Черно Море спечели купата на България!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море спечели купата на България!
Честито на Черно Море. Каквото имаха като положения си го реализираха. Че даже и от половин положение вкараха втория гол. Спестен червен картон за Левски, недадена дузпа, няма смисъл някой да се оправдава със съдията. Като не можем да бием отбор от 10 човека повече от час, никой не ни е виновен...

damyanov1963 написа:ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:CSKA69 написа:Купата я спечели Никола Спасов! Уникално водене на мача - аз такова нещо от български треньор не бях виждал!!! Може да е Кольо Мастиката или какъвто и да е, но триумфа е негов личен.. Респект!
Абсолютно споделям мнението ти!
Какво ви учудва ?
Мастиката Щутгарт надигра преди няколко години, че Левски ли няма да може ?
Аз миналата година написах във форума на Ч. море, че Никола Спасов е добър треньор и трябва да се радват, че се връща при тях, като подчертах мачовете им със Щутгарт, но те скочиха с/у мене и побързаха да ме опровергаят. Сигурно защото е софиянец. Сега няма да се учудя, ако напишат пак, че не е никакъв треньор и Левски не е критерии за това.
И аз им го казах. Голям е. Честито на Черно море, пък и на ТИМ. Много добра игра с 10 човека. Късмет и успех в евротурнирите!
Re: Исторически триумф на Черно море за Купата след обрат на
Честито!Понеже вече заключиха темата за мача във форума на Левски,честито подгласаничество и на тях.Бяха достойни противници на десетимата футболисти на Морето!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!
Смешни левскари, нещастнизапалянковци. Софиянци, България не е София, видя се какви мизерници са столичани....
- LudogoretsRazgrad
Ах колко е гадно да си Левскар
Честито моряци!
Честито моряци!
Абе, нз, ама цял мач им играете с човек по-малко, едвам ходихте и въпреки съдията ги бихте с обрат... 

dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!
Къде е станало това нещо

Re: Исторически триумф на Черно море за Купата след обрат на
Стойчо Стоев: Още сме доста зелени
А пък купата е зелено-бяла

Леевски, оле

Честито и от мен! Заслужихте си победата. Успех в Европа!