Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле
Кольо е възприел тактиката:Напред и колкото и да ни вкарат ние трябва да вкараме с 1 повече.Успех Моряци!Донесете купата във Варна!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Успех пожелавам моряци днес.
Повече от половината България днес ще е с вас.
Изгаврете се и Вие с отрочето на ДС,както всички други които се гавриха в последните 5 години с тях и в Европа и в България.
Днес Вие сте наред.
Изгаврете се и Вие с отрочето на ДС,както всички други които се гавриха в последните 5 години с тях и в Европа и в България.
Днес Вие сте наред.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
След малко тръгваме ,късмет за моряците,нека победи по-добрия отбор и нека след мача да не си говорим за "сватбата" какво е свирил!Иначе за самия мач,очаквам изненадваща офанзивна игра от Морето(защото не останаха Защитници),прогноза 0-1.
GO HARD OR GO HOME!
-
- Контакти:
Защитата на подуенци е слаба, но най-вече когато я хванеш на контраатака! Помните какви излизания имаше Бакари тука преди 2 седмици....тези 3 ситуации на БАКА трябва да са за мене най-важната бележка за бачо ви Кольо. На мене ми се върти из главата друга схема...нещо средно....агресивна защита на 20 метра пред полето
. Наситена халфова линия, игра зад линията на топката, като след центъра нашите халфове посрещат техните със здрава агресия и преса....и при отнемане - контри с дълги топки към БАКА, Райков, Курьор или Коконов! И много важно - на вратата трябва да е КИТАНЧЕТО! Никакви, ама никакви детински оправдания с не бил във форма, не бил играл....тинтири-минтири, първо говорим за много класен вратар, който се доказа в канонадата на Локо Пд, че хич не е зле въпреки 7-те месеца пауза....и още - не е риба при всяко центриране като Чанович, а центрирания на подуенци ЩЕ ИМА в полето и при липсата на втори център-бек е просто самоубийство вратаря ти да не е в час точно в този компонент! Ще имаме убйствена нужда от 2 неща:
- прецизна и безгрешна игра на вратаря при всяко статично положение и центриране!
- прецизен извеждащ пас зад гърба на подуенци!
Двамата играчи за тази работа са Китанов и Ернандес! Задължително е да сме и агресивни отляво с Мишо и Мони, в никакъв случай не трябва да допускаме Подуене да атакува и по двете крила, за да можем да пренасочим спокойно и 1 от халфовете близо до десния бек да помага, двамата и Курьор трябва да се справят с тази зона. Свършим ли това и Левски са свършени
.

- прецизна и безгрешна игра на вратаря при всяко статично положение и центриране!
- прецизен извеждащ пас зад гърба на подуенци!
Двамата играчи за тази работа са Китанов и Ернандес! Задължително е да сме и агресивни отляво с Мишо и Мони, в никакъв случай не трябва да допускаме Подуене да атакува и по двете крила, за да можем да пренасочим спокойно и 1 от халфовете близо до десния бек да помага, двамата и Курьор трябва да се справят с тази зона. Свършим ли това и Левски са свършени

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
След два часа тръгвам за Бургас.Нервно ми е и напрегнато!Много я искам тази Купа!Разбирам донякъде хората,които ще гледат финала по телевизията.Един приятел,който всеки мач е на ТИЧА,каза че дори и по телевизията няма да го гледа!От суеверие,смята се за карък!Аз съм в пълно отчаяние,от всички глупости,които се изписаха!Абсолютно съм отчаян,че някога в тази държава ще има нещо нормално.Отчаян съм от съдията,назначен от "неутралните" ръководители на родния футбол!Всички знаем,че Сватбата през последните години е направил за Левски повече,от Батков,Тонев и Гонзо взети заедно!!!Но....това е положението!Ще бъда на "Лазур" и ще си подкрепям отбора!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Успех Моряци, дано запазите и този трофей далеч от София поне за още година напред!
Аз съм от Микре Юнайтед
run1973 написа:Успех пожелавам моряци днес.
Днес Вие сте наред.
Пожеланията за успех са хубаво нещо - браво.
Всеки има право на доза неадекватност.
Радвам се, когато виждам такива пожелания. Това ме кара да знам колко болка, злоба, жлъч и завист има в противника, защото дори и да не признава, знае, че е едно нищо.
Днес ... се надявам купата да е синя. Жалко, че мача не е в София. Винаги е хубаво да се смееш на "половин България" фенове странно защо не успели да напълнят и един автобус.
Успех МОРЯЦИ!Няма значение как,просто я спечелете тази пуста купа!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
спестен абсолютно чист червен картон на Борислав Стойчев
- greenlandia
Къде Ви е публиката, смешни сте играете на финал , близо до Варна а имате 2000ч.
Иначе Ви пожелавам успех срещу омразните говеда.
Иначе Ви пожелавам успех срещу омразните говеда.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ