Thsmith написа:защо написа:Е, то точно това е идеята на Световните в други страни. Англичаните гледат голям футбол всяка седмица, а така и на някои други места ще им се случи такова нещо и ще се запалят по футбола. Може да го дадат на Англия, може и на Англия и Уелс (на Великобритания не може, който знае по кво футболът се различава от хокея, няма нужда да му казвам защо), ама това е малко като да пренасочат хуманитарните помощи за Бангладеш към английските лордове, щото те ще си сготват по-хубава манджа. Ако храната се разваля и не могат да я доставят навреме, тогава става, ама иначе не върви бъш.
Тия неща са ясни, но първенството не се ли дава на държава, а не на федерация? Смисъл това не означава, че трябва да играе сборен отбор на Великобритания... По едно време дори финалите за купата на Англия се играеха на Милениъм Стейдиъм( Уелс) докато Уембли се ремонтираше. Не виждам нищо кой знае колко страшно и едно първенство с формален домакин Англия да предостави мачове в цяла Великобритания.
Е то и аз не съм сигурен, ама по-логично ми се вижда, аз да съм прав.