КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00
Само Левски! Вярвам, че купата е наша!
Само Левски!
Вечерната техническа проверка на личния автомобил е извършена! Пълната изправност е налице, без изключения.
Сега е време за някоя и друга ракия, преглед и обновление на музикалния асортимент на флашката и чоп коя от всичките сини тениски ще види стадион Лазур отвътре.
Наздраве!
Сега е време за някоя и друга ракия, преглед и обновление на музикалния асортимент на флашката и чоп коя от всичките сини тениски ще види стадион Лазур отвътре.
Наздраве!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

BRF написа:Искам да ви помоля да ни пазите чист града!Както виждате всичко е организирано перфектно,като за празник!Ще се затвори един голям булевард за да има място за паркиране!Обособени са зони за фенове и така нататък!Яжте,пиите,къпете се в морето,само не трошете!

TristaNNN написа:Вечерната техническа проверка на личния автомобил е извършена! Пълната изправност е налице, без изключения.
Наздраве!
Наздраве, но с бяло вино, скромничко, щото утре на изгрев слънце-по направление!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
TristaNNN написа:Вечерната техническа проверка на личния автомобил е извършена! Пълната изправност е налице, без изключения.
Наздраве!
Взимай късметлийската, няма какво да се чудиш!

sin4ec написа:TristaNNN написа:Вечерната техническа проверка на личния автомобил е извършена! Пълната изправност е налице, без изключения.
Наздраве!
Наздраве, но с бяло вино, скромничко, щото утре на изгрев слънце-по направление!
Ние ще сме на дорогу към 9:00. Лек път на теб, а и на всички левскари, за които направлението утре е Бургас! Културни и с уважение към колегите на пътя, усмихнати в града, буйни и екзалтирани на стадиона, весели по кръчмите и живи и здрави обратно по домовете! Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Stahlgewitter
- Контакти:
- modor
- Контакти:
Марш по легнала! Утре път ни чака.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MVWep2NXFnA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MVWep2NXFnA[/youtube]

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Момчета,един пич ми се обади и ми каза че дава 2 билета утре в деня на мача,но на мен ми трябват 3.Някой ако има случайно още един излишен ако може да пише на ЛС. 

modor написа:Марш по легнала! Утре път ни чака.
Не мое се зАспи!

[offtopic]
[/offtopic]