Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
borimir3
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот borimir3 » 31 май 2015 10:32

ShooterMan написа:Нито думи имам, нито глас, мислите ми не са подредени! Ние спечелихме тази война, футболна война. Спечелихме и нефутболната. Да си го кажем - рядко може да излезе един отбор срещу цялата държавна машина впрегната да спасява някой отбор. Абсолютно, БЕЗОБРАЗНО поръчково съдийство, тези трябваше да са 9 души до 40 минута, докато бяхме 11 на 11 ги правехме луди, имах чувството, че ще отнесат 3-ка минимум. Не знам как, но тези МОРЯЦИ, тези истински мъже извадиха второто си сърце на терена и 10 души спечелиха тази битка. Не знам как Марк Клок може да ходи примерно, не знам как доигра мача с тежка контузия в адукторите....виждах погледа на Мишо Венков, който хвърляше огън и жупел и знаех - тези момчета няма да се предадат до самия край!И Бог помага на ЧЕСТНИТЕ, не на измекярите! Не на тея, дето си докараха съдия да ни остави 10 души, не на тея, които си уредиха мачовете с Монтана и Лудогорец! НЕ НА ТЯХ! БОГ ПОМАГА НА ЧЕСТНИТЕ И НАКРАЯ ВСЕКИ ПЛАЩА И СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО!!! В 86 минута, гледах таблото, погледнах небето и си казах " ГОСПОДИ, ЩЕ ПОЗВОЛИШ ЛИ ТОВА? ЩЕ ДОПУСНЕШ ЛИ ТОВА..." НЕ!!! КУПАТА Е ТАМ, КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО! Ще говоря за отделните играчи после, но поклон пред НИКОЛА СПАСОВ!!! Човека имаше 1 защитник за мача, видяхте как измумително проведе самия мач, а последните 30 минти играхме без нито един защитник. Няма такава драма, БАЧО КОЛЬО, ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ, НАЙ, АМА НАЙ-ГОЛЕМИЯ
Честито на Черно море и на тебе за изживяния кеф,въпреки подаръка на Киро- олигарха за пореден път доказаха че и с бутане се провалят :idea: тази радост бе и за целия български народ,Поздрави от Ботев,надявам се да сте гордоста на България този път ;) и да се представите в Европа подобаващо :!: Стискаме ви палци :!:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 31 май 2015 10:38

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 31 май 2015 10:41

Честито на Морето за спечелената купа и дано с нашия Берое да извадите късмет в жребия за ЛЕ,в смисъл да е по-поносим :) То е ясно,че няма да спечелимЛЕ,ами поне да изкараме някой лев в тая мизерия :) Иначе за финала бях сигурен,че левскарите няма как да изтърват калъфките.Няма отбор в света който може да им се противопостави когато има калъфка за печелене :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 31 май 2015 10:47

Remi Gaillard написа:
balgarin написа:
Remi Gaillard написа:Майтапа настрана.... Варненци, как на финал на 100 км от Варна отидохте едвам 2500 човека???? Срам!!! В България има само 4 отбора + едно старозагорско недоразумение.... Това е....

Прав си, недоразумение сме спрямо другите четири. Защото ние не правим погроми по стадионите, които така любезно приемат финалите. Защото си подкрепяме отбора до край, а не да млъкваме след като ни вкарат гол (това е запазена марка за двата пловдивски отбора). Хайде да не спамя повече ама и вие не знам защо се имате за нещо повече.

Честита Купа моряци и успехи в ЕКТ!

Ти бъди благодарен, че въобще ви включих в класацията... щото ви знам колко идвате в Пловдив и София, колко пеете и т.н... тея хуморески ги разправяй на някой друг...

П.С.

Аз искам да ти благодаря,че си ни включил в твоята "престижна" класация :lol: ако не бяхме включени,щяхме много да страдаме да знайш :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 31 май 2015 10:57

Честита Купа моряци и успех в европа!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 31 май 2015 10:57

Честита купа! - Напълно заслужена!
Крайно време е комунистически утайки, като ЦСКА и Левски да заемат полагащите им се места - На дъното!
Освен двата проблясъка на индивидуални качества при головете на моряците, в мача липсваше футбол.
Кюскане, високо изритани топки и мускулни спазми! - Нито една читава комбинация и дори повече от две последователни подавания - Карамбол!
Не очаквах такова развитие!- След подаръкът от Лудогорец на Левски им оставаше само да си го разопаковат, но се оказа че краката им пречат!
Стойчо Стоев толкова се е "привързал" към Герена, че в методиката му не е останало нищо от онова което научи при Шампионите!
Доволен съм!

Потребителски аватар
Remi Gaillard
Контакти:

Мнениеот Remi Gaillard » 31 май 2015 11:01

TNT написа:Аз искам да ти благодаря,че си ни включил в твоята "престижна" класация :lol: ако не бяхме включени,щяхме много да страдаме да знайш :lol: :mrgreen:

Такъв съм си... състрадателен... иначе ви режех...
Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 31 май 2015 11:01

volf написа:Честита купа! - Напълно заслужена!
Крайно време е комунистически утайки, като ЦСКА и Левски да заемат полагащите им се места - На дъното!
Освен двата проблясъка на индивидуални качества при головете на моряците, в мача липсваше футбол.
Кюскане, високо изритани топки и мускулни спазми! - Нито една читава комбинация и дори повече от две последователни подавания - Карамбол!
Не очаквах такова развитие!- След подаръкът от Лудогорец на Левски им оставаше само да си го разопаковат, но се оказа че краката им пречат!
Стойчо Стоев толкова се е "привързал" към Герена, че в методиката му не е останало нищо от онова което научи при Шампионите!
Доволен съм!

Че тоя селтак научил ли е въонще нещо?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 31 май 2015 11:02

Кролик написа:Поглеждам на ляво - КУПА, поглеждам на дясно - пак КУПА ! Обичам Черно Море :)

Изображение

Пет минути преди златния гол Коконов се спъна сам сещу вратаря.Той който се обясни в любов към Левски.Върви вярвай в случайности.

Върни се в “Черно море”