paceto написа:delqnski47 написа:paceto написа:Стенли, този спамер със залаганията няма ли начин да се спре да прави нови пощи? Стана ясно вече, че всеки път прави нова поща къде я прави в abv ли? Ако е така дали няма да е добре да се поговори с екипа там и да му сложат някаква забрана, защото се съмнявам да прави и пощите си през прокси както си прави реговете тук? Ако може да се спре това поне ще му затрудним още повече живота.
Колко откачен трябва да си, за да си играеш всеки ден да правиш по 20 пощи и отделни регове тук, а вярвам спами и на други места?![]()
Този направо е за лудницата и явно няма да се откаже ако ние не вземем някакви драстични мерки, това вече неговото на нищо не прилича
Хич не е за лудницата.Явно си прави сметка,че му е изгодно и че му кликат.
До колкото виждам сайтовете, които дава водят към линкове за залагания, а те не плащат на кликове. Има и линкове към неговият сайт, но като го гледам какъв е и как е изграден се съмнявам да му носи печалба. У нас от подобно нещо трудно се печелят пари, защото импресиите са малко още повече ако го правиш по този начин. Виж ако налазва чужди форуми където влизат хиляди и има по толкова по цял ден съм съгласен, но лично аз се съмнявам.
Стенли, дано защото това започва да става и смешно да се допуска такъв тип постоянно, а не ми се мисли какво ще е ако се появят още 2-3 такива на какво ще прилича форума и темите. Ако можем да го ударим по някакъв начин чрез полицията ще е добре поне да му затворят сайта за нелегални залагания или там каквото се води, ама това вече сме го обсъждали и явно на вашите управници не им се занимаваНека чакат да се навъдят по 10 човека пък тогава да дойдат и да ме питат мен що не си върша работата като Модератор и допускам такива неща
Хахахах,ще го ударим с полицията