Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот boabbb » 31 май 2015 00:09

damyanov1963 написа:
boabbb написа:
damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
damyanov1963 написа:Честито на Ч. море, ама поне един, така от кумова срама да беше споменал за неотсъдената дузпа за Левски.

.
Съдба кво да правиш.100% дузпа за левски.Ама като почнеш да компенсираш така става.Ако беше извадил червен картон на Стойчев.........

Ами точно за това го написах. Всички говорят за червения картон на Стойчев, а никой не казва за дузпата на Белаид. Ми те много компенсации станаха, след тоя Стойчев. То не беше засада, то не беше отменен гол..., накрая и тая пуста дузпа...

Стига с тая засада, че се посра - ако е положението на Домофоня - ДА, чиста засада е :!: Бягай бързо до най-близката оптика ...

Слез от Хисарлъка, като говориш, че се губи обхвата, ако обичаш!

:lol: :lol:
Положението си беше засада ... Не казвам, че нямаше грешки и във ваша вреда, но сами сте си виновни. От какво, по-точно, ще се схване вратаря :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 май 2015 00:09

damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
damyanov1963 написа:Честито на Ч. море, ама поне един, така от кумова срама да беше споменал за неотсъдената дузпа за Левски.

.
Съдба кво да правиш.100% дузпа за левски.Ама като почнеш да компенсираш така става.Ако беше извадил червен картон на Стойчев.........

Ами точно за това го написах. Всички говорят за червения картон на Стойчев, а никой не казва за дузпата на Белаид. Ми те много компенсации станаха, след тоя Стойчев. То не беше засада, то не беше отменен гол..., накрая и тая пуста дузпа...

Пил си пил, отивай си лягай.Кой ви е виновен, че изтървахте сумати 100% положения.И засада имаше и гола се вкара след вдигнат байряк и сигнал на съдията.Нещо да кажеш за селяндурите по трибуните след мача, а в морската кво е било няма ти разправям.Точно говеда на море, както ви беше и слогана.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 31 май 2015 00:10

dunavfc написа:
гражданин от село написа:
dunavfc написа:
dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!

Теб ли са те били? :?

Какво значение има кого са били ?

Аааа,разбрах!Някой бил казал на друг,който ти е казал на теб и всичко е 101% вярно.

Не, този, който ми каза на мен ми е един от най-добрите приятели и е бил на 20 метра от ситуацията, така как ти се струва ?

Какво общо има това с темата?? Гадно е наистина, но фактът, че е имало много левскари в града, а голяма част от тях са 100% наркомани са възможни всякакви сценарии. Не си виждал наркоман. Те не различават свой и чужд. И аз имам приятели левскари и финалът им бе първият (и последен мач) от много време насам, точно заради боклуците със сини тениски. Жалко, че твоят приятел вместо на полицията е звъннал на теб и сега вместо боклуците да са прибрани ти ни занимаваш с приказки тук. Айде у лево.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 31 май 2015 00:11

dunavfc написа:
dunavfc написа:
dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!

Теб ли са те били? :?

Какво значение има кого са били ?

Аааа,разбрах!Някой бил казал на друг,който ти е казал на теб и всичко е 101% вярно.

Не, този, който ми каза на мен ми е един от най-добрите приятели и е бил на 20 метра от ситуацията, така как ти се струва ?

Какво общо има това с темата?? Гадно е наистина, но фактът, че е имало много левскари в града, а голяма част от тях са 100% наркомани са възможни всякакви сценарии. Не си виждал наркоман. Те не различават свой и чужд. И аз имам приятели левскари и финалът им бе първият (и последен мач) от много време насам, точно заради боклуците със сини тениски. Жалко, че твоят приятел вместо на полицията е звъннал на теб и сега вместо боклуците да са прибрани ти ни занимаваш с приказки тук. Айде у лево.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 31 май 2015 00:11

И тренерът на Левски има вина за резултата. Но като се обърне талигата - пътища много.
По-важното е, че момчетата от Черно море показаха, че и с 10 души до последната секунда има смисъл да се играе.
Левски вече се подготвяха за носене на купата, когато им падна изравнителния гол. Шокът беше потресаващ. :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 31 май 2015 00:12

Тия ултраси са за каторги, ебати освирепелите комплексари! :!: Как още ги търпи такива държавата...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 май 2015 00:12

dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:
Искаш ли да се басираме за каквото поискаш ?

Съгласен съм!
Днес в Бургас имаше 10 000 левскари,бяха навсякъде!Имаше хора,които обикаляха за акции,но няма как да скочат на един човек с дете!Просто няма как!Може да е имало скандал на друга тема!

Седем–Едно написа:Не си правете ташак и се движете в гoлеми групи и с внимание. Днес капутите пребиха чoвек с две деца, еднoтo му спеше в скута. При тoва с бoкс.

Седем–Едно написа:Ами за съжаление не успяхме. Ние бяхме вътре в кръчмата, а те oтвън. Дoкатo разберем квo става и дoкатo излезем, oнези изрoди бяха далеч. 20-30 чoвека са били. Изчислили са тoчнo мoмента, защoтo всичкo стана тoчнo 3 минути след катo буса с нашите замина. Страшни пoмии,
най-верoятнo мазути. Майката на виден фoрумец беше с битите хoра, нo тя е дoбре. Прoстo ви казвам да се oглеждате и да не се цепите на малки групи. Oтнася се и за след мача.

ПП: АКо не знаеш, кой е конкретният потребител, бих ти обяснил.

Не знам кой е този потребител!Който и да е ,не вярвам да са били сам човек с две деца!Може да е станал бой между групи и да е имало човек с две деца,но това е различно!

Въпросният потребител е главен администратор в техният форум, члена на "Синият Тръст" и въобще човек, който е много навътре в кухнята на Левски. Аз нямам никаква полза от това да си измислим подобни неща, дали вярваш или не, събитието се е случило.

И като е администратор,какво от това?Освен това казва за БИТИТЕ ХОРА,а не за бития самотен баща с две деца-това,което каза ти в началото! ;)

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 31 май 2015 00:13

Доста емоции изпитах в този мач. В началото бях неутрален, но след червеният картон ми се искаше Черно Море да бие. Някъде в квартала се бяха събрали да гледат мача - на всеки гол на Черно Море викаха като луди :D

Поздрави от Стара Загора.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 31 май 2015 00:13

Левски не вдигнаха купата, ама поне половината седалки успяха да вдигнат.

Честито на моряците и успех в Европа.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Черно море”