КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00
Според синоптичните прогнози към момента, температурите в китен Бургас ще са от 16 до 23 градуса, вероятност за валежи 9% и слаб ветрец. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Готвача написа:Относно отменения гол,гледай реакциите на зелените,после коментирай.Изкупуване на билети-няма НИКАКВО значение колко можете да изкупите,а колко ТРЯБВА да получите,но това го коментирахме и ти като много подготвен,би следвало да си наясно с това.А какво пише на екипа ви,си е ваша работа-не моя,че да ме интересува.Но за финансирането-виж,това ме интересува.Защото това са едни парички,дошли за пореден път по криминален начин.А това е нещо,което припяващите "Левски значи свобода",трябва първи да осъдят,не мислиш ли?
п.п.Как точно ми определи нивото?Сравни го с твоето,видя че съм нависоко и отсече,така ли?
При положение, че има съдийски сигнал доста преди топката да влезе в мрежата, не виждам какви може да са им реакциите на зелените...кои и колко пари са дошли по криминален начин, трябва да покажеш и докажеш, а ако не можеш-просто си траеш!
Относно билетите-първоначално Левски получи и продаде полагаемият се максимум от 7 500 билета( толкова можеха да поискат и Морето). Те поискаха 3 000 с евентуална опция за повече. След като не могат да ги продадат, 4 дни преди финала на Левски бяха дадени още 2 500. Може би трябваше да ги дадат на фенклуба на ЦСКА за разпределение, или? А че в сайтовете се появиха оферти за тези билети на тройна цена, също няма значение?
Става дума за хора, които пътуват и трябва да си резервират хотел. Без билет няма как да тръгнат. Това, че от другата страна има нисък интерес, не е наш проблем.
пп Гледам ти правописа, толкова си нависоко, че не е за разправяне...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Дано стане хубав финал.Това е моето пожелание към двата отбора и феновете им.
пп. И естествено ,по-добрият да грабне трофея
пп. И естествено ,по-добрият да грабне трофея

Последна промяна от FLANKER на 28 май 2015 18:48, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

sin4ec написа:Готвача написа:Относно отменения гол,гледай реакциите на зелените,после коментирай.Изкупуване на билети-няма НИКАКВО значение колко можете да изкупите,а колко ТРЯБВА да получите,но това го коментирахме и ти като много подготвен,би следвало да си наясно с това.А какво пише на екипа ви,си е ваша работа-не моя,че да ме интересува.Но за финансирането-виж,това ме интересува.Защото това са едни парички,дошли за пореден път по криминален начин.А това е нещо,което припяващите "Левски значи свобода",трябва първи да осъдят,не мислиш ли?
п.п.Как точно ми определи нивото?Сравни го с твоето,видя че съм нависоко и отсече,така ли?
При положение, че има съдийски сигнал доста преди топката да влезе в мрежата, не виждам какви може да са им реакциите на зелените...кои и колко пари са дошли по криминален начин, трябва да покажеш и докажеш, а ако не можеш-просто си траеш!
Относно билетите-първоначално Левски получи и продаде полагаемият се максимум от 7 500 билета( толкова можеха да поискат и Морето). Те поискаха 3 000 с евентуална опция за повече. След като не могат да ги продадат, 4 дни преди финала на Левски бяха дадени още 2 500. Може би трябваше да ги дадат на фенклуба на ЦСКА за разпределение, или? А че в сайтовете се появиха оферти за тези билети на тройна цена, също няма значение?
Става дума за хора, които пътуват и трябва да си резервират хотел. Без билет няма как да тръгнат. Това, че от другата страна има нисък интерес, не е наш проблем.
Пич,разводняваш.Но за правописа,ако ще правиш забележки,поне поставяй точки където трябва да има такива.А също така чета,че намесваш ЦСКА няколко пъти.Комплексчета нещо,или...Защото аз просто не разбирам,какво общо имат те,в тема за мач между нашите два отбора.За билетите-просто не е честно,но явно с честността нещата не ви се получават като цяло/на левскарите имам в предвид/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
korteneca написа:Готвача написа:korteneca написа:Готвача написа:Не те интересуват-не четеш,иначе изпадаш в дълбоко противоречие,сам със себе си.А иначе,баш ма бол курец какво те интересува.
Така и не видях да доказа нещо освен явната си простота.Свободен си да продължиш с беленето на картофи.
Май не четеш,а?Нали там пише,че баш ме бол курец какво те интересува.А какво мислиш...отново същото като по-горното.
Като те боли го поеми да ти мине, дреме ми к'во те боли и какво ти се яде. Айде, че закъсняваш с картофите.
Гладен ми се струваш,бързаш,нямаш търпение за картофите.Но това са нормални неща за хора без препитание.Хайде със здраве и не го вземай по-навътре,отколкото можеш да го поемеш .
п.п.Не виждам да съм писал че ми се яде.Определено гладният си ти.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
-
- Контакти:
Готвача написа:sin4ec написа:Готвача написа:Относно отменения гол,гледай реакциите на зелените,после коментирай.Изкупуване на билети-няма НИКАКВО значение колко можете да изкупите,а колко ТРЯБВА да получите,но това го коментирахме и ти като много подготвен,би следвало да си наясно с това.А какво пише на екипа ви,си е ваша работа-не моя,че да ме интересува.Но за финансирането-виж,това ме интересува.Защото това са едни парички,дошли за пореден път по криминален начин.А това е нещо,което припяващите "Левски значи свобода",трябва първи да осъдят,не мислиш ли?
Пич,разводняваш.Но за правописа,ако ще правиш забележки,поне поставяй точки където трябва да има такива.А също така чета,че намесваш ЦСКА няколко пъти.Комплексчета нещо,или...Защото аз просто не разбирам,какво общо имат те,в тема за мач между нашите два отбора.За билетите-просто не е честно,но явно с честността нещата не ви се получават като цяло/на левскарите имам в предвид/.
Ама и на тебе не ти е лесно. Човека като на идиот ти обясни защо на нас са ни дали повече билети, ама Чукча не читател. Какво сме виновни ние, че ръководството на ФК Черно Море е поискало 3000 билета, които към днешна дата дори не са изчерпани, въпреки безплатните екскурзии организирани от клуба. И дай сега да остане стадиона полупразен, само и само да не ти бърка в гъза гледката на близо 14 000 левскари. Смешкооо...
Готвача написа:korteneca написа:Готвача написа:korteneca написа:Готвача написа:Не те интересуват-не четеш,иначе изпадаш в дълбоко противоречие,сам със себе си.А иначе,баш ма бол курец какво те интересува.
Така и не видях да доказа нещо освен явната си простота.Свободен си да продължиш с беленето на картофи.
Май не четеш,а?Нали там пише,че баш ме бол курец какво те интересува.А какво мислиш...отново същото като по-горното.
Като те боли го поеми да ти мине, дреме ми к'во те боли и какво ти се яде. Айде, че закъсняваш с картофите.
Гладен ми се струваш,бързаш,нямаш търпение за картофите.Но това са нормални неща за хора без препитание.Хайде със здраве и не го вземай по-навътре,отколкото можеш да го поемеш .
п.п.Не виждам да съм писал че ми се яде.Определено гладният си ти.
Май ти не четеш! Както по-горе казах става дума за белене на картофи. Едва ли за нещо друго ставаш, то си и личи.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Готвача написа:Пич,разводняваш.Но за правописа,ако ще правиш забележки,поне поставяй точки където трябва да има такива.А също така чета,че намесваш ЦСКА няколко пъти.Комплексчета нещо,или...Защото аз просто не разбирам,какво общо имат те,в тема за мач между нашите два отбора.За билетите-просто не е честно,но явно с честността нещата не ви се получават като цяло/на левскарите имам в предвид/.
Точки на пп не поставям, съкращението е като телевизия-тв. Но няма как да го знаеш! Освен интервалите, имаш проблеми с местата на запетайките, а и с други неща, но да не задълбаваме.
Нищо не разводнявам, давам фактология. 3 000 билета не можете да продадете, и имате претенции? И да бяхте взели 7 500 като нас, в един момент трябваше да се отчетете и да върнете другите. И те пак са при нас. Или номера е да бъдем затруднени и притеснени максимално, пък че вие ще сте има-няма 2 000 човека на стадиона-кой му пука?
Не намесвам ЦСКА, още по-малко пък комплекси имам от тях, но да коментирааш топла връзка Батков-Гела, без да споменеш оная, е срамно. Опитваш се да извадиш от контекста им няколко събития и да ги вкараш в своето русло, но няма как да стане.
Не си намерил черква да се кръстиш, истина ти казвам! Ако вземете Купата, ще ти честитя и толкоз! Ако срещна ваши в Бургас, ще пием по питие и всеки по пътя си. Но да ми тръгваш предварително с директиви и евтини постановки за застраховка, тая работа е курвенска работа!
Капиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Готвача написа:За билетите-просто не е честно,но явно с честността нещата не ви се получават като цяло/на левскарите имам в предвид/.
Безкрайно много уважавам Варна и варненци, но явно феновете на ЧМ са друга "класа". Тези хора са облъчени с някаква дебилност.
Заедно с феновете на лудогорец, тези на ЧМ са най-комплексирани и определено са доста нагли.
В поне 20 теми малките момченца от Варна ореваха форума за скапаните си билети и скапания си отбор.
Колко тъп трябва да си, за да не разбереш, че отборът ти няма фенове, няма интерес и не може да продаде повече от 3000 билета...и никой няма вина за това, най-малко пък Левски...
Аз мисля, че повечето ревльовци осъзнават колко струват като фенове, но комплексите им не позволяват да си го признаят.
Всичкото това реване от "фен клуб ЧМ" е за да оправдаят бъдещата си загуба.
Написаното по горе е за цитирания "фен" и всички ревльовци...на нормалния фен на ЧМ пожелавам приятно гледане на мача.
visentii написа:Безкрайно много уважавам Варна и варненци, но явно феновете на ЧМ са друга "класа". Тези хора са облъчени с някаква дебилност....
Не съди за варненците като цяло според приказките на комплексиран и неадекватен потребител в нашия подфорум. Туряй си го на х** и го върти на чекрък

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс