''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на финала
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на фи
Въпросните издънки на Сватбата,сме ги коментирали,още когато ги е сътворил.Не бих искал да се връщам на тях,защото пак няма да стигнем до съгласие!Всеки си има мнение и вижда ситуациите,според очилата,които носи!За едни(аз съм от тях)Сватбата е долна мазмантия и има ключова роля в много от мачовете на Левски!За други е добър съдия,а за трети си е обикновен некадърник!Искам обаче да запитам,тези които мислят,че назначението му не е тенденциозно:Нормално ли е,един и същи съдия да свири полуфинала и финала на даден отбор?Независимо дали този отбор е Левски....или някой друг,за който няма съмнение и предишни подозрения!?
КироВарна написа:Въпросните издънки на Сватбата,сме ги коментирали,още когато ги е сътворил.Не бих искал да се връщам на тях,защото пак няма да стигнем до съгласие!Всеки си има мнение и вижда ситуациите,според очилата,които носи!За едни(аз съм от тях)Сватбата е долна мазмантия и има ключова роля в много от мачовете на Левски!За други е добър съдия,а за трети си е обикновен некадърник!Искам обаче да запитам,тези които мислят,че назначението му не е тенденциозно:Нормално ли е,един и същи съдия да свири полуфинала и финала на даден отбор?Независимо дали този отбор е Левски....или някой друг,за който няма съмнение и предишни подозрения!?
Един от отговорите може да бъде:"Да-в момента това е съдията с най-висока оценка и комисията му гласува доверие за този важен и труден за ръководене мач".Аз мисля че трябва да се отърсим от това какъв е съдията и да си играем играта.Разбира се доколкото ни позволи съперника.Вярвам че можем да победим!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Billy Bones
- Контакти:
А,бе,Варна,да бЕхте си купили нЕкой билет за мача,не да дращите тъпотии във форума,а?
КироВарна написа:Въпросните издънки на Сватбата,сме ги коментирали,още когато ги е сътворил.Не бих искал да се връщам на тях,защото пак няма да стигнем до съгласие!Всеки си има мнение и вижда ситуациите,според очилата,които носи!За едни(аз съм от тях)Сватбата е долна мазмантия и има ключова роля в много от мачовете на Левски!За други е добър съдия,а за трети си е обикновен некадърник!Искам обаче да запитам,тези които мислят,че назначението му не е тенденциозно:Нормално ли е,един и същи съдия да свири полуфинала и финала на даден отбор?Независимо дали този отбор е Левски....или някой друг,за който няма съмнение и предишни подозрения!?
Истината е, че който и да беше съдията, щяхте да ревете! Защо не поискахте( а и ние) съдии от чужбина, е загадка...Аз лично имам страхотни претенции към този съдия за полуфинала с Лц, а и не само за този мач.
Дали ще се справи с финала, ще видим-аз съм скептично настроен. Като правило съдиите ни имат навика да играят роли, които не им се полагат. В снощния финал някой да забеляза съдиите? А?
Нашите обаче искат да са на първа линия. И за жалост това е тенденция...
Издънки имат и най-добрите съдии, номерът е да са случайни, а не преднамерени.
Друг въпрос е, че според мен независимо от съдията мачът ще бъде решен в редовното време и безапелационно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Billy Bones
- Контакти:
Не съм чел всички коментари,но ще питам:тоя мач,за който мрънкат милионите привърженици на Черно море не е ли същия,в който на Силва му направиха нещо като задушаващо тръшване,суплес и туш в наказателното поле,а левскаря по рождение не реагира по никакъв начин?Питам само,мо'е да се бъркам нещо...
- damyanov1963
Billy Bones написа:А,бе,Варна,да бЕхте си купили нЕкой билет за мача,не да дращите тъпотии във форума,а?

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
За съдията е ясно че ще подкрепя "Левски". Който и да бяха сложили за съдия ще прави това. Такава е повелята на партията. Иначе отиват в небитието, като посестримите им от ЦСКА. Те са си вързали кончето, още преди това. Спомняте си мачовете в Монтана. В Монтана се подиграха с тях, скъсаха им шортите, но после кмета-спонсор ги накара да легнат на "Герена". Мачът реванш беше пълен позор и гавра с футбола. Мачът им с Лудогорец не ми се коментира. Гела и Борат си се разбраха и ето "мъртвеца" на финал. За мен Черно море е по качествения отбор и логично трябва да победи. Желая им успех.
Billy Bones написа:Не съм чел всички коментари,но ще питам:тоя мач,за който мрънкат милионите привърженици на Черно море не е ли същия,в който на Силва му направиха нещо като задушаващо тръшване,суплес и туш в наказателното поле,а левскаря по рождение не реагира по никакъв начин?Питам само,мо'е да се бъркам нещо...
Същия е мача. Ако се прегледа още веднъж мача, ще се види как спестява гоненето на двама моряци. Но както и да е

CHELSEA
tinko написа:За съдията е ясно че ще подкрепя "Левски". Който и да бяха сложили за съдия ще прави това. Такава е повелята на партията. Иначе отиват в небитието, като посестримите им от ЦСКА. Те са си вързали кончето, още преди това. Спомняте си мачовете в Монтана. В Монтана се подиграха с тях, скъсаха им шортите, но после кмета-спонсор ги накара да легнат на "Герена". Мачът реванш беше пълен позор и гавра с футбола. Мачът им с Лудогорец не ми се коментира. Гела и Борат си се разбраха и ето "мъртвеца" на финал. За мен Черно море е по качествения отбор и логично трябва да победи. Желая им успех.
Верно? То и вас ви тресохме и на Герена, и особено на Коматево (дали помниш?), ама влязохте в шестицата. За кво ли ви беше, е друг въпрос. Гавра с футбола беше мачът ви с червените посестрими, но Господ всичко вижда! Дип, че имахте пак мач с тях, вие да вземете победа-а те да вкарат гол!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
damyanov1963 написа:Billy Bones написа:А,бе,Варна,да бЕхте си купили нЕкой билет за мача,не да дращите тъпотии във форума,а?
+++
Аз съм си купил билет още първите пет минути,след като бяха пуснати!Ще бъда на "Лазур" и ще подкрепям отбора си!Предполагам и вие ще подкрепите своя.....на форума,както обикновено!
Върни се в “Футбол - България”