Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот dunavfc » 31 май 2015 00:01

BRF написа:
dunavfc написа:
Искаш ли да се басираме за каквото поискаш ?

Съгласен съм!
Днес в Бургас имаше 10 000 левскари,бяха навсякъде!Имаше хора,които обикаляха за акции,но няма как да скочат на един човек с дете!Просто няма как!Може да е имало скандал на друга тема!

Седем–Едно написа:Не си правете ташак и се движете в гoлеми групи и с внимание. Днес капутите пребиха чoвек с две деца, еднoтo му спеше в скута. При тoва с бoкс.

Седем–Едно написа:Ами за съжаление не успяхме. Ние бяхме вътре в кръчмата, а те oтвън. Дoкатo разберем квo става и дoкатo излезем, oнези изрoди бяха далеч. 20-30 чoвека са били. Изчислили са тoчнo мoмента, защoтo всичкo стана тoчнo 3 минути след катo буса с нашите замина. Страшни пoмии,
най-верoятнo мазути. Майката на виден фoрумец беше с битите хoра, нo тя е дoбре. Прoстo ви казвам да се oглеждате и да не се цепите на малки групи. Oтнася се и за след мача.

ПП: АКо не знаеш, кой е конкретният потребител, бих ти обяснил.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 31 май 2015 00:02

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 май 2015 00:02

damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
damyanov1963 написа:Честито на Ч. море, ама поне един, така от кумова срама да беше споменал за неотсъдената дузпа за Левски.

.
Съдба кво да правиш.100% дузпа за левски.Ама като почнеш да компенсираш така става.Ако беше извадил червен картон на Стойчев.........

Ами точно за това го написах. Всички говорят за червения картон на Стойчев, а никой не казва за дузпата на Белаид. Ми те много компенсации станаха, след тоя Стойчев. То не беше засада, то не беше отменен гол..., накрая и тая пуста дузпа...

Стига с тая засада, че се посра - ако е положението на Домофоня - ДА, чиста засада е :!: Бягай бързо до най-близката оптика ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 май 2015 00:03

BRF написа:
dunavfc написа:

Съгласен съм!
Днес в Бургас имаше 10 000 левскари,бяха навсякъде!Имаше хора,които обикаляха за акции,но няма как да скочат на един човек с дете!Просто няма как!Може да е имало скандал на друга тема!

Точно това щях да пиша и аз... А дори и да е имало такъв случай, трудно ми е да повярвам, че е станал точно в центъра на града.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 31 май 2015 00:03

Готвача написа:
pas написа:
dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!

Къде е станало това нещо :? !

На главната в Бургас. Едно семейство с две деца е било нападнато от 20-на човека. Човекът, който е бил свидетел е мой приятел, бил в близост до ситуацията. Мога да му вярвам на 101 %.

Не знам какво точно имаш предвид под "главната в Бургас", но днес в центъра на града имаше десетки хиляди хора, които се разхождаха в слънчевият съботен ден, сред тях и много привърженици на Левски. Нямаше абсолютно никакви проблеми, даже закачки или подвиквания не видях. Левски ми е сигурно най-несимпатичният отбор в България, но точно така си представям гостуванията на всяка публика - многобройна, със семействата, имаше дори хора със сини фланелки и деца в колички. Това са хубави гледки и всеки, който обича футбола и футболната култура може само да ги адмирира. Не знам какво са ти разказали, но пак ще ти повторя, че ако има нещо такова, то трябва да е станало пред хиляди хора. Струва ми се невъзможно да е истина.

Ами и аз така се чувствах с цялото си семейство на В.Левски с ЦСКА за КБ.
п.п.Тези бебета в количките и майките им много нервни нещо след мача.Не си седят мирно в количките,ами изпотрошиха стадиона. :mrgreen:

Дадох добрия пример. Това, което искам да виждам. Иначе, има много снимки какво е останало от друга една част от тази публика, след запоя им на капаните до плажа. Толкова боклуци и мръсотия на едно място се виждат само по сметищата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 май 2015 00:05

dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:

Съгласен съм!

Седем–Едно написа:Не си правете ташак и се движете в гoлеми групи и с внимание. Днес капутите пребиха чoвек с две деца, еднoтo му спеше в скута. При тoва с бoкс.

Седем–Едно написа:Ами за съжаление не успяхме. Ние бяхме вътре в кръчмата, а те oтвън. Дoкатo разберем квo става и дoкатo излезем, oнези изрoди бяха далеч. 20-30 чoвека са били. Изчислили са тoчнo мoмента, защoтo всичкo стана тoчнo 3 минути след катo буса с нашите замина. Страшни пoмии,
най-верoятнo мазути. Майката на виден фoрумец беше с битите хoра, нo тя е дoбре. Прoстo ви казвам да се oглеждате и да не се цепите на малки групи. Oтнася се и за след мача.

Не знам кой е този потребител!Който и да е ,не вярвам да са били сам човек с две деца!Може да е станал бой между групи и да е имало човек с две деца,но това е различно!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 май 2015 00:05

boabbb написа:
damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
damyanov1963 написа:Честито на Ч. море, ама поне един, така от кумова срама да беше споменал за неотсъдената дузпа за Левски.

.
Съдба кво да правиш.100% дузпа за левски.Ама като почнеш да компенсираш така става.Ако беше извадил червен картон на Стойчев.........

Ами точно за това го написах. Всички говорят за червения картон на Стойчев, а никой не казва за дузпата на Белаид. Ми те много компенсации станаха, след тоя Стойчев. То не беше засада, то не беше отменен гол..., накрая и тая пуста дузпа...

Стига с тая засада, че се посра - ако е положението на Домофоня - ДА, чиста засада е :!: Бягай бързо до най-близката оптика ...

Слез от Хисарлъка, като говориш, че се губи обхвата, ако обичаш!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 31 май 2015 00:07

damyanov1963 написа:
ivan56 написа:

.

При дузината възможности и изпуснати положения, най-вече на Домо, е грехота да се обсъжда иначе безобразно слабия съдия.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ЧЕРНО МОРЕ спечели купата

Мнениеот damyanov1963 » 31 май 2015 00:09

james написа:Браво :!: Купата си е за вас , а за нас безпристрастните привърженици остана удоволствието от играта на отбора ви . През цялото време на терена имаше един отбор и той бе вашия :!: Честито :!:

Ти ли си безпристрастен? Ти си бил за Ч. море, така както не си бил никога за локо, щото никога не си ги виждал на финал :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 май 2015 00:09

BRF написа:
dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:

Съгласен съм!

Не знам кой е този потребител!Който и да е ,не вярвам да са били сам човек с две деца!Може да е станал бой между групи и да е имало човек с две деца,но това е различно!

Въпросният потребител е главен администратор в техният форум, члена на "Синият Тръст" и въобще човек, който е много навътре в кухнята на Левски. Аз нямам никаква полза от това да си измислим подобни неща, дали вярваш или не, събитието се е случило.

Върни се в “Черно море”