Шампион на Румъния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампион на Румъния
Комунистическото отборче стяуа не съществува, шампион на Румъния стана FCSB. Да им е честита първа титла на румъния на новоизклюпеният гранд 

- Странджата
- Контакти:
- сигурно изключваш българските мачовепреди 20-30 години мачовете се играеха честно

ЕМИЛ написа:Andrey82 написа:Аз гледах предния кръг Астра - Тургу 3-1, голяма драма беше, 4 червени картона, 85-тата минута всички нахлуха на терена тряньори, резерви президенти за 10 минути там им сложиха картони същоИнтересен мач стана найстина
Надявам се Астра Гюргево да се класират пак за Европа да ходя да ги гледам пак в Лига Европа както миналия сезон. Пишеше, че Лудогорец искат да купят вратаря им Силву Лунг Jr, ме е лошо момчето добре пази .
Не те знам какъв си и що си , но това ,че ходиш до Гюргево да гледаш мач е повлече от похвално .Поздравления .
Ами от Русе съм и стадиона на Астра Гюргево ми е на по-малко от 10 километра, зарибих се да ги гледам когато играха бараж срещу Олимпик Лион за влизане в Лига Европа миналия сезон и след това изгледах доста мачове техни. С билетите за Европа подаряват и билет за следващия мач от първенството. Той отбора беше Дунаря(Дунав) Гюргево преди и това е нов преместен отбор и го държи един от най-богатите румънци, но обича по спокойно не като Бекали. Иначе и билетите са им евтини от 2, 5 и 10 лева даве в Европа бяха евтини, стадиона им е към 8000 като на Лудогорец където не съм ходил още

trakia89 написа:Комунистическото отборче стяуа не съществува, шампион на Румъния стана FCSB. Да им е честита първа титла на румъния на новоизклюпеният гранд
+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !