Кашчей написа:peliforewer написа:Кашчей,никога не съм мълчал,писал съм по форумите и за това как Левски взе мястото на Локомотив Сф против всякакви правилници,пускал съм тема как отборът на Левски-ветерани победи на финала за републиканско първенство Марица Пд с двама нередовни играчи [offtopic]Отнемат титла на Левски
Мнениеот peliforewer на 05 Май 2015 12:52
"Сините" са използвали двама играчи неправомерно във финала за ветерани
Голям скандал е на път да се взриви, след като Марица загуби финала при ветераните от Левски с 0:3 във Велинград. Оказа се, че "сините" са използвали двама играчи неправомерно, пише PlovdivDerby.
Става въпрос за Асен Букарев и Христо Господинов, които нямат навършени години да участват през това първенство. По наредба в сезон 2014/15 имат право за участие играчи, родени преди 01.01.1979 г. Букарев и Господинов обаче не отговарят на тези изисквания.[/offtopic] така че пак стреляш с халостни патрони.
ОК, сега получаваш извинение от мен за част от поста си, но не за целият.
Не разбрах, Левски подали ли са контестация в нужният срок или не? Ако не са я подали....?
Даже и да не са подали констатация от Левски/отделен е въпросът защо от Левски не желаят Разград да бъдат санкционирани,въртят ми се из главата едни 500хил.лева от Домусчиев към Батков,един полуфинал за купата,ама това е друга тема/след като нарушението на правилника е доказано и коментирано по медиите,БФС е длъжен да се самосезира и да вземе адекватни решения.