Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот dreben23 » 31 май 2015 02:59

Ама скаутите и те гледат такива показатели, ако си мислиш, че не гледат, според мен се лъжеш. Те преди да тръгнат да летят из света трябва да разполагат и с някаква предварителна информация за дадения играч. Не вярвам всички да са на принципа "Ела, бате, има един бразилец тука да го видиш дали става!" Според мен асъл те доста гледат и то преди да са се насочили по-сериозно към някого, но все пак не познавам много скаути да ги питаме. Но аз си мисля, че гледат, по логика си го мисля това, разбира се, тук може и да си прав. Трябва да поспорим и със скаути и ще ни кажат. :)

Кажи една добра дума за Арсенал де, нема смисъл да говорим за глупости! Виж днес колко хубаво играха всички момчета! :) Евала и на Венгер за начина по който изиграхме мача!
12-та рекордна ФА къп взехме! Най-старият турнир е това, за мнозина може и да не е толкова значим, но за Венгер си е, щом подобрява рекорди! :P Ние още се припираме тука за излишни неща.. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 май 2015 03:16

Гледат ако са на работа при Рафа Бенитез :lol: Той е по статистиката.
пп Скаутите обикновено се пращат от щаба да наблюдават някого или просто наблюдават цял турнир/първенство и изготвят доклади 8-)

--
Аз миналата година се зарадвах повече на купата. Може би защото беше след обрат и се се постигна по трудно. Все пак хубаво е, че се взе трофей, но се надявам в някакво близко бъдеще все пак да успеят и да се сборят за титлата в ПЛ, че скоро ще остана без спомени от последната :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 май 2015 12:26

Според мен не е съвсем вярно това дето го твърдиш, но ще ме караш да търся да се запознавам със скаут да ти докажа, а и съм чел малко подробности.. Логически разсъждавай човек, те няма да се насочат към конкретен състезател ако нямат предварително инфо за него, което ще си го набавят от статистиката по сайтовете ако е въведена или изпратена им такава от клуба на играча. А и ако се порови по-подробно да се чете из чуждите сайтове ще издирим и скаутските звена :mrgreen: , нема невъзможни неща. Но е по-добре да се проучи този въпрос допълнително, иначе само си говорим празни приказки, все пак ми стана интересно в интерес на истината точно в какво се състои работата на един скаут, какви данни гледа, събира и т.н. Някои неща ги знам така от обща култура, но със сигурност има и подробности дето не ги знаем, но продължавам да твърдя, че се интересуват и от статистическите данни преди да почнат да го наблюдават играча, защото не виждам логика да не се запознаят предварително с нещата, преди да забегнат да го гледат и в мачове. :)
Не виждам таква логика.. :)

Виждам и усещам сериозно пренебрежително отношение към футболни личности като Рафа Бенитес например, а аз съм свидетел и на негови успехи, не забравяйте, че съм и фен на Валенсия, а футбол не гледам от вчера, а повече от 25 и повече години и затова уважавам треньорите и личностите, дори и да не вярвате и Моу имаше уважението ми, поне докато не започна да се дърли редовно и да се перчи на Венгер, а реално е един голям смешник, който не е създал нито един играч след като напусна Порто- не забравяйте, че до съвсем скоро бях и фен на Порто! :) Реално Моу е най-големият смешник в съвременния футбол, а децата му се радвате като на еднорог! Защо тогава да водя спорове като го няма уважението към личностите във футбола? :lol: :)

Е и аз не я помня последната вече кога беше да си призная честно, но по-важното е, че я е имало! Вие така и не проумяхте, че Арсенал не разполагаше с нужни средства за трансфери, в интервюто Газидис си го казва още веднъж, а щом е нямало и достатъчно средства, титлата е била само и единствено в нашите желания и мечти! :lol: А и политиката на този клуб не е такава, знаете го много добре. Който иска по-често титли, нека да стане фен на Барса! Аз от тях съм се отказал още като малък, но пък ги уважавам, това, че се шегувам с приятелчета за Меси, нищо не значи- Меси е най-добрият футболист в света в момента, но със сигурност не е най-добрият за всички времена както се заблуждава половината свят, който е нямал честта да гледа Диего Марадона например и тогава ми става малко смешно като започнат едни сравнения, недейте пита. :) В съвременния футбол е най-добрият, но преди си имаше и по-добри, просто разликата е в това, че сега звездите се броят на едната ми ръка, а в миналото имаше стотици, чакай имам един списък с почти всички по-добри от Меси, ей ги тука , гледайте ги! Това са личностите на които сме се възхищавали ние по-дъртите и като дам на приятел този списък да избира най-големият футболист, повярвайте ми никой не избира Меси или Роналдо, пробвайте ако искате и вие! :lol:

[offtopic]Роберто Баджо

Луиш Назарио де Лима

Едсон Аранчис до Насименто

Диего Армандо Марадона

Давид Жинола

Кристиано Роналдо

Раул Гонзалес Бланко

Герд Мюлер

Лионел Меси

Алесандро Дел Пиеро

Марко ван Бастен

Зинедин Зидан

Тиери Анри

Мишел Платини

Ференц Пушкаш

Франк Де Бур

Франк Рийкард

Христо Стоичков

Алесандро Неста

Пиер Луиджи Казираги

Габриел Омар Батистута

Фернандо Йеро

Дино Дзоф

Луиш Фиго

Петър Шмайхел

Стивън Джерард

Джанлука Виали

Ромарио де Соуза Фария

Франческо Тоти

Роберто Карлос

Йохан Кройф

Мат Бъсби

Андреа Пирло

Франко Барези

Роналд Куман

Павел Недвед

Фабио Канаваро

Лилиян Тюрам

Ибрахима Гай :P

Лев Яшин

Лотар Матеус

Димитър Якимов

Джузепе Синьори

Красимир Балъков

Георге Хаджи

Давор Шукер

Шави Ернандес

Звонимир Бобан

Патрик Виейра

Джанфранко Дзола

Джордж Уеа

Денис Бергкамп

Хакан Шукур

Петър Жеков

Юрген Клинсман

Емил Костадинов

Фернандо Мориентес

Хосе Луис Чилаверт

Допълвайте ако искате списъка, а след това го дайте на приятелите си и си направете същия експеримент, но тези са по-добри от Меси и Роналдо, поне една голяма част от тях наистина са по-добри, но тогава имаше огромно количество звезди и златна топка не се раздаваше така както да си купиш пакетче семки да люпиш по време на мач, а с много труд и пот.
Наскоро феномена Луиш Назарио де Лима (макар че и него никога не съм го харесвал аз, длъжен съм да бъда честен с вас и може би той и Патрик Клуиверт бяха хората заради, които се отказах от Барселона, а и доста дългите периоди без успехи по едно време и не си мислете, че и в Барса и Реал е нямало криза и няма да има, ще видите по-нататък живот и здраве), та той потвърди и думите ми като заяви, че в съвременния футбол липсват сериозни футболни звезди, ами напълно прав е! На мен ако не вярвате, на него поне повярвайте. Повечето от тези момци съм имал честта да ги гледам, защо да водя спорове по футболни въпроси, не виждам смисъл.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 май 2015 15:16

Преди един пост те помолих да ми отговаряш по сбито, а не да пишеш фермани. :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 юни 2015 01:07

[offtopic]O, такава молба е трудно изпълнима. Никъде не пише, че мненията ми по форумите трябва да са с формат на СМС-и и точно определен брой символи. :) А и истините не могат да се кажат съвсем накратко. Къси съобщения само в скайпа и фейсбук пиша, но и там събеседниците ми е добре да са се заредили с търпение, че понякога им се налага доста да четат ако имам муза. :lol: Но както аз съм длъжен да чета нечии глупости , така и те ще го правят. а има и повсеместен игнор (не е необходимо да чета всичко излишно, вадя си същината), досега е нямало проблем дългото писане. Е, някой път някой лефтва.. :) Отнасяйте се с уважение и ще ги намалим да минимум- и към моя милост и към футболните личности, защото един човек, който хейтва, трябва да може и да понесе малко хейт и нема да има ядове, защото макар и да ви хейтвам доста (но при повечето е каквото повикало, нали знаете приказката), аз уважавам всяка футболна личност, потребител от форум или жив човек! Но вие не особено и си ви и личи! Отделно пък имам и много житейски спортен опит от който може да понаучат и други нещичко, ако пожелаят и то в доста области, не само футбола. Пак ще идем на ферман, ама как да се обясни. :|[/offtopic]

Една новина от ефира - Алексис Санчес ще пропусне началото на на новия сезон, защото Венгер ще му даде около 4 седмици почивка след Копа Америка. За жалост е прав, това момче няма миг почивка, а играе по 56 мача на сезон. :(

Междувременно Венгер отрече за Артуро Видал, но пък неговият мениджър вчера е присъствал на финала. :)

И малко слухове за десерт:
Съществува опасност Лоран Кошчелни да бъде използван като разменна монета за правата на Карим Бензема. :cry:
Спрягат вече и Пиер Емерик Обамеянг за нас. :)
От Морган Шнайдерлин се интересува и Ман. Юнайтед.
Кореецът Ки Сунг Юнг от Суонзи също е сред спряганите имена, друго интересно име е Джефри Шлуп от Лестър.
Лукас Подолски се очаква да мине мед. прегледи в Галатасарай през следващата седмица, според Таймс.

[offtopic]Лека, ще погледаме сега сериалче! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 юни 2015 11:13

Е, то това за Алексис отдавна беше ясно, че ще пропусне началото на следващия сезон, след като ще участва в Копа Америка. Най-вероятно и за Оспина важи същото.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юни 2015 11:15

Пущил съм тема за трансфери :idea: Колкото до Шмайзерлин - да го влачат :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 юни 2015 13:28

Udoji90 написа:Е, то това за Алексис отдавна беше ясно, че ще пропусне началото на следващия сезон, след като ще участва в Копа Америка. Най-вероятно и за Оспина важи същото.

Е, да ама нали знаете, че можем да повторим старата песен на нов глас - ние не станахме шампиони заради непрестанните почивки в началото, нема кво да се лъжем просто, а сега ако повторим пак тази грешка, направо не знам. :cry:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 юни 2015 17:20

dreben23 написа:
Udoji90 написа:Е, то това за Алексис отдавна беше ясно, че ще пропусне началото на следващия сезон, след като ще участва в Копа Америка. Най-вероятно и за Оспина важи същото.

Е, да ама нали знаете, че можем да повторим старата песен на нов глас - ние не станахме шампиони заради непрестанните почивки в началото, нема кво да се лъжем просто, а сега ако повторим пак тази грешка, направо не знам. :cry:

Това не може да е оправдание, при положение че предварително се знае, че ще почиват тези играчи. Точно с тази цел се прави широк състав - като не може някой да играе, да има поне 1, който да го замести. И разбира се тази ширина трябва да се поддържа чрез ограничаване на контузиите.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 юни 2015 18:14

E, не може да е оправдание ако си купим достатъчно добри играчи и за скамейката, но ако не купим, тогава ще може. Това имах предвид.

Хубав парад сме направили де! :)

Прав ли е според вас? Аз лично съм съгласен.
Уолкът: Това е най-добрият отбор на Арсенал за последните 10 години

Футболистът Тио Уолкът заяви, че настоящият отбор на Арсенал е най-добрият от десет години насам.

Уолкът се разписа за "артилеристите" в триумфа им за ФА Къп срещу Астън Вила. Лондончани се наложиха с 4:0 над своя съперник.

"Дори това, че завършихме на трето място във Висшата лига е крачка напред в сравнение с миналата година, но винаги съм казвал, че трябва да сме много подготвени за този шампионат. Аз лично съм в клуба от десет години и това е най-добрият отбор, който сме имали", каза Тио Уолкът.
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Арсенал”