Седя си вкъщи контузен след футбол в квартала и си чета новините из разни спортни сайтове. И реших да пусна темата. Защото ми е тъпо. Тъпо ми е за националния ни отбор по футбол и за проваленото поколение. И за предишното. И за следващото... А следващото поколение най - вероятно ще се провали по абсолютно същият начин, по който и това. Причини много - от базите и безпаричието до наглостта на собствениците на Левски, ЦСКА, Лудогорец. Но въпреки това аз винаги съм си го подкрепял - защото е моят национален отбор.
НО! Някъде след поредният Х срещу все по - посредствени отбори и безхаберната загуба от Норвегия, в която нашите са "скачали надолу" (цитат - Любо Пенев след един друг мач) и която аз съм избрал да гледам пред това да изляза с приятели се питам - какво точно подкрепям. Лигльото на вратата, които измести цяло поколение нелоши вратари и заради който и Владо Стоянов е на път да се откаже от националния ли? И който още следващия мач на Васил Левски трябва да се съберем и да изхвърлим и от вратата, и от стадиона, и от отбора. Или корупцията започваща още от детския футбол и свършваща...всъщност никъде, безкрайна е. Или хора като Лечков дето изгониха Бербатов и дето карат пияни и после псуват полицайте че са ги спрели?
Та, не знам за вас, но това не е моят отбор. Сигурно ще гледам и следващите мачове и ще стискам палци за някоя грешка на Норвегия. Ама някъде в цялата работа ми се губи смисълът. Така се убиват мечти, не се създават.
Това не е моят национален отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- jembajemba
- Контакти:
Re: Това не е моят национален отбор
Е пък много ясно,че не е твоят или моят.
Това е националния отбор на Перуката и Киро Гела.
Това е националния отбор на Перуката и Киро Гела.

- trokadero_
- Контакти:
То , че не е добре се знае от много години .
-
- Контакти:
Подкрепям.
Искрено се изненадвам, когато видя някой да пише за националния отбор
Този отбор от много време е затворена страница за мен както и за много други хора. Често се случва даже и да не разбирам, че сме имали мач 

За този пишманнационален отбор-или добро, или нищо...аз никога няма да подкрепя треньор, пял КЗЛ! Защо никой не си зададе въпроса как така качулките съблякоха и изритаха един, а после друг, водил същия отбор и побеждавал Левски доволно количество пъти, нямащ нищо общо с Левски във времето, беше хвърлян на ръце от тях?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- MainEventer
- Контакти:
sin4ec написа:За този пишманнационален отбор-или добро, или нищо...аз никога няма да подкрепя треньор, пял КЗЛ! Защо никой не си зададе въпроса как така качулките съблякоха и изритаха един, а после друг, водил същия отбор и побеждавал Левски доволно количество пъти, нямащ нищо общо с Левски във времето, беше хвърлян на ръце от тях?
По онова време имаше борба за власт в Левски и на качулките им беше платено да съблекат Петев. Сега ситуацията е различна. Качулките не са получили заповед, не са направили нещо.
Аз тези също много отдавна съм ги отписал, както и волейболистчетата. Просто такива безхарактерни мишоци няма как да ги подкрепям. В момента отбора на БФС се използва да могат Перуката и Плешивия да си смъркат белото на нац.стадион.
Изумен съм колко много хора имало с Итилия.
Изумен съм колко много хора имало с Итилия.

- jembajemba
- Контакти:
kambata написа:Искрено се изненадвам, когато видя някой да пише за националния отборТози отбор от много време е затворена страница за мен както и за много други хора. Често се случва даже и да не разбирам, че сме имали мач
Натам отиват нещата
MainEventer написа:sin4ec написа:За този пишманнационален отбор-или добро, или нищо...аз никога няма да подкрепя треньор, пял КЗЛ! Защо никой не си зададе въпроса как така качулките съблякоха и изритаха един, а после друг, водил същия отбор и побеждавал Левски доволно количество пъти, нямащ нищо общо с Левски във времето, беше хвърлян на ръце от тях?
По онова време имаше борба за власт в Левски и на качулките им беше платено да съблекат Петев. Сега ситуацията е различна. Качулките не са получили заповед, не са направили нещо.
Верно? Нещо си се объркал. Тоя мазен хОй никой не го искаше в Левски, освен Насо Гъза. Много си далече от истината. В баш форума ни настроенията бяха ясни, никой не го приемаше този ..., и ръководството прекрасно знаеше това.
Не увря от предупрежденията, жалко, че стана така, но не мога да го мисля. Да е мислил той, като пее КЗЛ. Евал съм го отзад, не ме интересува изобщо.
А за качулките не коментирай, нищо не разбираш!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!