1palq4o1 написа:Добре де, няма да я кръстм Георги Соколов- ще я наречем св.Сашо Томов свинЬеубиец
По-добре звучи
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1palq4o1 написа:Добре де, няма да я кръстм Георги Соколов- ще я наречем св.Сашо Томов свинЬеубиец
1palq4o1 написа:шивача написа:vratar4eto написа:шивача написа:Ми точно де, Якимов ви бил симпатизант, и после до гроб става Цесекист!Да е жив и здрав още сто години.
Да е жив и здрав, но дали е симпатизант, или това, че армейците са давали апартаменти, е по-силно. По неговите думи е второтоОставям те да си злобееш, аз трябва да си събирам багажа
Чао
Но това няма нищо общо с темата! Да, някъде ние сме давали повече, другаде вие, всеки сам си решава. Но най-големите ви легенди са играли или са били склонни да играят за нас. И повярвай ми, ако Гунди не беше попаднал в онзи славен отбор, а по-късно, щеше сега да се води един от добрите ни бивши футболисти! Успех и умната на морето!
Много си сигурен когато говориш от името на починал човек!
шивача написа:1palq4o1 написа:шивача написа:vratar4eto написа:шивача написа:Ми точно де, Якимов ви бил симпатизант, и после до гроб става Цесекист!Да е жив и здрав още сто години.
Да е жив и здрав, но дали е симпатизант, или това, че армейците са давали апартаменти, е по-силно. По неговите думи е второтоОставям те да си злобееш, аз трябва да си събирам багажа
Чао
Но това няма нищо общо с темата! Да, някъде ние сме давали повече, другаде вие, всеки сам си решава. Но най-големите ви легенди са играли или са били склонни да играят за нас. И повярвай ми, ако Гунди не беше попаднал в онзи славен отбор, а по-късно, щеше сега да се води един от добрите ни бивши футболисти! Успех и умната на морето!
Много си сигурен когато говориш от името на починал човек!
Чак пък сигурен, просто предполагам?!

шивача написа:И повярвай ми, ако Гунди не беше попаднал в онзи славен отбор, а по-късно, щеше сега да се води един от добрите ни бивши футболисти!
sin4ec написа:...допивайте си питиетата и по леглата, че ни чака път! Но не ПЪТЯТ КЪМ ТИТЛАТА, а за друго място.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта