Черно Море спечели купата на България!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Nikita1313
- Контакти:
Re: Черно Море спечели купата на България!
Браво..оправихте ми настроението моряци... 

Браво на Черно Море и честита купа, успех и в ЛЕ и да не забравя..поздрави на сините приятелки
Нека бъде тишина ...... СИНЯЯ СИИИИНЯЯЯ 

Честито моряци браво за големия дух въпреки ,който демонстрирахте.Цяла България ликува и се радва искрено за вас.
1986,2010,2013
Поздрави от ликуващ Пловдив. Честито на момчетата в зелено-бели фланелки! Явно за да спечелиш купата в Бургас трябва феновете ти да са по-малко на брой и в никакъв случай да не заемат сектор В.
-
- Контакти:
Честито моряци.Естествено бях за вас,макар и песимист.Синдрома Везалов винаги ще преследва заради предишни грехове милиционерският обор.
T&T написа:Поздрави от ликуващ Пловдив. Честито на момчетата в зелено-бели фланелки! Явно за да спечелиш купата в Бургас трябва феновете ти да са по-малко на брой и в никакъв случай да не заемат сектор В.
Не си ли забравил вече

Аз съм от Микре Юнайтед
Не се бойте другари левскари,всичко е загубено!
Исторически триумф на Черно море за Купата след обрат над Ле
Няма начин да нямаме такава тема!Наистина исторически успех за Черно море Варна.В един невероятен мач,изправени срещу мафията в БГ фътбола 10 ИСТИНСКИ МЪЖЕ надделяха над прехвалените звезди на Левски от София.Видя се кое е важно на терена.Себеотрицанието,мъжкарството,честната игра,МОРАЛА...това което липсва на съперника,при нас го има в изобилие.И Господ видя и реши-КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2015 година ще е за отбора на Черно море от град Варна!Според медиите които са на страната на съперника,Левски завърши на престижното второ място,докато отбора на моряците,едва се докопа до предпоследното място.ПОКЛОН МОРЯЦИ!ПОКЛОН ЗА ВЕЛИКИЯТ СПАСОВ!ПОКЛОН ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ!ПОКЛОН ЗА ВСИЧКИ КОИТО ОСТАВИХА СЪРЦАТА СИ НА ТЕРЕНА В БУРГАС.ВЕЛИКИ СТЕ!ТОВА Е ВАШИЯТ И НАШИЯТ МОМЕНТ!БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Честито моряци! Успех в ЛЕ! Респект! Не съм вярвал, че български отбор може да играе така мъжки и да се бори докрай. Знаех, че сте мъжки момчета, но днес надминахте очакванията ми,
Интериорни врати - Врати хармоника