Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

loko1926
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот loko1926 » 31 май 2015 13:55

4estita kupa napalno zaslujeno,bravo morqci

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2015 13:57

Поздрави на всички фенове на Черно море тук :mrgreen: Доставихте ми огромно удоволствие снощи (а и не само на мен) и виках с глас при головете ви :lol: Бях ви написал преди в една тема, че имате всички шансове да изненадате лошо самозабравилите се за пореден път левскари и точно това стана. Борихте се мъжки през целия мач с човек по-малко и напълно заслужено триумфирахте, след като изравнихте в последната минута, бях сигурен че Купата ще е за вас, но мислех че ще е с дузпи. Уникален гол на Курьор - един от най-добрите, които съм виждал по родните стадиони, дано запазите него и Бакари и да имате успех в евротурнирите. Малко трудничко ще ви е там предвид по-ниския ви коефицент, но каквото такова. 8-)

И преди уважавах много Черно море, а след този мач респектът ми към вас е още по-огромен. Напийте се здраво, заслужавате го :mrgreen:

P.S. Кольо Мастиката е БОК :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2015 14:02

Eminem написа:Съдията ни подпирал, едва ли не иска да вкара победния за нас гол, но не дава 100% дузпа за нас в продължението. Смешни сте. Къде отиде уговорката за купа на Левски, жалкари ?

Ами подпря ви - не изгони още в 15-тата минута Борислав Стойчев. Вярно, че не даде дузпа в продължението, ама ако беше дал червения картон, мачът ставаше съвсем друг и тази ситуация можеше въобще да я няма. Съдията ви е последният проблем на вас специално.
Изображение

Потребителски аватар
Капитан*Скръц
Контакти:

Мнениеот Капитан*Скръц » 31 май 2015 14:14

Благодаря на ОТБОРА за невероятното преживяване!!!
Честито на всички МОРЯЦИ !!
За мен не е от значение кого сме победили на финала.
----- казаха ми че драмата в медиите била ,че "Левски" паднал
без да се коментира много - много , че Черно море е победил
БАСи И.
ай МОРЯЦИ !!!!

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 31 май 2015 14:17

Всички играчи бяха много големи, но искам да кажа специално за Алесандър Чанович, понеже доста го плюехме през сезона. Вратарят направи уникален мач, извади абсолютно всичко което можеше, поздравления още веднъж, мисля че ако остане с Китанов ще са си добра конкуренция двамата !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 май 2015 14:19

bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:Абе, писах още след мачовете с Лудогорец, че има ДОГОВОРКА между двата отбора, Домуса им е отстъпил мястото на финала и разградчани играха СИМУЛАТИВНО слабо срещу говедата, ама тогава доста левскари ми скочиха, заблудени от собственото си ЕГО, че едва ли не са по-силни от Лудогорец и са ги надиграли заслужено. Точно затова сега ще ревете-щото тогава си помислихте и се заблудихте, че сте голямата работа, а всъщност сте едно НИЩО-купчина оборски тор. С човек повече+3ма съдии в повече+повече публика пак не можахте да биете. :lol: :lol: :lol: :lol:

По леко с грухтенето прасчо! От както вкарахте цели 3 гола за 12 мача се помислихте за голяма работа, ама пак и една победа не можете да вземете, ти Левски си тръгнал да коментираш. Гледай си миризливата кочинка, че суроватката ви е на свършване, а нямате пари за нова :mrgreen:

Още ли те е яд от снощи, го****. Щото аз съм още на кеф. :lol: :lol:

Ти ла**** си на кеф, щото скоро ващо отборче няма да го има трябва да се радваш само на загубите на Левски :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

TheRoyalCup
Контакти:

Мнениеот TheRoyalCup » 31 май 2015 14:22

Заради такива мачове, футболът е най-великата игра :!: :!: :!: Има ли такъв мач, в който отборът излиза с 2 защитника, а по време на мача остава с 1 :!: :!: :!:
И една лека критика, не малка част от нашите, не искаха да отидат в Бургас заради това, което се говореше,дори да е така, пак трябваше да сте ТАМ.Изгубихте много.
За феновете на така наречения отбор на народа..ако наистина това е отборът на народа -това значи, че сме най-долният народ в историята на човечеството.
След края на мача, преди награждаването някои левскари от сектор ''А'' тръгваха да излизат,да кажат ако четат тук, как ги изпратихме с най-човешки , без грам малоумщина.Даже им пожелахме безпроблемно прибиране по домовете.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 31 май 2015 14:23

Знае ли някой кога ще е честването на купата на Тича?Чух че днес в 17ч. но не е потвърдено.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 31 май 2015 15:39

Честито на всички "моряци". Страхотен мач и за двата отбора. Моето мнение е,че който и да беше спечелил щеше,да е заслежено. Много мъжка игра и от двата отбора,най-вече от Черно Море. Още веднъж честито.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 май 2015 15:48

Мач който ще помня докато съм жив, благодаря на всички в отбора за страхотните емоции макар и само по телевизора!

Върни се в “Черно море”