Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Тази фамилия Гройсман,каква марка е?На някой украински националист,борец за чиста украинска нация предполагам или се бъркам?Иначе какво ви е мнението за нобеловия лауреат Порошенко?
-
THE G.A.M.E
icko65 написа:Имат най-мощната армия ши го вирят охххооу...
Знаеш ли какво е китайски противотанков взвод ?
1 милион китайци с отверки и гаечни ключове.
Майтапа настрана... Ама отдавна численноста на войските, не е абсолютно никакъв фактор.
THE G.A.M.E написа:icko65 написа:Имат най-мощната армия ши го вирят охххооу...
Знаеш ли какво е китайски противотанков взвод ?
1 милион китайци с отверки и гаечни ключове.![]()
Майтапа настрана... Ама отдавна численноста на войските, не е абсолютно никакъв фактор.
Отдавна,отдавна,от колко да е отдавна?Питай Хитлер,питай и американците за виетнамската война и те така.Неслучайно един железнорден е казал че кадрите решават всичко!
-
THE G.A.M.E
Tzar_Kiro написа:Като им писне играта на котка и мишка,за отрицателно време ще ги наврат в мишата им дупка и повече няма да се спомене дори името на тази сатанинска държава!
На мен Русия ми се чини, че е далеч по-сатанинска от САЩ.
Най-малкото са погубили в мирно време длеееееч повече хора.
Путин - кадър на антихристката организация КГБ.
Тоя човек прати представител на Руската Православна Църква на митинг на Президента на Чечня - Кадиров, където множество пъти се скандира "Аллах акбар".
Както се казва, без коментар ...
Нема бивша курвa и агент.
-
THE G.A.M.E
Tzar_Kiro написа:Отдавна,отдавна,от колко да е отдавна?Питай Хитлер,питай и американците за виетнамската война и те така.
Явно се живееш в миналият век.
Разцепеният атом не подбира, дали ще изпепели 1 000 или 5 млн. все му е тая.
THE G.A.M.E написа:Tzar_Kiro написа:Отдавна,отдавна,от колко да е отдавна?Питай Хитлер,питай и американците за виетнамската война и те така.
Явно се живееш в миналият век.
По времето на виетнамската война,атомът не беше ли разцепен?Иначе ако говорим за 21-ви век,тези с разцепения атом нямат една спечелена война!То пък вярно че през миналият век всичките им спечелени войни са благодарение на руснаците.
- becks32milan
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Tzar_Kiro написа:Като им писне играта на котка и мишка,за отрицателно време ще ги наврат в мишата им дупка и повече няма да се спомене дори името на тази сатанинска държава!
На мен Русия ми се чини, че е далеч по-сатанинска от САЩ.
Най-малкото са погубили в мирно време длеееееч повече хора.
Путин - кадър на антихристката организация КГБ.
Тоя човек прати представител на Руската Православна Църква на митинг на Президента на Чечня - Кадиров, където множество пъти се скандира "Аллах акбар".
Както се казва, без коментар ...
Нема бивша курвa и агент.
Те в Щатите и без това са зомбирани плужеци, които се тъпчат с чипсове и хамбургери и зяпат увеселителни програми по телевизора.
THE G.A.M.E написа:Явно се живееш в миналият век.
Едва ли ще се почнат с ядрени оръжия още в началото.
Китай би имал страховито предимство, 1,200 милиарда e много сериозна човешка сила, представи си колко самолети, танкове и ракети би бълвала във военно време.
Китай не е Русия, колкото и да се карат и джафкат нито Русия, нито Сащ ще тръгне срещу другия, китайците обаче са друга бира.

HoUs4oOL написа:THE G.A.M.E написа:Явно се живееш в миналият век.
Едва ли ще се почнат с ядрени оръжия още в началото.
Китай би имал страховито предимство, 1,200 милиарда e много сериозна човешка сила, представи си колко самолети, танкове и ракети би бълвала във военно време.
Китай не е Русия, колкото и да се карат и джафкат нито Русия, нито Сащ ще тръгне срещу другия, китайците обаче са друга бира.
До някъде е прав.Китай може да са по-напреднали във военно-техничексо отношение,но едвали ще тръгнат да бомбардират с ядрени оръжия по своя изконна територия,каквато е тази на САЩ!
-
THE G.A.M.E
Tzar_Kiro написа:По времето на виетнамската война,атомът не беше ли разцепен?
Е, ти искаш да за едни виетнамци да си хабят ядрените оръжия.
Теб ако те дразни една муха, с вестник ли ще пробваш да я убиеш, или направо вадиш пистолет ?