Честито на Черно Море!
Играха много сърцато, и имаха много добра организация извън терена (треньор, ръководство, щаб)!
Головете на Бакари и Курьор бяха много добри. Защитата игра добре. Добър вратар. Жалко за Божилов, но не и за Коконов.
При положение, че ще се сменя терена на Тича скоро, и ще се слага осветление, отбора го очаква добро бъдеще. (За разлика от този на "Левски", който няма никакво бъдеще с такива "ръководители" като Батков и Тонев)
Черно Море спечели купата на България!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море спечели купата на България!
Честито на Моряците!Кога и да паднат Левски и Цска все е късно за българския футбол,но поне има някакво раздвижване и най-вече разместване на пластовете.Ако някой преди 5-6 години беше казал,че Североизточна България ще определя футболната мода надали някой щеше да му повярва.Дано се представят успешно в Евротурнирите,а приходите да ги инвестират в нов стадион и всичко ще си дойде на мястото и за този отбор.Хубаво ще е и държавата да започне да се децентирализира,но това е друга тема,затова няма да разводнявам темата на празнуващите.Айде,честито още веднъж и наздраве!
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Re: ЧЕРНО МОРЕ спечели купата
james написа:БравоКупата си е за вас , а за нас безпристрастните привърженици остана удоволствието от играта на отбора ви . През цялото време на терена имаше един отбор и той бе вашия
Честито
Благодаря, приятелю. Мнение на истински фен на тази игра. Добре, че във форума се пише, а не говори. Изгубих си гласа на стадиото.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Честита победа и купа 

[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
dunavfc написа:гражданин от село написа:dunavfc написа:гражданин от село написа:dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!
Теб ли са те били?
Какво значение има кого са били ?
Аааа,разбрах!Някой бил казал на друг,който ти е казал на теб и всичко е 101% вярно.
Не, този, който ми каза на мен ми е един от най-добрите приятели и е бил на 20 метра от ситуацията, така как ти се струва ?
Спри се друже. Нашите фенове нямат нищо общо с онези наркотизираните лумпени. Ако имаше такава проява от фенове на морето, повярвай ми, тия идиоти щяха да си го получат от нас самите! Това е провокация!!! Бях на мача и не съм видял нищо подобно. Виж в обратната посока мога да ти кажа много неща, но не искам. Все пак празнуваме купата след 90 години, когато е била наша.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Честита купа на Черно Море и техните фенове. Заслужена и изстрадана. Не съм гледал мача, но като видях головете на Черно Море, абсолютно заслужена загуба. Да му мислят господата меринджеи как мислят да я карат от тук насетне. За поредната глупост на нашите "фенове" няма нужда да се коментира...честито на феновете на Морето и успех в Европа 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Благодаря на всички,които ни поздравиха!От все сърце им желая,нашата радост да им се връща!Защото футболът е за всички и затова е интересен!Веднъж един ще стане шампион,на следващата година друг,после трети и т.н.Същото се отнася и за Купата на страната!Абонираните за Купата и за шампионската титла,по времето на соца,никога няма да разберат колко са долни с безбройните си успехи,подарък от ком партията!Никога няма да разберат,колко сладък е изстраданият честен успех!Много бях гневен след назначението на сватбарския долен измекяр!Много бях отчаян,след тенденциозното изгонване на СТЕНИО ДОС САНТОС!Сега съм доволен,че стана именно така!В желанието си да ги спаси мазмантията ни даде възможност,да покажем колко са жалки!Ако беше свирил нормално,щяхме нормално да си ги бием!Те,милите си бяха повярвали че са велики,забравяйки че трупат самочувствие след мачове във втората шестица!Единственият им мач с по сериозен отбор ,беше със Славия!Знаем как завърши,но катастрофата не ги стресна!Приеха подаръка от Лудогорец,като триумф!А за мачовете залъгалки с ЧЕРНО МОРЕ,дори и не се замислиха...че нещо много лесно им се получаваха нещата!Дори изчисляваха,че резултата от последните два мача с нас бил 7:2!Аз искам да допълня тази статистика.Резултата от последните три мача от 7:2 стана 8:4!!!Продължавате да сте велики!Нямах намерение да обсъждам нашия недостоен противник,но съм напълно омерзен от дебилското поведение на огромна част от тяхната публика!Какво направиха на стадиона,България видя на екрана!Как се държаха олигофренчетата по улиците на Бургас,видяхме само ние и гостоприемните бургазлии!Не искам да повярвам,че това е нашия живот и нашата държава!Исках всъщност да поздравя всички МОРЯЦИ С ГОЛЕМИЯ УСПЕХ,но се получи не много весел пост!Сигурно защото е почти 06.00,а аз цяла нощ не съм спал!Отивам да отмарям и сигурно ще сънувам за първи път в живота си мъже,но аз съм впечатлителен и мъжката игра на нашите момчета силно ме впечатли!ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ СЪМ ОТ ВАРНА !!! ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ СЪМ ОТ ЧЕРНО МОРЕ !!!Накрая,ако ми позволите ще завърша с нещо положително за Левски.Освен идиотчета,по улиците на Бургас с моята компания срещнахме и много нормални хора в сини фланелки!Поздравявахме се,разговаряхме и си пожелавахме "успех"!С такива хора искам да съм съсед,колега или противник на стадиона!
-
- Контакти:
Относно феновете.Във всяка публика има агитка,а във всяка агитка различни хора чрез социален умствен,възпитатален и политически аспект.Лошото е когато фенклубовете се управляват от хулигани,наркомани,фашисти или социопати.В четирите големи има едно ядро което влеяе на другите се стига до подобни изцепки.Не стига че клуба е във финансов колапс,стойностните играчи ще се разбягат ,а те си позволяват хулигански волности.Орденоносеца трудно ще привлече някой да го смени,рекламодателите ще се отдръпнат ,а и от УЕФА имат пари за събиране.Те щяха да се получат от участие в ЕКТ,но сега тепърва ще започнат бивши футболисти да внасят искове.Ах Тича,Тича заби втори нож в сърцето на синя България.Честито.Заради милиционерският Левски Спартак,Чорневият Левски и сините вандали.
Честито пичове.С измисления червен картон говедата не можаха да ви бият.Борихте се до краи.Респект и Уважение.Калъфките се трупат славно.С такова самочувствие и 100%сигурност,че купата е тяхна.Още един път,РЕСПЕКТ и УВАЖЕНИЕ за мъжката игра
-
валкареджио написа:orlando7 написа:Тръгнаха като аслани,а се върнаха насрани! Българска народна пословица.
всички тези думи са турски както и ти си фес
Не знам кой колко е фес ,ама половината думи в българския език са турски! А ти като не си фес, значи ли че си чифут?Явно малко ви биха варненци!