''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на финала

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ticha i vladislav
Контакти:

Re: ''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на фи

Мнениеот ticha i vladislav » 29 май 2015 09:30

Не е лошо човек от време на време да влиза и да препикава Клаузата!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 май 2015 09:52

Тази тъпа тема още ли няма ключ ?!
Мача идва, давайте по ведро :) Утре слагам фланелка с номер 21 и тръгвам бодро към Бургас :geek: Купата е наша :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

joro630709
Контакти:

Мнениеот joro630709 » 29 май 2015 09:58

"Каузата ЦСКА" как ще се реши,а?Ако има болен мозък,който си мисли,че Черно море е по-добър отбор от Левски,си е негов проблем.Друг е въпросът,че в един мач става всичко.Въпросът е да се очистим от боклука и всичко останало ще си дойде на място.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 29 май 2015 10:18

Не разбирам, защо Черно Море се предават още преди битката? Дали се правят на умрели лисици, спадналата форма или има нещо друго? За нас неутралните зрители е все едно, но да ти дават билети, а ти да ги връщаш е тъжно. Колко пъти Моряците ще имат шанса да играят финал и да се борят за купа? Не може голям град, като Варна да не събере поне 4-5000 фена и то за толкова важен мач. Това говори, че футбола умира и никой не го е грижа за местния отбор. Дайте малко по-ведро, Левски не е страшилище, мача е само един, на хубав терен, пълни трибуни и дава излаз в Европа. Като гледам това са все позитивни неща, но може би Ч.Море няма възможност да си позволи парите за едно евентуално участие в Лига Европа.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 май 2015 10:40

angelofdeath написа:Не разбирам, защо Черно Море се предават още преди битката? Дали се правят на умрели лисици, спадналата форма или има нещо друго? За нас неутралните зрители е все едно, но да ти дават билети, а ти да ги връщаш е тъжно. Колко пъти Моряците ще имат шанса да играят финал и да се борят за купа? Не може голям град, като Варна да не събере поне 4-5000 фена и то за толкова важен мач. Това говори, че футбола умира и никой не го е грижа за местния отбор. Дайте малко по-ведро, Левски не е страшилище, мача е само един, на хубав терен, пълни трибуни и дава излаз в Европа. Като гледам това са все позитивни неща, но може би Ч.Море няма възможност да си позволи парите за едно евентуално участие в Лига Европа.

Кой е казал, че се предаваме ?
Бат Кольо си знае работата, щом е преценил че няколко играча няма да играят, значи има нещо предвид. Щом няма да остават на Тича, да излизат във ваканция.
Честно и откровено ти казвам, че аз не ходя на Тича, когато играем с ЦСКА и Левски. Просто не ми е кеф да гледам и слушам една безкрайна простотия ... Разбирам всеки да си подкрепя отбора, ама форумните и стадионните лумпени не ме кефят. Тия екземпляри се излюпват само за тези мачове, през другото време не можеш да ги видиш на стадиона. Говоря за лумпени и от нашите.
Изобщо не исках да си купувам билет преди 1 месец. Все пак с няколко приятели не издържахме и ще отидем до Бургас.
Дали заради това, дали заради шибаните места на стадиона, но много моряци няма да пътуват. Това си е техен избор.
Колкото и да сме, все ще можем да вдигнем Купата, нали :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 май 2015 10:51

Рефера е НАШ, факт !

НАША е и УЕФА, НАШИ са и ЦРУ, КГБ, МОСАД, МИ 5, Галактическият Съюз и МЕЖДУгалактическият такъв.
ФАКТ !

Ние сме ЛЕВСКИ, и ще праЙМ к'вото си поискаме.
Никой не може да ни дава наклон на оная работа.
Факт връз факта, и те така. 8-) :geek:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2015 11:13

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Левски трябва да играе в ЕКТ.Това го знае всяко дете.

Като миналата година или как?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 29 май 2015 16:17

THE G.A.M.E написа:Рефера е НАШ, факт !

НАША е и УЕФА, НАШИ са и ЦРУ, КГБ, МОСАД, МИ 5, Галактическият Съюз и МЕЖДУгалактическият такъв.
ФАКТ !

Ние сме ЛЕВСКИ, и ще праЙМ к'вото си поискаме.
Никой не може да ни дава наклон на оная работа.
Факт връз факта, и те така. 8-) :geek:

Ето едно мнение,което ми хареса!Всичко ясно и точно написано!Рефера е ваш,никой не може да го оспори.Толкова пъти ви е носил на гърба си,наказвали са го заради вас!И този път,за това е назначен!Защото е проверен в битките!Пак ще помага!Най много пак да го накажат...голяма работа! Естествено че е ваш!ЦРУ,КГБ,МОСАД и т.н. естествено и те са ваши!Ченгета от всички страни,обединявайте се!А защо не и на междупланетно ниво,както вече споменаваш Галактически съюз и МЕЖДУгалактическия такъв!Всички са ваши!Само с едно не съм съгласен....че УЕФА е ваша?!Не че не ти вярвам,но ако УЕФА беше ваша Сватбата щеше да ви свири и в международните мачове!!!И нямаше да се излагате така в Европа и в Азия!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 май 2015 11:57

action66 написа:
Първо не сме "шепа",за което можеш да си извадиш снимки и видео от много мачове,в които е имало за какво да се играе.Второ масата фенове не си правим илюзии,че ще бием.Затова и не си купихме билети.Всички мои колеги и приятели сме на едно мнение,че този мач е ясен и не си струва загубата на пари и време.Това е.

Това е едно от най-жалките мнения които съм чел в този форум!

Върни се в “Футбол - България”