Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: bTV: Тодор Батков напуска Левски, оставя клуба на Иво То

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 май 2015 15:58

1982 написа:Иво Тонев, ама друг път.

Иво Тонев е просто маша и кукла на конци, въпросът е защо този, който стои над него, се крие като мишка и не поеме клуба открито и с лицето си.

Тук си абсолютно прав, за ролята на Тонев. Колкото до човека зад него - според мен е някой, който не може да си позволи публично да признае, че поддържа един (който и да е) отбор. Някоя публична личност.. или някой, който не иска името му да става повод за шум.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 31 май 2015 16:17

Той добре , че е Батков последните години за да го има Левски . Така че недейте много да говорите ей така .
Да видим като се махне кой ще им дава парички

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 май 2015 16:26

С Тодор Батков лошо, напускайки Левски още по лошо, защото лаладжиите вече ги видхме!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 31 май 2015 16:36

Иво Тонев е човекът на КОЙ-СВОЙ. За по-ясно, на Пеевски и Боко. Да ви е честито.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 май 2015 17:43

Естествено, че ще напусне човекът. Колко още може да изтърпи? От години с тази нарочно поддържана слаба форма на отбора се прави всичко възможно да му писне и да го продаде. Вчера беше капката на всичко.
Окей, сега Батков ще напусне, но съм много притеснен, какво ще се случва после. Никак не ми вдъхва доверие човек, който мъти водата толкова години, а сега изведнъж да излезе на бял кон.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

На линия
Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 31 май 2015 17:55

Да дойде нов собственик, да задържи испанците и Прохазка, да извади пари за качествена селекция, с която отбора да се бори за титлата догодина. Пък ако ще да се казва Ахмед Доган, Таип Ердоган, Абу Йосуф или Бойко Борисов, въобще не ме интересува. Интересува ме да се появи някаква перспектива за отбора, защото в момента тунела е много страшен и тъмен, а няма и искрица светлина, няма бъдеще.

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 31 май 2015 18:01

Иво "Другите Начини" ТоТонев няма да се появи на бял кон, а ще лъсне що за тип е.

Номенклатура, която си е повярвала е опасна само, когато има кой да ѝ се връзва на простотиите!

Този похарчи вече няколко милиона. Излъга много пъти, което пак е вид загуба на капитал. Така че ставайки "ръководител" на "Левски", процеса на трупане на негативи към този, който го финансира ще се ускори. А кукловодите са специалисти как да разкарват бушоните от сцената. Така че ТоТонев ще направи много добро в близко време :twisted: . Но не и на себе си. Или на тези, на които е слуга.

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 31 май 2015 18:06

Ами моята гледна точка е, че през последните годни се насрамувах предостатъчно и напсувах предостатъчно. Видяхме какво е при Батков. Лично за мен тази новина е крайно положителна.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 май 2015 18:20

Батков се скри.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 31 май 2015 18:53

От един малоумник на друг малоумник. За няколко години в Левски Тоню натрупа почти толкова лъжи колкото е натрупал Борат през цялото си присъствие в Левски.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”