбол. Същата работа беше и Борис Галчев. Това момче риташе всеки, който се доближи до него независимо дали му е съотборник, или не. Да спечелиш купата, когато няма добри отбори, не значи нищо.
Хем казва, че не следи от 1 година футбол и Черно море - хем коментира. Поредният малоумен българин
-
GennaroGattuso
Iceberg написа:GennaroGattuso написа:Iceberg написа:Кой поред ник ти е този, коя поред регистрация?! И коя поред просташка тема?! поправи ме, ако бъркам?!
Един?!?!Та ти не си спрял да ги използваш тези думички във всеки твой пост
И на най-безмозъчния участник във форума му е ясно кой си, като отворена книга си! Виж, тук не е арена за битки, не е място за водене на войни, не е и място за изява на преливащи от простотия мозъци! Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит е казал един умен човек! Дразниш и свои и чужди, айде спри се малко..
Tвое мнение, с което съм длъжен да не се съглася и продължавам напред с мислите си.
Мляко с ориз написа:Deluxe написа:И какъв спорт играят Черно море? И за какво по-точно е време? Защото предишните сезони (този не го следя, защото всички са страшно слаби) Черно море бяха отборът, който просто не си поддържаше "терена" и се ритаха като коне. Извинявайте, но те правеха по средно 50 нарушения на мач. Това, че българските съдии не смятат за нужно на 5-6то нарушение на даден играч да дават жълт картон, не значи, че Черно море могат да играят футбол. Същата работа беше и Борис Галчев. Това момче риташе всеки, който се доближи до него независимо дали му е съотборник, или не. Да спечелиш купата, когато няма добри отбори, не значи нищо.
Хем казва, че не следи от 1 година футбол и Черно море - хем коментира. Поредният малоумен българин
Сигурен съм, че много сте се променили и играете супер атрактивен футбол на картофената ви нива. Извини ме
Върни се в “Кошче за отпадъци”