''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на финала

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на фи

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 май 2015 15:57

korteneca написа:Еееееее най-после. :lol: Вече се бях притеснил, че никой няма да пусне тема за рефера. :mrgreen:

+1 :lol: :lol: :lol: Все пак до мача има още време еклерите да наваксат и да пуснат още няколко: 1) за родословното дърво на рефера, за жена му,
за чичо му, за свако му, за тъста и тъщата му, за вуйчо му, за бабалъка му, за калеко му, за етървите му и за който (която) още роднина се сетят... :idea: 2) За клубните му пристрастия, за това че ходи със синя фланелка, че е бил забелязан от бдителни фенове да си купува книгата "Сто години "Левски", за това че децата му тренират в "Левски" (кой ще проверява) и т.н.... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 май 2015 16:04, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 28 май 2015 15:57

Столичанин на ТОЗ не говори.. пробвай следващия път да заблудиш аудиторията с нещо по - изпипано.
В крайна сметка конспиративния коментар е факт, макар и с огромно закъснение. :mrgreen:
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 май 2015 15:59

ееее, дочакахме :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 28 май 2015 16:04

Sinite ot Sofia написа:Столичанин на ТОЗ не говори.. пробвай следващия път да заблудиш аудиторията с нещо по - изпипано.
В крайна сметка конспиративния коментар е факт, макар и с огромно закъснение. :mrgreen:

Гледам, че е регистриран от 2 дни. Може от толкова да е софиянец :? :shock: и все още да се приспособява. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 май 2015 16:05

Ако Левски бие ще има още поне 1000 подобни теми :lol: :lol:
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 май 2015 16:06

Заради тези сополи от Черно чоре загубих 20 лева. Бях пванал бас, че 30 минути следд новината в Гонг, някой от тях ще пусне тема с поредна порция храчки. Ама се забавиха много. Добре де, момчета, как е възможно толкова да нямате чест и достоинство??? Как може да сте такива мекотели, да плачете за всяко едно нещо преди този мач? Баси трагедията. Не можете да си продадете билетите, дадени ви от Лигата за финала - 3000 бройки не сте способни да продадете, но се оплаквате. Този мач какво значение има за вас?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 май 2015 16:06

korteneca написа:
peliforewer написа:
727150 написа:"Левски" спечели полуфинала срещу " Лудогорец" въпреки сватбата , а не заради него.Та той не свири чиста дузпа за "Левски" и пусна няколко очевадни засади на нападатели на Лудогорец.

Ами що не протестирате да го сменят,той ще Ви закопае,а бе на този мач Марселиньо не вкара ли някакъв гол или на друг мач при друг съдия е било.

Вкара след сигнал за нарушение. :lol: Голям гол беше, направо жесток удар нанесоха на Лудогорец. :shock:

Сигурно този сигнал са го подали директно от УЕФА по сателита,не вярвам Сватбата да е надул свирката,щото аз нарушение не видях при този гол,а съм гледал много голове на Гонзо и един на Гарата тогава пък съдиите какво им става ,не могат да съберат въздух да я надуят тази свирка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 май 2015 16:06

korteneca написа:
Sinite ot Sofia написа:Столичанин на ТОЗ не говори.. пробвай следващия път да заблудиш аудиторията с нещо по - изпипано.

Гледам, че е регистриран от 2 дни. Може от толкова да е софиянец :? :shock: и все още да се приспособява. :lol:

Тя и неговата не е лесна - с говора ли да свиква, от тока по трамвайните релси ли да се пази, кое по-напред в тая пуста София!?... :roll:
П.П. Да не говорим какво ще стане, ако се качи в някой от новите тролеи, чиито врати се отварят на спирката с натискане на бутон - ще си остане цял ден вътре, завалията... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 май 2015 16:15, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 28 май 2015 16:07

Още няма тема за това, но ще използвам сегашната, докато някой от съблюдаващите феърплея привърженици на отбора от пристанището на Шумен пусне специална тема:

Неназован източник съобщи, че са забелязани хора от облслужващия персонал на стадион "Лазур", които да се грижат за тревното покритие на терена. От стадион "Тича" веднага скочиха с декларация, че по този начин техния отбор се ощетява в името на никому ненужен приятен за окото и бърз футбол, като в същото време по най-безочлив и нагъл начин на отбора на Левски се дава предимство в игрово отношение.
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 май 2015 16:08

dodo7271 написа:Заради тези сополи от Черно чоре загубих 20 лева. Бях пванал бас, че 30 минути следд новината в Гонг, някой от тях ще пусне тема с поредна порция храчки. Ама се забавиха много. Добре де, момчета, как е възможно толкова да нямате чест и достоинство??? Как може да сте такива мекотели, да плачете за всяко едно нещо преди този мач? Баси трагедията. Не можете да си продадете билетите, дадени ви от Лигата за финала - 3000 бройки не сте способни да продадете, но се оплаквате. Този мач какво значение има за вас?

В интерес на истината, много фенове на "Черно море" си мълчат и не се поддават на глупости, но за сметка на това в темата се е включил активно един сладур - фен на "Лиска"... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 май 2015 16:10, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”