mozart написа:svetli-lz написа:Е това питам дайте го тоя договор да го видим след като е "публично -частно партньорство"-стадиона би трябвало да е публична общинска собственост , кажете точно как се ползва и приходите и солидарно разходите за чия сметка са? Публична общинска собственост се отдава с решение на общинския съвет дайте номер на решението за да стане публично достояние-всеки има право да получи инфо от общината за обекти публична общинска собственост. По този повод питах и за такова решение за името на трибуната-внася се доклад в общината все едно се дава име на улица в Разград и след това се гласува на сесия на общинския съвет.Законите и правилата в Разград по различни ли са или защото е в провинцията там няма КОЙ да пита?
Че ходи и питай, кой те спира! Нали не си мислиш, че Община Разград превежда ей така едни пари без документи на някой си? Само да те светна, че има и субсидия към ДЮШ в размер на около 500 000лв годишно. Ако бъркам числото ме поправете. Чакам сега някой пореден идиот да дойде и да ми обясни, че Община Разград харчи пари на Държавния бюджет или няма разлика между Общински и Държавен бюджет.![]()
![]()
![]()
Правилата в Раград си се спазват. Общината си работи добре.
Никой не ме спира ама питам вас защото сте компетентни на тема софийски отбори а не знаете какво се случва в собствения ви град.
Така нареченото от вас публично частно партньорство в какво се изразява