Siegfried написа:И какво като няма софийски отбор в ЕКТ???
Това е прекрасно. Дано никога повече да няма.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Siegfried написа:И какво като няма софийски отбор в ЕКТ???
Trimastiki написа:След Мура, Зимбру и Иртиш не виждам каква е загубата, че няма да има софийски отбори в ЕКТ.
Дето песимиста рекъл: "По-зле не може да бъде!", а пък оптимистът бодро отвърнал: "Може, разбира се!"Та ще видим.
И нещо по повод петте милиона за трибуна "Моци". Тези милиони поне ги видяхме. А през миналата година държавата е отпуснала целево 350 000 000 (словом: Триста и петдесет милиона) за спортна инфраструктура. По интересно би било да се чуе и види къде са останалите 345 000 000
urkoto написа:Нивото на софийските клубове е правопропорционално с нивото капацитет на управленските им кадри. С назначени капиталисти и некадърници - толкоз.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Alexx написа:Az това не мога да го разбера!
В Англия например не съм видял да коментират лондонските отбори се представят в ШЛ или първенството и да правят разграничения между лондонски и останали отбори.
Да не говорим за Германия, които никога не са имало силни отбори от столицата.
Alexx написа:Az това не мога да го разбера!
В Англия например не съм видял да коментират лондонските отбори се представят в ШЛ или първенството и да правят разграничения между лондонски и останали отбори.
veselinsk написа:Alexx написа:Az това не мога да го разбера!
Aми така е в държави където няма централизация. София няма нищо общо с останалата част от страната, по-скоро е държава в държавата.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта