КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00

Мнениеот Pragmatichen » 27 май 2015 19:32

phd написа:Иначе за мача - за Левски е на живот и смърт, защото отборът има нужда от приходи от евротурнирите.
За Морето е само битка за слава, но и това не е малко.
Мачът е на кантар, освен ако Левски не вкарат бързи два гола.

Какви приходи от ЕКТ бе, човек, като Бг отбори са за смях и на кучетата.
Ако изключим Лудогорец, останалите ядат бой кой където ги хване.
Какви приходи очакваш, като сте отпаднали още в първия, макс. 2 кръг на Лига Европа?
Вие ще имате толкова разходи по стадион, пътни, хотели, организация, че скромните пари, които ще ви даде УЕФА за участието ви, ще стигнат максимум за по 1 заплата на футболистите и персонала.
Ако ти това наричаш приходи, е смешно.
Приходи направиха в Разград, че от 2 кампании си изкараха около 20 млн лв, ей това са приходи.
Защото от ТВ права на мачове с Иртиш и Сараево, капят жълти стотинки. Приходите са с Реал, Пуул, Базел, Барса, Юве и т.н.
Левски е отбор на 101 години и е срамно да се радваме като българи, че ще играем 1-2 предварителни кръга и сме до там, при положение, че 2007 сме били в ШЛ, а след това и до 1/4 финал на ЛЕ.
Ако успехът ни ще е този, какъвто имаше Ботев с/у Санкт Пьолтен, по-добре да не играем изобщо.
Разберете, в момента нашите отбори не стават за нищо!!!
Дори отбори от Китай и Корея са в пъти по-добри от нашите некадърници.
Затова и оправдавам Петев, защото с този материал, нито един сериозен треньор не би сглобил силен нац.отбор.
А видяхме преди 10 дни и младежите до 17 какви дървета са...и това след 2-3 год е бъдещето на нац.отбор на Бг, т.е. НИКАКВО БЪДЕЩЕ. :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:korteneca

Мнениеот Странджата » 27 май 2015 19:34

Как може да отговаряш на подобен текст? Че той е безумен!

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: Re:korteneca

Мнениеот Pragmatichen » 27 май 2015 19:37

Странджата написа:Как може да отговаряш на подобен текст? Че той е безумен!

Именно, тръгнал да говори за приходи...и при положение, че не знае какъв жребий ще изтегли Левски, а и купата още не е спечелена, освен това не се знае и кои играчи ще си тръгнат след 10 дни, кои ще останат, а човекът тръгнал да говори за приходи от ЕКТ.
Истината е, че ние се молим за приходи от Европа, а европейските отбори се молят дано им се паднат български отбори.
;)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 27 май 2015 19:40

Готвача написа:Левски не са силни,те просто са противни и слагачи на всеки с власт,това е причината да са мразени.Ако бяха силни,по твоята логика и ти трябваше да ги мразиш. ;) Но те не са силни,а просто добутани до един финал.Това ви прави мразени,а не това че сте "силни".

Първо, не си разбрал, че Левски са силни и имат много фенове, затова властта и политиците гледат да флиртуват с или владеят някак отбора и публиката.
Второ, не си разбрал, че Гела не дава нищо никому, защото обича себе си повече от всичко друго.
Третото, което не си разбрал, така като гледам, никога няма да го разбереш, така че няма смисъл да ти го казвам :mrgreen:

Pragmatichen написа:Какви приходи от ЕКТ бе, човек, като Бг отбори са за смях и на кучетата.
Ако изключим Лудогорец, останалите ядат бой кой където ги хване.
Какви приходи очакваш, като сте отпаднали още в първия, макс. 2 кръг на Лига Европа?
Ако успехът ни ще е този, какъвто имаше Ботев с/у Санкт Пьолтен, по-добре да не играем изобщо.
Разберете, в момента нашите отбори не стават за нищо!!!

Вярно е донякъде, но тая робска, пораженческа, вечно нещастна и оплакваща се сган, в която се е превърнало населението, доста ме отвращава. И интелигентни, и прости, и българи, и цигани - само мрънкане, братче, и нищо друго.
Да, не стават отборите ни за Европа, но трябва да се опитва. Трябва да има няккви умерени надежди и стремежи.
Да, приходите навярно ще са нищожни, но за нашия финансов хал все е нещо.
И - крилете на ентусиазма могат да направят чудеса. Виж Стойчовото ЦСКА - никакви играчи, никакъв треньор, почти никакви пари, пък есента......
Последна промяна от phd на 27 май 2015 19:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 май 2015 19:47

Готвача написа:Аз пък не мога да разбера,как можете да чакате толкова години за финал в Бургас,че да "правите пачанга и ще бригате писания"-каквото и да значи това.Май не ви се случва често да прескачате до морето,дори и с магистралка до там. ;)

Ами ние ходим в Гърция на море, не по опиканите плажове на Китен. Какво ще правим из кафаните в Бургас, си е наша работа, поне не си търсим лиценза под масата и не зовем за национализация на ЦСКА!
А дали разбираш, или не, баш ме брига.....
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 май 2015 19:48

korteneca написа:
Готвача написа:Гела.

С нещо да го докажеш? Или си пишеш колкото да се помислиш за умен. :)

Доказателства в БГ???Ти да не си слънчасал преди отиването ти в Бургас?Доводи-да.А те са-изключително топла връзка Домуз-Батков,споделяне на стадион ,покупка на пакета от правата на Батков в точният момент,загуба на лудите в два мача отново в точен момент,поява на пари в Левски отново в супер точен момент/а от къде са???/,бутане на фъндък за повече билети на стадиона,"неутрален" съдия от София...срещу това-само дето стадиона е по близко до Варна.Ти ми дай сега доказателствен материал,че всичко изброено е чисто и почтено.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 май 2015 19:53

sin4ec написа:
Готвача написа:Аз пък не мога да разбера,как можете да чакате толкова години за финал в Бургас,че да "правите пачанга и ще бригате писания"-каквото и да значи това.Май не ви се случва често да прескачате до морето,дори и с магистралка до там. ;)

Ами ние ходим в Гърция на море, не по опиканите плажове на Китен. Какво ще правим из кафаните в Бургас, си е наша работа, поне не си търсим лиценза под масата и не зовем за национализация на ЦСКА!
А дали разбираш, или не, баш ме брига.....

Хайде и този тръгна на море в Гърция.Хайде спрете се малко ,какво ще кажеш?До оня ден писания че нямали 100 лева да отидат в Бургас,днес-БАРОВЦИ!Ако си от старите левскари/каквито познавам доста/ще ти повярвам дори и да ми кажеш че ходиш на плаж на Ривиерата.Но днешните наркоманчета...да ме извиняваш,ама 100% си наясно,че нямат как да стигнат до гарата в София с трамвай/щото няма пари за билетче/,а не до Китен,или Гърция.Но да не разводняваме темата-КБ е за Черно море тази година,независимо от всички аванти в полза на Левски. :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 май 2015 19:55

Точна така! Идеално за Моряците,че левскарите си вярват,че взимането на Купата е една формалност за тях и отиват само да се разтъпчат на терена в Бургас 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 май 2015 19:59

Готвача написа:Хайде и този тръгна на море в Гърция.Хайде спрете се малко ,какво ще кажеш?До оня ден писания че нямали 100 лева да отидат в Бургас,днес-БАРОВЦИ!Ако си от старите левскари/каквито познавам доста/ще ти повярвам дори и да ми кажеш че ходиш на плаж на Ривиерата.Но днешните наркоманчета...да ме извиняваш,ама 100% си наясно,че нямат как да стигнат до гарата в София с трамвай/щото няма пари за билетче/,а не до Китен,или Гърция.Но да не разводняваме темата-КБ е за Черно море тази година,независимо от всички аванти в полза на Левски. :mrgreen:

Аз ходя където си поискам! Фирмата ми е регистрирана 1994. И бачка до ден днешен. Доколкото старши на Покойника ми бяха Къро, Владо Кьорав, Бузан и Насо Съндърланд, може да се каже, че съм от старите левскари.
Нещо неясно?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 27 май 2015 20:06

Готвача написа:
korteneca написа:
Готвача написа:Гела.

С нещо да го докажеш? Или си пишеш колкото да се помислиш за умен. :)

Доказателства в БГ???Ти да не си слънчасал преди отиването ти в Бургас?Доводи-да.А те са-изключително топла връзка Домуз-Батков,споделяне на стадион ,покупка на пакета от правата на Батков в точният момент,загуба на лудите в два мача отново в точен момент,поява на пари в Левски отново в супер точен момент/а от къде са???/,бутане на фъндък за повече билети на стадиона,"неутрален" съдия от София...срещу това-само дето стадиона е по близко до Варна.Ти ми дай сега доказателствен материал,че всичко изброено е чисто и почтено.

Доводите ти и личните ти "размисли и страсти" не ме интересуват. Ако нямаш нещо (доказателство) с, което да докажеш думите си просто повече не пиши подобни простотии. На празни приказки от дървени философи сме се наслушали. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”