левскар съм и предпочитам да започнем от първи кръг, защото съперника ще е аматьорски и ще трупаме точки и самочувствие
Носителят на купата в БГ ще е непоставен,така че не знам за какъв аматьорски отбор бълнуваш.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
левскар съм и предпочитам да започнем от първи кръг, защото съперника ще е аматьорски и ще трупаме точки и самочувствие
luxorus написа:левскар съм и предпочитам да започнем от първи кръг, защото съперника ще е аматьорски и ще трупаме точки и самочувствие
Носителят на купата в БГ ще е непоставен,така че не знам за какъв аматьорски отбор бълнуваш.
yasen написа:luxorus написа:левскар съм и предпочитам да започнем от първи кръг, защото съперника ще е аматьорски и ще трупаме точки и самочувствие
ако е Черно море, ще е непоставен, ако е Левски, с коеф. 10.100 ще е поставен и във втори, и в трети предварителен кръг за ЛЕ.
проверявайте си информацията преди да пишете наизуст!
yasen написа:luxorus написа:левскар съм и предпочитам да започнем от първи кръг, защото съперника ще е аматьорски и ще трупаме точки и самочувствие
ако е Черно море, ще е непоставен, ако е Левски, с коеф. 10.100 ще е поставен и във втори, и в трети предварителен кръг за ЛЕ.
"Утре, вестниците, класирането, класирането, първи, първи! Шампиони сме! Това е, това е!", крещеше Жадното пред камерите.

maztiff написа:yasen написа:luxorus написа:левскар съм и предпочитам да започнем от първи кръг, защото съперника ще е аматьорски и ще трупаме точки и самочувствие
Ако Левски се класира за 3я кръг, то 99% ще бъде непоставен(!), във момента cut-offa под който са непоставените е 10.375, т.е. трябва да разчитат други по-силни отбори да отпаднат в 1 кръг!
b1916 написа:Сеното го няма,те готвят яслата.Черно море поне имат риба.Успех Моряци.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта