Това не е моят национален отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

g3_ev2
Контакти:

Re: Това не е моят национален отбор

Мнениеот g3_ev2 » 28 май 2015 21:16

Чета коментарите и се съгласявам с всички. Прави сте, приятели! Ама не е ли такава цялата ни страна? Какво да правим?

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 28 май 2015 21:26

g3_ev2 написа:Чета коментарите и се съгласявам с всички. Прави сте, приятели! Ама не е ли такава цялата ни страна? Какво да правим?

Именно. За да се оправи футбола, трябва първо да се оправи държавата и да се изкорени корупцията в страната като цяло.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 28 май 2015 21:35

pobeditela написа:
g3_ev2 написа:Чета коментарите и се съгласявам с всички. Прави сте, приятели! Ама не е ли такава цялата ни страна? Какво да правим?

Именно. За да се оправи футбола, трябва първо да се оправи държавата и да се изкорени корупцията в страната като цяло.

Това е лошото, няма много какво да направиш. Това което можеш е да си оправиш твоя живот - учиш, интересуваш се, пътуваш, после работиш прилична работа - намират се вече и в бг. Пък тези българските неща като национална гордост, политика, отбор по футбол - за тях се грижат Бареков, Перуката, ....

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 май 2015 21:37

sin4ec написа:
MainEventer написа:
sin4ec написа:За този пишманнационален отбор-или добро, или нищо...аз никога няма да подкрепя треньор, пял КЗЛ! Защо никой не си зададе въпроса как така качулките съблякоха и изритаха един, а после друг, водил същия отбор и побеждавал Левски доволно количество пъти, нямащ нищо общо с Левски във времето, беше хвърлян на ръце от тях?

По онова време имаше борба за власт в Левски и на качулките им беше платено да съблекат Петев. Сега ситуацията е различна. Качулките не са получили заповед, не са направили нещо.

Верно? Нещо си се объркал. Тоя мазен хОй никой не го искаше в Левски, освен Насо Гъза. Много си далече от истината. В баш форума ни настроенията бяха ясни, никой не го приемаше този ..., и ръководството прекрасно знаеше това.
Не увря от предупрежденията, жалко, че стана така, но не мога да го мисля. Да е мислил той, като пее КЗЛ. Евал съм го отзад, не ме интересува изобщо.
А за качулките не коментирай, нищо не разбираш!

Кво има да разбира за качулките? Солташаците и ударна бригада на Таки. С червеничките на Брендо си разделят нарко територията в София.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 28 май 2015 21:48

[quote="jembajemba"]Седя си вкъщи контузен след футбол в квартала и си чета новините из разни спортни сайтове. И реших да пусна темата. Защото ми е тъпо. Тъпо ми е за националния ни отбор по футбол и за проваленото поколение. И за предишното. И за следващото... А следващото поколение най - вероятно ще се провали по абсолютно същият начин, по който и това. Причини много - от базите и безпаричието до наглостта на собствениците на Левски, ЦСКА, Лудогорец. Но въпреки това аз винаги съм си го подкрепял - защото е моят национален отбор.

Най-добрият халф през тази пролет е Георги Костадинов. Би трябвало да играе, но как да се противопоставиш на Лудогорец и Левски? Огромен брой чужденци в отбора. Толкова ли няма нападатели в първентството?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 май 2015 21:54

diplomat написа:Кво има да разбира за качулките? Солташаците и ударна бригада на Таки. С червеничките на Брендо си разделят нарко територията в София.

Глупости. Четенето на романчета и жълти вестници( сайтчета) ти е размило мозъка...
Точно тези на събличането-ударна бригада на Таки? Ти побърка ли се? Ти виждал ли си някога ударна бригада?
Ударната бригада ( 40 човека) атакува 200 души противник и ги прави дармадан.
А теориите за наркоразпределението или ги отнеси към СДВР, или не ги споменавай-нямат стойност.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 28 май 2015 21:58

Много ясно, че не е. В него не влизат най-добрите. Дори и да приемем, че тези които избират са некадърни (което може да се прости някак), няма как да не се набият на очите грешки, които са повече от многозначителни.

Владо Стоянов играе в ШЛ - титуляр е Ники малката перука, който играе на кучето под опашката и само по новолуние
В момента Жоро Миланов не може да дойде - вика се Златински от Лудогорец, за да си припомни как изглежда тревата отблизо.
Макенджиев от Берое прави луди спасявания - не бива викан. Остава резерва в отбора си - получава повиквателна.
Иво Иванов, Жоро Костадинов от Берое - и двамата играят мач след мач, единия е на път да отиде в чужбина - носят цял отбор върху себе си - няма никой вкъщи

Айде, пристрастен съм към Берое - ами в момента има поне 2-3ма от Ботев които играят добре - Чончуков беше единия. В Черно Море Коконов показва силни игри - няма братче.

Вместо да избере тотално нов състав, да повика играчи дето не са викани, да даде шанс - няма братче. Само едни и същи и ги виждаме колко струват.

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 28 май 2015 22:01

абе какво се хабите за тоя футбол ? вчера арестувани от ФИФА , Блатер се кандидатира пак за президент само да не го вкарат в затвора, принца на Йордания ще става президент на фифа, първенство в Катар , татуси , розови обувки ... вие сте тръгнали да мислите за поколения , национални отбори и глупости ... самия факт че приятелските мачове се пускат за залагане си говори ,че всичко е мръсна работа.
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 май 2015 22:03

sin4ec написа:
diplomat написа:Кво има да разбира за качулките? Солташаците и ударна бригада на Таки. С червеничките на Брендо си разделят нарко територията в София.

Глупости. Четенето на романчета и жълти вестници( сайтчета) ти е размило мозъка...
Точно тези на събличането-ударна бригада на Таки? Ти побърка ли се? Ти виждал ли си някога ударна бригада?
Ударната бригада ( 40 човека) атакува 200 души противник и ги прави дармадан.
А теориите за наркоразпределението или ги отнеси към СДВР, или не ги споменавай-нямат стойност.

Синчец, не съм човек, който да говори празни приказки ей така... като ги отнеса нещата в МВР, после я ще гръмнат баща ми, я ще отвлекат сестра ми и изнасилят. То в тая държава много неща се знаят, ама докато съдебната власт е в такова състояние, по-агресивният винаги ще печели. Заради това в тая игра се влиза без семейство и на чисто, иначе веднага ставаш лесна мишена...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 май 2015 22:23

diplomat написа:Синчец, не съм човек, който да говори празни приказки ей така... като ги отнеса нещата в МВР, после я ще гръмнат баща ми, я ще отвлекат сестра ми и изнасилят. То в тая държава много неща се знаят, ама докато съдебната власт е в такова състояние, по-агресивният винаги ще печели. Заради това в тая игра се влиза без семейство и на чисто, иначе веднага ставаш лесна мишена...

Как така? Нали избрахте ББ, той всичко оправя, няма такова нещо! Ти за какво всъщност говориш, кви наркопазари в София, кви разделения, кой ти ги каза тези глупости?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”