Арестите във ФИФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Арестите във ФИФА

Мнениеот защо » 28 май 2015 09:48

Thsmith написа:
защо написа:

Е то и аз не съм сигурен, ама по-логично ми се вижда, аз да съм прав. :lol: Великобритания е доста абстрактно понятие, включва и Канада, и Австралия, и разни други, които няма да изброявам, защото не се сещам кои са, дето си нямат държавен глава, а кралски губернатор. :)

:shock: :shock:
:shock:
Великобритания се състояла от Канада и Австралия :lol: :lol:
Приятел... Британската общност не е равно на Великобритания : ) Елизабет е кралица на страните от Британската общност включително Великобритания, но Британската общност не е държава :lol: Това са независими държави.

Не е бъш така, Британската общност е друго и Елизабет не е кралица нито на Индия, нито на Пакистан, нито на ЮАР, Камерун, Нигерия, Малта или Сингапур, нито е султанка на Бруней. Нито Дьо Гол и е предлагал да стане кралица на Франция, а той от президент да и стане верен и лоялен служител, когато е замислял да вкара и Франция в Общността. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 май 2015 10:40

От как гледам съзнателно футбол, винаги е имало спорове и съмнения около изборите за домакини на Европейските и Световните Първенства.

Но в последните години случаите за корупция са крещящи, и очевидно трябва да се направи нещо по-въпроса.
Мен не ме кефи Русия, но нямам нищо против да приемат такъв голям форум... Дали ще се справят с организацията, е отделен въпрос.
Но ако е нарушен феърплея при този избор, трябва да се отнеме форума, за назидание, к'во като е Русия и са хвърлили няколко милиарда ?
Да са мислили, и да са се съревновавали честно.
Същото се отнася за Катар.

Същото трябва да важи и за в бъдеще, при всеки избор.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 май 2015 11:53

HoUs4oOL написа:Ето ги градовете, в които ще се провеждат мачовете от Световното през 2018.

Калининград - 430 000 души.
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Нижний Новгород - 1 263 873 души.
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Саранск - 326 000 души.
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Волгоград - 1,021,215 души.
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Ростов на Дон - 1 115 000 души.
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Сочи - 343 334 души.
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Казан - 1 161 308 души.
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Самара - 1 164 896 души.
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Екатеринбург - 1 412 346 души.
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

А някой отворковци я изкараха държава от не знам си кой свят, нищо, че не били стъпвали там.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 май 2015 12:11

Извън глупавите спорове на политическа и социална основа аз мисля че щом Полша и Украйна могат да организират европейско
то не виждам проблем Русия да се справи с организацията на СП 2018-та. Вече как са спечелили домакинството не се наемам да
коментирам но спорове и обвинения винаги е имало за полседните световни първенства и олимпиади, даже и за 2006-та Германия
имаше коментари за корупция. Относно стадионите в ЮА съм съгласен но тези в Бразилия се ползват. Стадионите в Русия също ще се
ползват. Колко от стадионите от САЩ 94-та се ползват за "сокър"? За Катар никак не съм сигурен даже имаше предложение някои
стадиони да са сглобяеми и после да ги продадат или подарят на други държави! :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2015 12:59

doktora25 написа:За каква справедливост става дума? Срамота е най-голямата, силна и икономически стабилна страна в света с 1 европейска и 2 олимпийски титли за близо 90 години да не е била домакин на световно първенство.

:roll:
Тук някакво противоречие има и не разбирам за какво говориш? Янките бяха домакини през 94 година, а ако все пак говориш за Европа, а не за света... Германците бяха през 2006. Как ще не са били домакини? Нещо си объркал и титлите :lol:

Или минаваш на принципа на предишния приятел дето разправяше как Канада и Австралия са част от Великобритания :lol:

защо написа:
Не е бъш така, Британската общност е друго и Елизабет не е кралица нито на Индия, нито на Пакистан, нито на ЮАР, Камерун, Нигерия, Малта или Сингапур, нито е султанка на Бруней. Нито Дьо Гол и е предлагал да стане кралица на Франция, а той от президент да и стане верен и лоялен служител, когато е замислял да вкара и Франция в Общността. :lol:

Не се опитвай да бягаш по тъча след глупостта за Австралия и Канада. Елизабет си е глава на общността, а общността се състой от бившите държави част от Британската империя. Това не прави тази общност държава или федерация за да дели едно домакинство.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 май 2015 13:38

Eminem написа:А някой отворковци я изкараха държава от не знам си кой свят, нищо, че не били стъпвали там.

Остави ги, ясно е, че им е през оная работа за световното, всичкото им желание за отнемането му е в следствие на политическите им наклонности.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 май 2015 13:46

Thsmith написа:
doktora25 написа:За каква справедливост става дума? Срамота е най-голямата, силна и икономически стабилна страна в света с 1 европейска и 2 олимпийски титли за близо 90 години да не е била домакин на световно първенство.

:roll:
Тук някакво противоречие има и не разбирам за какво говориш? Янките бяха домакини през 94 година, а ако все пак говориш за Европа, а не за света... Германците бяха през 2006. Как ще не са били домакини? Нещо си объркал и титлите :lol:

Или минаваш на принципа на предишния приятел дето разправяше как Канада и Австралия са част от Великобритания :lol:

Аз пък не разбирам каква ти е ползата да бягаш по тъча. Много добре разбра какво имам предвид. Ще се допълня, даже европейската част на Русия, в която ще се играят преобладаващата част от мачовете, е по-малка по територия от Щатите, за които лобираш. Правилно ти казаха много хора тук: организацията там просто няма как да не бъде перфектна, а стадионите в 7-то (за сега) по сила първенство в Европа няма как да не се ползват. С Катар нещата стоят по малко по-различен начин, но по принцип аз съм за максимално разширяване географията на подобни форуми. Хубаво е скоро да има в Китай и Австралия. В Англия и Испания също е редно в идните 30 години, но няма абсолютно никаква причина това да се случи преди домакинството на Русия.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 28 май 2015 14:05

световното, както и стартовете от формула 1 не трябва да мърдат от западна европа.

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 28 май 2015 15:07

Крайно време беше,на всички е ясно,че ФИФА са прогнили от корупция и срещу ФБР няма туй онуй.....Щом Швейцария са се съгласили да екстрадират тези хора в САЩ,то нещата са сериозни.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 май 2015 16:24

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 2 ч.2 часа назад

I am told Uefa are the only confederation to ask for Fifa election to be postponed tomorrow. The rest want it to go ahead as planned

Върни се в “Футбол - Свят”