Трибуна "Соколов" и още нещо....

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Трибуна "Соколов" и още нещо....

Мнениеот шивача » 29 май 2015 22:56

1palq4o1 написа:Добре де, няма да я кръстм Георги Соколов- ще я наречем св.Сашо Томов свинЬеубиец

По-добре звучи :) а и ще ви отива
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 май 2015 22:56

1palq4o1 написа:
шивача написа:
vratar4eto написа:
шивача написа:Ми точно де, Якимов ви бил симпатизант, и после до гроб става Цесекист!Да е жив и здрав още сто години.

Да е жив и здрав, но дали е симпатизант, или това, че армейците са давали апартаменти, е по-силно. По неговите думи е второто :mrgreen: Оставям те да си злобееш, аз трябва да си събирам багажа ;) Чао

Но това няма нищо общо с темата! Да, някъде ние сме давали повече, другаде вие, всеки сам си решава. Но най-големите ви легенди са играли или са били склонни да играят за нас. И повярвай ми, ако Гунди не беше попаднал в онзи славен отбор, а по-късно, щеше сега да се води един от добрите ни бивши футболисти! Успех и умната на морето!

Много си сигурен когато говориш от името на починал човек!

Чак пък сигурен, просто предполагам?!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 29 май 2015 23:06

шивача написа:
1palq4o1 написа:
шивача написа:
vratar4eto написа:
шивача написа:Ми точно де, Якимов ви бил симпатизант, и после до гроб става Цесекист!Да е жив и здрав още сто години.

Да е жив и здрав, но дали е симпатизант, или това, че армейците са давали апартаменти, е по-силно. По неговите думи е второто :mrgreen: Оставям те да си злобееш, аз трябва да си събирам багажа ;) Чао

Но това няма нищо общо с темата! Да, някъде ние сме давали повече, другаде вие, всеки сам си решава. Но най-големите ви легенди са играли или са били склонни да играят за нас. И повярвай ми, ако Гунди не беше попаднал в онзи славен отбор, а по-късно, щеше сега да се води един от добрите ни бивши футболисти! Успех и умната на морето!

Много си сигурен когато говориш от името на починал човек!

Чак пък сигурен, просто предполагам?!

Не е предположение, а твърдение
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 29 май 2015 23:26

шивача написа:И повярвай ми, ако Гунди не беше попаднал в онзи славен отбор, а по-късно, щеше сега да се води един от добрите ни бивши футболисти!

Чудесен изказ!!! Браво! Ето с такива като теб си създавате легенди, митове и после........Лупи, Мура и Симитли (което се римува със фалит). Точно за този вид изопачаване на истината иде реч! :mrgreen:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 29 май 2015 23:57

sin4ec написа:...допивайте си питиетата и по леглата, че ни чака път! Но не ПЪТЯТ КЪМ ТИТЛАТА, а за друго място.

:? Всъщност, ПЪТЯТ КЪМ ТИТЛАТА и ПЪТЯТ КЪМ КУПАТА може и да водят към едно и също място. :)
Просто всеки от запътилите се ще стигне там по различно време! Като вторият няма да изостава много.;)
Последна промяна от Red thunderstorm на 30 май 2015 00:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 май 2015 00:00

Aбе, вие чорбарите да не сте макета, та си измисляте постоянно фалшива история за облекчение на гузната ви съвест? Може и да има някаква доза истина в твърдението, че една лъжа повторена 100 пъти започва да се приема за истина, но все още има живи хора свидетели на ония времена и тях няма как да убедите, че синьото всъщност е червено. Или вие работите по промиването на мозъците на бъдещите поколения?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 30 май 2015 00:30

Шивача да си зашие съдраните гащи :) Точка :)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 май 2015 00:34

Ебати тъпата тема .

TheRoyalCup
Контакти:

Мнениеот TheRoyalCup » 30 май 2015 00:35

ХАХАХАХАХ ШИвач, ще те ''съдя'' за авторски права. :) :) :)
Гунди е израснал в чорбарско семейство, баща му Рангел е върл почитател на ЦДНА, редовно го води на мачовете на същия клуб.Идол му е бил....Панайот Панайотов-ГАЦО.Мечтата му е била да бъде играч на 'червените''
Заради това, че няма как Крум Милев да му осигури ТИТУЛЯРНО място , го отпраща.В противен случай Гунди е щял да бъде играч на Левски, колкото да речем ,че Лудогорец има 10 спечелени Шампионски лиги. :) :) :)
Соколов също откровено е искал да играе за ЦСКА....а какво да речем за кандидатът на ДПС-Божидар Искренов :) :) :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2015 01:14

Величка Аспарухова: „…..Кариерата на Георги мина в “Левски”. Аз съм казвала много пъти неговите думи: “Аз в “Левски” съм се родил, в “Левски” ще умра….В казармата го взеха първо в ЦСКА. Питаха ги: “Какви са плановете ви за Гунди”. От ЦСКА казаха: “Ние нямаме планове за Гунди”, и слава Богу. Пуснаха го да играе в “Ботев” (Пловдив), там отиде войник…” :)
Що се отнася до Жоро Соколов (лека му пръст), истината е, че от "Левски-Спартак" го изгониха, а в ЦСКА не го искаха. Причините за това ги знаем всички, но... за мъртвите или добро, или нищо. Ако Симолията действително искаше Соколето в отбора си, то едно телефонно обаждане на червения бащица - другаря Милко Балев щеше да бъде достатъчно, за да накара тогавашния шеф на БФФ - Недялко Донски да занесе Соколов на гръб до "Армията"... ;)
Колкото до Гибона, на 30 години той вече беше свършен като футболист и за него нямаше място в "Левски - нормално беше да опита късмета си на по-ниско ниво - "Ботев" - Пловдив, ЦСКА и т.н... 8-)
П.П. Една лъжа, повторена 100 или 1000 пъти няма да стане истина, ако ще авторчето на темата и другият олигофрен, който "щял да го съди за авторски права" да се посерат!... :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”