Ауди ,БМВ или Мерцедес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Ауди ,БМВ или Мерцедес
Боинг 747.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Мерцедес Е класа !!!Сигурна ,здрава, удобна , икономична и красива.
аз карам четириочка почти 3 години. дизел, нисък разход варира от 5.8 до 7, комфорт, стабилност, елементарна поддръжка. влагаш пари в покупката, които после се избъват. бмв не съм карал, нямам впечатления, а за ауди ще кажа, че надпреварата за господство при немските автомобили е от два коня
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ауди! А7 и Q7 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Bojko Berojko
- Контакти:
Мерцедеса си е Мерцедес, но бих избрал Ауди. Повече на BMW не бих се качил, освен ако е 4х4.
105 години / 4 поколения ботевисти!
ralka_levskarka написа:Ауди! А7 и Q7
[offtopic]не искам да се заяждам, ама четете малко темите преди да направите каквото и да било. темата е за десетгодишни коли, три конкретни марки и модели, а не коя ти е любимата кола. кю 7 може и да има от 2005, ама а7 абсурд![/offtopic]
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
БМВ - само легендите за здравината им останаха, но за това са виновни и собствениците на колите предимно. Повечето мислят, че като вземе мнооо яката немска кола и могат да газят педала за газта колко искат, могат да прелитат над дупките и нищо няма да и стане
Карал съм 5-а серия на шурея, добре вози не е лоша кола иначе, ама постоянно ходи до сервиза !
Мерцедес - мииии какво да кажа освен....... Мерцедес
Ауди А6 - по принцип като коли Ауди ги харесвам но като чувам от познати за какви повреди става въпрос по А6-ците и колко народ са се прецакали с тях, не смея да давам мнение за тоя модел. За другите модели на Ауди съм чувал вече добри отзиви от собствениците и там вече е друга ситуацията !
Имам приятели минали през мерцедес и БМВ и определено казват че БМВ-о е било недоразумение от тяхна страна да го вземат
Хора всякакви мнения също всеки си има вкусове все пак 

Мерцедес - мииии какво да кажа освен....... Мерцедес

Ауди А6 - по принцип като коли Ауди ги харесвам но като чувам от познати за какви повреди става въпрос по А6-ците и колко народ са се прецакали с тях, не смея да давам мнение за тоя модел. За другите модели на Ауди съм чувал вече добри отзиви от собствениците и там вече е друга ситуацията !
Имам приятели минали през мерцедес и БМВ и определено казват че БМВ-о е било недоразумение от тяхна страна да го вземат

БОТЕВ Пловдив
Има само 2 марки коли - Хонда и Порше!
Още като дете станах фен на Мерцедес,след като прочетох(нашето поколение четеше)книгите на Манфред фон Браухич"Без борба,няма победа"и"Борба за метри и секунди".Имаше и страшен филм по тях.Карал съм доста модели на фирмата.И дизели,и бензинови.Сега карам Е 200 бензинов,с газов инжекцион.Искам да ви кажа своето мнение,по въпроса за това,което се говори за Мерцедес-Бенц.Вярно е!!!