КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Билети за финала
От Варна вече си продават билетите доколкото разбрах, над 1000 човека са се отказали да пътуват, защото ще има пладнешки грабеж за ''каузата МВР Подуене''. Финалът ще е своеобразно честване на юбилей на милицията. Очакват се на мача да не присъстват фенове на Черно море от това, което чувам - отказали са се.
sofiqneca написа:От Варна вече си продават билетите доколкото разбрах, над 1000 човека са се отказали да пътуват, защото ще има пладнешки грабеж за ''каузата МВР Подуене''. Финалът ще е своеобразно честване на юбилей на милицията. Очакват се на мача да не присъстват фенове на Черно море от това, което чувам - отказали са се.
Добре, чудесно, нека се отказват. Това си е тяхно право. Въпросът е дали тези билети ще се продават на касите?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Moже да погледнеш в OLX, там доста големи левскари се оптиват да изкарат някой лев продавайки билети по 50-60 лв 

veselinsk написа:Moже да погледнеш в OLX, там доста големи левскари се оптиват да изкарат някой лев продавайки билети по 50-60 лв
Мерси за съвета. Тия ги знам. Не, благодаря...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
dodo7271 написа:sofiqneca написа:От Варна вече си продават билетите доколкото разбрах, над 1000 човека са се отказали да пътуват, защото ще има пладнешки грабеж за ''каузата МВР Подуене''. Финалът ще е своеобразно честване на юбилей на милицията. Очакват се на мача да не присъстват фенове на Черно море от това, което чувам - отказали са се.
Добре, чудесно, нека се отказват. Това си е тяхно право. Въпросът е дали тези билети ще се продават на касите?
Във Варна е пълно с билети ,идвай и купувай,от касите на ст.Тича има около 7500 билета.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Тея от морето ако дори и 1 билет им остане, по-добре да ги закриват след всичкото реване..
malchev написа:Тея от морето ако дори и 1 билет им остане, по-добре да ги закриват след всичкото реване..
Даже теб лично ще те извикаме да заключиш

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- LoveAndPeace
- Контакти:
Билети 100% ще има в Бургас. Друг въпрос е колко ще струват 

malchev написа:Тея от морето ако дори и 1 билет им остане, по-добре да ги закриват след всичкото реване..
Това че един малоумник с 20 акаунта пуска теми и реве не значи, че цялостно е така

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00
В България само мрънкаме и се оплакваме. Най-добре това си личи от отношението към съдиите.
На съдийските решения трябва да се гледа така:
- да се стремиш да се възползваш от грешните отсъждания в твоя полза (без да се стремиш да ги предизвикаш)
- да се стремиш да превъзмогнеш съдийските решения, които са в твой ущърб
А не както е при нас:
Вечно да се оплакваш и вечно да се оправдаваш. Грешки стават. Може да са умишлени, може просто да объркат хората (няма безгрешни хора, нали?!). Никой не е само ощетяван или само подпомаган. Животът е борба, а не постоянно мрънкане, обвиняване на другия и досадно жалване колко несправедлив е света, в който живеем.
За мачът - няма нужда от закани и много приказки. Ясно е какво трябва да се направи в този мач.
Само "Левски"!
На съдийските решения трябва да се гледа така:
- да се стремиш да се възползваш от грешните отсъждания в твоя полза (без да се стремиш да ги предизвикаш)
- да се стремиш да превъзмогнеш съдийските решения, които са в твой ущърб
А не както е при нас:
Вечно да се оплакваш и вечно да се оправдаваш. Грешки стават. Може да са умишлени, може просто да объркат хората (няма безгрешни хора, нали?!). Никой не е само ощетяван или само подпомаган. Животът е борба, а не постоянно мрънкане, обвиняване на другия и досадно жалване колко несправедлив е света, в който живеем.
За мачът - няма нужда от закани и много приказки. Ясно е какво трябва да се направи в този мач.
Само "Левски"!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]