Teo написа:Какви дузпи е... тия моряци едвам стоят на терена вече... дават всичко от себе си, но с 10 човека нема как да стане![]()
@ СВАТБА голем си!
Ми те и Левски не могат а стоят на терена

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Teo написа:Какви дузпи е... тия моряци едвам стоят на терена вече... дават всичко от себе си, но с 10 човека нема как да стане![]()
@ СВАТБА голем си!
HardWork написа:Teo написа:Какви дузпи е... тия моряци едвам стоят на терена вече... дават всичко от себе си, но с 10 човека нема как да стане![]()
@ СВАТБА голем си!
Ми те и Левски не могат а стоят на теренасамо сватбата има сили да реши мача :D
@ СВАТБА голем си!
toti75 написа:Teo написа:Какви дузпи е... тия моряци едвам стоят на терена вече... дават всичко от себе си, но с 10 човека нема как да стане![]()
@ СВАТБА голем си!
То щото и сините много мърдат ... като гледам и двата отбора играят за дузпи, което е жалко за финал.
toti75 написа:Teo написа:Какви дузпи е... тия моряци едвам стоят на терена вече... дават всичко от себе си, но с 10 човека нема как да стане![]()
@ СВАТБА голем си!
То щото и сините много мърдат ... като гледам и двата отбора играят за дузпи, което е жалко за финал.
@ СВАТБА голем си!
Teo написа:HardWork написа:Teo написа:Какви дузпи е... тия моряци едвам стоят на терена вече... дават всичко от себе си, но с 10 човека нема как да стане![]()
@ СВАТБА голем си!
Ми те и Левски не могат а стоят на теренасамо сватбата има сили да реши мача :D
Да! Сватба аре реши мача и да се приключва с тая сапунка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта