Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Голям хаос ще е всичко
Защо ?
anihilator написа:Да билетите трябва да са разпределени 50 - 50 всичко друго е нарушаване на правилникаНо от гнусните шопи не съм и очаквал друго
Blue1914 написа:По-малко билети нямаше как да им датат.Те пък по-малко билети нямаше как да купят...
Всичко точно!
korteneca написа:anihilator написа:Да билетите трябва да са разпределени 50 - 50 всичко друго е нарушаване на правилникаНо от гнусните шопи не съм и очаквал друго
Защо? Вие не можете 2500 билета да купите, а какво остава половината? Или искате просто феновете на Левски да са по-малко и половината стадион да е празен? И аз не очаквах да сте толкова смешни и жалки с непрестанното реване за всичко.
sandi74 написа:Kakви са тези Черно море беНи отбор имат,ни стадион а камо ли публика.Тези Тимаджийски роби са смях за футбола ни.Факт.
![]()
anihilator написа:korteneca написа:anihilator написа:Да билетите трябва да са разпределени 50 - 50 всичко друго е нарушаване на правилникаНо от гнусните шопи не съм и очаквал друго
Защо? Вие не можете 2500 билета да купите, а какво остава половината? Или искате просто феновете на Левски да са по-малко и половината стадион да е празен? И аз не очаквах да сте толкова смешни и жалки с непрестанното реване за всичко.
Смешни и жалки сте виесрам за България са феновете ви наркомани
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост