Черно Море спечели купата на България!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море спечели купата на България!
Честито Моряци!Връчихте калъфката на говедата по уникално болезнен начин.Браво!
Re: Еврои.....
damyanov1963 написа:GOLEADOR написа:Синя съдба.
Нещо за калъфките ли намекваш?
Честито и на Левски.Бяхте достоен противник на десетимата моряци.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
BRF написа:dunavfc написа:BRF написа:dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!
Къде е станало това нещо!
На главната в Бургас. Едно семейство с две деца е било нападнато от 20-на човека. Човекът, който е бил свидетел е мой приятел, бил в близост до ситуацията. Мога да му вярвам на 101 %.
Пълни глупости!
Искаш ли да се басираме за каквото поискаш ?
- Saint Etienne
- Контакти:
Честито на всички фенове на Черно море.
Честито на Черно Море.. а садията
Бог да го прости!!!

pas написа:dunavfc написа:BRF написа:dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!
Къде е станало това нещо!
На главната в Бургас. Едно семейство с две деца е било нападнато от 20-на човека. Човекът, който е бил свидетел е мой приятел, бил в близост до ситуацията. Мога да му вярвам на 101 %.
Не знам какво точно имаш предвид под "главната в Бургас", но днес в центъра на града имаше десетки хиляди хора, които се разхождаха в слънчевият съботен ден, сред тях и много привърженици на Левски. Нямаше абсолютно никакви проблеми, даже закачки или подвиквания не видях. Левски ми е сигурно най-несимпатичният отбор в България, но точно така си представям гостуванията на всяка публика - многобройна, със семействата, имаше дори хора със сини фланелки и деца в колички. Това са хубави гледки и всеки, който обича футбола и футболната култура може само да ги адмирира. Не знам какво са ти разказали, но пак ще ти повторя, че ако има нещо такова, то трябва да е станало пред хиляди хора. Струва ми се невъзможно да е истина.
Ами и аз така се чувствах с цялото си семейство на В.Левски с ЦСКА за КБ.
п.п.Тези бебета в количките и майките им много нервни нещо след мача.Не си седят мирно в количките,ами изпотрошиха стадиона.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
dunavfc написа:
Искаш ли да се басираме за каквото поискаш ?
Съгласен съм!
Днес в Бургас имаше 10 000 левскари,бяха навсякъде!Имаше хора,които обикаляха за акции,но няма как да скочат на един човек с дете!Просто няма как!Може да е имало скандал на друга тема!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
-
- Контакти:
10 храбри моряци победиха 11 параолимци които се мислеха за победители преди да започне мача.20 минута чист червен картон от синият фен.Мастиката победи Пастата.Бургаски вечери,славна песен.
- damyanov1963
ivan56 написа:damyanov1963 написа:Честито на Ч. море, ама поне един, така от кумова срама да беше споменал за неотсъдената дузпа за Левски.
.
Съдба кво да правиш.100% дузпа за левски.Ама като почнеш да компенсираш така става.Ако беше извадил червен картон на Стойчев.........
Ами точно за това го написах. Всички говорят за червения картон на Стойчев, а никой не казва за дузпата на Белаид. Ми те много компенсации станаха, след тоя Стойчев. То не беше засада, то не беше отменен гол..., накрая и тая пуста дузпа...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч