Българският фен и чувството му за собственост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Българският фен и чувството му за собственост

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 май 2015 16:51

Кировец написа:След снощните финали за различни купи - България, Испания, Германия всеки сам за себе си може да вземе решение какво представлява понятието фен.
Докато привържениците на Билбао се кефеха и си пееха песните рамо до рамо с тези на каталунците, все едно награждават тях, а не домакинът - Барселона - забележете домакин - Барса във финала за купата, то в Бургас се трошеха седалки от завист и яд.

Ами според някои хора трошенето на седалки е израз на.. фенско мнение :D
Не знам дали бих могъл да се кефя че награждават отбор, който е бил Левски току що, ама поне да ги поздравя ми се струва нормално. Тъй де, това във връзка с примера ти.. де е Испания, де е България.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Българският фен и чувството му за собственост

Мнениеот защо » 01 юни 2015 09:27

Кировец написа:Хрумна ми нещо оригинално - верига автогара, която да работи в градовете и обслужва само футболни фенове на отборите от А група, които да пътуват с преференциални цени спрямо редовния транспорт в дните на мачовете - като ще се продават и билети за съответния мач в рейса като реално доказателство, че пътника отива на мач, а не се възползва само заради ниската цена на билета от точка до точка. :lol:

Има потенциал в тая идея. 8-)

Да стимулираме посещенията на стадионите. :)

И да има кренвирши в рейсовете! :geek:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Футбол - България”