Шампион на Румъния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

trakia89
Контакти:

Re: Шампион на Румъния

Мнениеот trakia89 » 29 май 2015 11:01

Комунистическото отборче стяуа не съществува, шампион на Румъния стана FCSB. Да им е честита първа титла на румъния на новоизклюпеният гранд :mrgreen:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 май 2015 11:17

преди 20-30 години мачовете се играеха честно
- сигурно изключваш българските мачове :) Нагласени мачове има, откакто се помня - гледал съм не един и два. Единствено вярно е, че тогава не заложните къщи, а други ги назгласяваха. Всъщност заложните къщи нагласяват мачовете според мене не е коректен израз - самата система на залагания генерира подобни договорени мачове, защото тя не изключва по никакъв начин тези, от които зависи изходът на мачовете. А преди нагласяванията бяха с други основания, обслужваха предишния бог - партията, а сега обслужват сегашния - т.н. свободен пазар. И едното, и другото без регулацията на най-онеправданите от тези божества, е вредно. Най-вредно е пазарът да се нарича свободен ....

petttto
Контакти:

Мнениеот petttto » 29 май 2015 12:41

trakia89 написа:Комунистическото отборче стяуа не съществува, шампион на Румъния стана FCSB. Да им е честита първа титла на румъния на новоизклюпеният гранд :mrgreen:

:) Да им е честито Изображение

Потребителски аватар
Andrey82
Контакти:

Мнениеот Andrey82 » 29 май 2015 22:02

ЕМИЛ написа:
Andrey82 написа:Аз гледах предния кръг Астра - Тургу 3-1, голяма драма беше, 4 червени картона, 85-тата минута всички нахлуха на терена тряньори, резерви президенти за 10 минути там им сложиха картони също :) Интересен мач стана найстина ;) Надявам се Астра Гюргево да се класират пак за Европа да ходя да ги гледам пак в Лига Европа както миналия сезон. Пишеше, че Лудогорец искат да купят вратаря им Силву Лунг Jr, ме е лошо момчето добре пази .

Не те знам какъв си и що си , но това ,че ходиш до Гюргево да гледаш мач е повлече от похвално .Поздравления .

Ами от Русе съм и стадиона на Астра Гюргево ми е на по-малко от 10 километра, зарибих се да ги гледам когато играха бараж срещу Олимпик Лион за влизане в Лига Европа миналия сезон и след това изгледах доста мачове техни. С билетите за Европа подаряват и билет за следващия мач от първенството. Той отбора беше Дунаря(Дунав) Гюргево преди и това е нов преместен отбор и го държи един от най-богатите румънци, но обича по спокойно не като Бекали. Иначе и билетите са им евтини от 2, 5 и 10 лева даве в Европа бяха евтини, стадиона им е към 8000 като на Лудогорец където не съм ходил още :) Там е сега Елиот Гранден дето мина през ЦСКА и Нуно Пинто дето игра в Левски, а в Тургу играе дебелия Зику дето беше голмайстор на ЦСКА, но не направи нищо миналия мач. Направи ми впечатление, че като играха с Виторул много пляскаха на Хаджи, който е собственик, президент и треньор на Виторул. И така не е лош футбола в Румъния според мене .

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 май 2015 15:50

trakia89 написа:Комунистическото отборче стяуа не съществува, шампион на Румъния стана FCSB. Да им е честита първа титла на румъния на новоизклюпеният гранд :mrgreen:

+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - Свят”