petko.h.markov написа:petko.h.markov написа:Мажоритарният акционер на ЦСКА Александър Томов увери, че клубът няма да има проблеми с лиценза. "Няма нищо, което засяга ЦСКА и да обвързва Гриша Ганчев с ЦСКА. Смятам, че с лиценза няма да има проблеми. Платихме заплатите, отборът се готви за мача с Лудогорец и с имоти на ЦСКА покрихме нуждите към НАП. Смятам, че НАП е обезпечен и имаме време да изпълним плана с тях", заяви босът на "червените" пред "Би Ти Ви". "Получиха се съвпадения с НАП и заемите към Инджов и Манджуков. Ако са склонни да отложат с две седмици плащането, то това ще облекчи лиценза. Ако някой друг иска да поеме мажоритарния пакет, трябва да плаща", призна още той.
"Благодаря на феновете, които събраха не по-малко от 70 хиляди лева. Това е трогателно и показва, че армейският клуб има бъдеше. На пресконференцията с Инджов и Манджуков бях сигурен, че сме тръгнали към преструктуриране на капитала. Нито съм обиждал господата, нито имам претенции към тях. Това е въпрос на бизнес", довери той.
"Ние се движим към две неща - голям генерален спонсор, европейска фирма. Колегите искат да видят дали ще се класираме в Лига Европа. С вътрешни спонсори ще ни е по-трудно. Всички очакват класирането и участието в евротурнирите, защото това е нещото, което води към престиж и приходи. Феновете трябва да получат акции. Това е мое принципно верую, но трябва преди това да се гарантира фиансиране. Смятам, че Стойчо Младенов трябва да се върне в клуба. Не като треньор. Той дори ми каза, че готов е до лятото да работи безплано. Той не е сребролюбец, а има висок статут на треньор. Той е човек, който е стълб в ЦСКА", каза още Томов пред "Би Ти Ви".
Това е на 30.март 2015г
И какво излиза.Една работа трябваше да свърши и я свърши като кучето на нивата.Да знаеш,след ОС ще го разпънат
на кръст.Всичко ще излезе на светло и дано поне тогава млъкнете за малко.
Само да те допълня:
По ЛП трябва да се подаде и декларация, че клубът потвърждава желанието си за участие в първенствата, за които кандидатства
СРОКОВЕ ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ
1. ПРАВНИ КРИТЕРИИ 04.3.2015
2. АДМИНИСТРАТИВНИ КРИТЕРИИ 04.3.2015
3. СПОРТНИ КРИТЕРИИ 04.3.2015
4. ИНФРАСТРУКТОРНИ КРИТЕРИИ 04.3.2015
5. ФИНАНСОВИ КРИТЕРИИ 31.3.2015
6. ПИСМЕННА ДЕКЛАРАЦИЯ 22.4.2015Не знам дали това е пропуснато от вашите, но е задължително.