Кашчей написа:Все пак, нещо за Хавеланж и Тейшара да кажеш?!
Е, това, че те са се измъкнали, означава ли, че и бъдещите нарушители също трябва да не бъдат съдени ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Все пак, нещо за Хавеланж и Тейшара да кажеш?!
Тони написа:И кой нормален човек ще иде на СП в Русия?
Най-трудно ще е за педалите. Разбирам те.
HoUs4oOL написа:diplomat написа:Катар пък даже няма какво да коментираме - там все още има РОБИ!
Те и в Йордания се трепят с камъни и обрязват жени, ама не пречи да се гласува за принца нали?
THE G.A.M.E написа:Днес Путин горещо е подкрепил чичо Себ.![]()
Из различните форуми вече има мнения, каква чиста сълза е Блатер... До преди година, тези същите, дето сега го хвалят ( само защото Путин му е приятел ) ... Го плюеха и наричаха мафиот.
Доста хора се опитват да ме изкарат виновен за корупцията. Истината е, че аз няма как да следя всички по всяко едно време.
THE G.A.M.E написа:Никой не може да отговори с точност на този въпрос.
Може преди да не е имало железни доказателства, а сега да има.
В крайна сметка, ако Русия е спечелила честно Домакинството, няма от какво да са притеснени.
HoUs4oOL написа:THE G.A.M.E написа:Никой не може да отговори с точност на този въпрос.
Може преди да не е имало железни доказателства, а сега да има.
В крайна сметка, ако Русия е спечелила честно Домакинството, няма от какво да са притеснени.
Те вече заявиха, че не се притесняват от нищо.
Изказването на Путин е напълно нормално, добре знаем, че нещата малко или много пак минават на познатото ниво, а именно Русия - Сащ...
Утре ще минат изборите и ще има някакво развити, лично аз не смятам, че световното през 2018 ще бъде преместено, а за другото в Катар изобщо не ме интересува.
diplomat написа:Демек и ти се изказваш според политическите си виждания... Жалки сте!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта