Кролик написа:Сами си създавате интриги и сами си ги развивате, успех !
КЛЮЧ !!!!!
Може би трябва да се насочиш към автора на темата ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кролик написа:Сами си създавате интриги и сами си ги развивате, успех !
КЛЮЧ !!!!!
727150 написа:"Левски" спечели полуфинала срещу " Лудогорец" въпреки сватбата , а не заради него.Та той не свири чиста дузпа за "Левски" и пусна няколко очевадни засади на нападатели на Лудогорец.
peliforewer написа:glarus_ds написа:Eй, манипулатории! В онзи мач Стоянов се скъса да свири за ЧМ! Свалете си го и вижте за какво става на въпрос. Страничния сбърка за гола на Левски, а не Стоянов. Страничния си понесе наказанието. А Стоянов спести два червени картона на ЧМ и 100% дузпа за Левски срещу Силва в края... А останалите претенции са напълно безпочвени! Стига манипулации в тази държава!
Малко корекция,страничният Мишев наистина не вдигна засада защото се заблуди че футболист от Черно море играе с глава,но Сватбата беше много близо до ситуацията и би трябвало да е видял всичко,но не посмя да отмени гола.
Libera написа:Шепата фенове на Черно море са ми много смешни. Наистина си вярват, че имат някакви шансове да печелят купата. Не ви ли е ясно, че тази купа не е за вас и дори да извадите Меси и Роналдо в състава си, ще паднете. Има отбори на всички власти с лоби навсякъде. Все пак сме в България, а на власт са комунистите и логично комунистическите отбори трябва да просперират!
terata написа:peliforewer написа:korteneca написа:peliforewer написа:727150 написа:"Левски" спечели полуфинала срещу " Лудогорец" въпреки сватбата , а не заради него.Та той не свири чиста дузпа за "Левски" и пусна няколко очевадни засади на нападатели на Лудогорец.
Ами що не протестирате да го сменят,той ще Ви закопае,а бе на този мач Марселиньо не вкара ли някакъв гол или на друг мач при друг съдия е било.
Вкара след сигнал за нарушение.Голям гол беше, направо жесток удар нанесоха на Лудогорец.
Сигурно този сигнал са го подали директно от УЕФА по сателита,не вярвам Сватбата да е надул свирката,щото аз нарушение не видях при този гол,а съм гледал много голове на Гонзо и един на Гарата тогава пък съдиите какво им става ,не могат да съберат въздух да я надуят тази свирка.
Ми другия път пробвай ти да надуваш свирката и без това тва ти е професията - да духаш.И тва, че ти не си чул съдийския сигнал, след който всички футболисти в синьо спряха да играят, а Марселиньо ритна топката във вратата след сигнал на рефера, си е лично твой проблем. Явно от толкоз духане слухът е започнал да ти изневерява.
Иначе е радващо, че си гледал много голове на Гонзо, явно си му фен.
А колкото до съфорумците, които се чудят софиянец ли е този или не, тва е лицето bez-nick, komentator, profesorvarna и т.н. Варненски ревльовци, как не ви писна?!
peliforewer написа:terata написа:peliforewer написа:korteneca написа:peliforewer написа:727150 написа:"Левски" спечели полуфинала срещу " Лудогорец" въпреки сватбата , а не заради него.Та той не свири чиста дузпа за "Левски" и пусна няколко очевадни засади на нападатели на Лудогорец.
Ами що не протестирате да го сменят,той ще Ви закопае,а бе на този мач Марселиньо не вкара ли някакъв гол или на друг мач при друг съдия е било.
Вкара след сигнал за нарушение.Голям гол беше, направо жесток удар нанесоха на Лудогорец.
Сигурно този сигнал са го подали директно от УЕФА по сателита,не вярвам Сватбата да е надул свирката,щото аз нарушение не видях при този гол,а съм гледал много голове на Гонзо и един на Гарата тогава пък съдиите какво им става ,не могат да съберат въздух да я надуят тази свирка.
Ми другия път пробвай ти да надуваш свирката и без това тва ти е професията - да духаш.И тва, че ти не си чул съдийския сигнал, след който всички футболисти в синьо спряха да играят, а Марселиньо ритна топката във вратата след сигнал на рефера, си е лично твой проблем. Явно от толкоз духане слухът е започнал да ти изневерява.
Иначе е радващо, че си гледал много голове на Гонзо, явно си му фен.
А колкото до съфорумците, които се чудят софиянец ли е този или не, тва е лицето bez-nick, komentator, profesorvarna и т.н. Варненски ревльовци, как не ви писна?!
Нещо нервен ми изглеждаш,успокой топката финала наближава,внимавай да не те духне тебе Черноморския бриз.Може би щях да съм му фен на Гонзо,ама той като наближи Калотина и краката му се разтреперват .а каква ми е професията се моли да не я разбереш,но както се катереш по черешата може и да бъдеш изненадан неприятно.
Avanti_Ragazzi написа:sofiqneca написа:Toз освен поръчков рефер, не е тайна, че е левскар от малък...
Ти си 100% софиянец бате! Само дето в София няма посмъртно как да намериш някой да използва тая дума ТОЗ.Думата която се използва в твърдия говор е ТОЗИ, или ТОЯ ама никога ТОЗ! Това е източен мек говор! И съдейки по това смятам, че си 1000% от източна България. С огромна вероятност точно от Варна!
![]()
![]()
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта