aleksandrov77 написа:dunavfc написа:Богът на катарзисите ! Човекът, който беше против циганизацията на България, който правеше доброволчески отряди срещу циганите и който си нападаше джамии, когато му скимне, сега е техен защитник

На мен ми е смешно и нелепо, но не знам, тия които гласуват за него, как се чувствам, всяка година техният лидер следва съвсем различна и нова политика. Аз се бъзикам, но очаквам до 2-3 год. да стане проевропеец и американофил.
Ти1 прочете ли цялото изказване?
Волен каза няколко съществени неща!
1. Всичките управляващи партии са зависими от Джордж Сорос и ако пипнат циганите , ще им се скара!
2. Циганския проблем се създаваше 25 години от соросоидните партии, но затова колониалните хамерикански медии БТВ, НОВА и БНТ си мълчаха и чак сега заговориха , защото така им заповядаха Световните Господари!
С каква цел се прави това? Да се създаде нарочно етническа война , дирижирана от ФАЩ, за да може хамериканските войски да дойдат тук!
Едно е държавата да си свърши работата и циганите, които са виновни, да бъдат вкарани по-затворите и да си получат заслужените наказания , друго е да се сее изкуствено напрежение , провокирано от САЩ с цел да има хамерикански войски тук и България да стане като Украйна и когато излезеш навън, да не можеш да се разхождаш спокойно по улиците!
3. Във въпросното село Гърмен 75% от циганите са гласували за Боко Тиквата!
4.Цветан Цветанов ръководи еврогейския проект "Десетилетие на ромското включване"! По-голяма простотия не бях чувал - включване на какво и къде? То да не е контакт , че да го включиш?
5.Сидеров не е защитник на циганите м а е за държавническо решение на проблема , тоест всеки циганин извършил съответното престъпление , да си получи заслуженото наказание , а не да убива безнаказано!
Чети по-внимателно! Защото Боко Тиквата имаше на разположение 4 години да реши циганския проблем, но той поощряваше циганската престъпност, защото така му е наредено от Сорос!
Значи Волен Сидеров е казал, че Сорос държи всички партии и това автоматично означава, че това е ИСТИНА, ФАКТ, 100 % ВЯРНО и т.н ?
Аз пък казвам, че БСП се държи от Мадона, айде опровергай ме !? Тоя е ебати интернационалният диктатор, кукловод и масон. Във всяка държава, където се случи някаква революция, името на тая пенсия се тиражира. Егати силите и възможностите, които има този човек на преклонна възраст, хвала му !
Циганският проблем не е решен в нито една държава в света, пък нека за това да са виновни нашите партии, БТВ, НОВА ТВ и Планета. Когато в Франция, Чехия, Словакия и Гърция решат проблемите си с циганите и останем само ние, тогава ще се съглася с теб.
За какво им е на американците да създават конфликт тук, като те и сега си имат бази тук ? Сигурно искат да ни направят 51 щат, а !?
Как разбра, че 75 % от циганите в Гърмен са гласували за ГЕРБ ?