''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на финала

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: ''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на фи

Мнениеот action66 » 29 май 2015 07:18

dodo7271 написа:Заради тези сополи от Черно чоре загубих 20 лева. Бях пванал бас, че 30 минути следд новината в Гонг, някой от тях ще пусне тема с поредна порция храчки. Ама се забавиха много. Добре де, момчета, как е възможно толкова да нямате чест и достоинство??? Как може да сте такива мекотели, да плачете за всяко едно нещо преди този мач? Баси трагедията. Не можете да си продадете билетите, дадени ви от Лигата за финала - 3000 бройки не сте способни да продадете, но се оплаквате. Този мач какво значение има за вас?

И аз мисля,че няма смисъл от мрънкане.Всичко е ясно и се очаква само протоколно отхвърляне на 90 минути. Ще ни вкарате 3 гола.Ние максимум 1....

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 29 май 2015 07:19

sin4ec написа:Блъскааааааай!

Палаво възбуден рано сутрин,а? :)

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 29 май 2015 07:24

Libera написа:Шепата фенове на Черно море са ми много смешни. Наистина си вярват, че имат някакви шансове да печелят купата. Не ви ли е ясно, че тази купа не е за вас и дори да извадите Меси и Роналдо в състава си, ще паднете. Има отбори на всички власти с лоби навсякъде. Все пак сме в България, а на власт са комунистите и логично комунистическите отбори трябва да просперират!

Първо не сме "шепа",за което можеш да си извадиш снимки и видео от много мачове,в които е имало за какво да се играе.Второ масата фенове не си правим илюзии,че ще бием.Затова и не си купихме билети.Всички мои колеги и приятели сме на едно мнение,че този мач е ясен и не си струва загубата на пари и време.Това е.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 май 2015 07:24

damyanov1963 написа:ОЙ, ТИ ЧЕРНОО МООРЕЕЕ, ЗАЩО ТЪЙ РЕЕВЕЕШ?! :lol: :lol: :lol:

..защото Левски ще погребеш! :mrgreen:
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 29 май 2015 07:39

action66 написа:
Libera написа:Шепата фенове на Черно море са ми много смешни. Наистина си вярват, че имат някакви шансове да печелят купата. Не ви ли е ясно, че тази купа не е за вас и дори да извадите Меси и Роналдо в състава си, ще паднете. Има отбори на всички власти с лоби навсякъде. Все пак сме в България, а на власт са комунистите и логично комунистическите отбори трябва да просперират!

Първо не сме "шепа",за което можеш да си извадиш снимки и видео от много мачове,в които е имало за какво да се играе.Второ масата фенове не си правим илюзии,че ще бием.Затова и не си купихме билети.Всички мои колеги и приятели сме на едно мнение,че този мач е ясен и не си струва загубата на пари и време.Това е.

Бахти песимизма брат ,имаше една песен - ДОРИ ВЪВ ТРУДНИ И ТЕЖКИ ДНИ ВИЙ НЯМА НИКОГА ДА СТЕ САМИ БЕЗ ТЕБЕ ЧЕРНО МОРЕ ЗА НАС ЖИВОТА ЩЕ СПРЕ.........истинките МОРЯЦИ ще сме на стадиона а ти и твоите приятели не сте никакви фенове.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 29 май 2015 08:01

Не виждам какво си чешете езиците. Правилно е на Левски да се помага и точка. Примерно аз залагам, че ще победим с дуспа от засада! Или ще обесим вратаря на моряците на горната греда, съдията няма да види и си играем нашата игра... И тогава инфаркти, инсулти и те така!
Купата е синя, другите да си оправят документите и декларациите за лиценз, че при тая разкрита курупция във футбола вече няма как да се минава метър...

b1916
Контакти:

Мнениеот b1916 » 29 май 2015 08:48

damyanov1963 написа:
pepo написа:
damyanov1963 написа:
b1916 написа:b1916 написа:
Успех пожелавам на Черно море.А Сватбата да свири каквото вижда за да не посинее още повече.

Извинявай за отклонението - ти ако си от Ботев, защо си написал 1916?

Ами защото съм от Берое,а не от 1912 Всезнайко...damyanov1963

Е, извинявай тогава!
Иначе си подкрепяй последователите на тичаивладиславнаследникътнаспортист!
За нас е все тая!

дамянка,дай наставления на колегата,как се отговаря с цитат :oops:

Абе свиркай си, кво ти пука :lol:

Пасете си тревата Говеда,какво Ви пука.

bazukata
Контакти:

Мнениеот bazukata » 29 май 2015 08:59

Да няма щампиони след края на мача?Много сигурни бяхте и за една титла срещу зелен отбор,а каква стана...

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 29 май 2015 09:04

Поредната простотия, изобщо не е син рефер! Сигурен съм, че ще свири нормално по правилата. Шансовете за успех на двата отбора са 50 на 50.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 29 май 2015 09:24

Какво е това мрънкане от феновете на Черно Море не мога да разбера. Вместо да се стегнат и да се изсипат поне 5000 от Варна те не са продали и 3000 билета и им се привиждат само някакви конспирации. Левски въобще не са толкова силни и дори с подкрепа от съдията ще им е трудно срещу един подреден и надъхан отбор.
Освен с това мрънкане да се опитват да вкарат някакво напрежение в лагера на Левски? Но те левскарите са свикнали на такива неща и ако се подведат ще е изненада.
По принцип съм за Левски в този мач, но пък физиономиите на Батков и Гонзо след една евентуална загуба ще са безценни за нас неутралните фенове.

Върни се в “Футбол - България”